Komentari na vest

UEFA potvrdila novi format LŠ: 36 timova, 225 utakmica, moguć i fajnal-for

j

jaaaaaaaa

pre oko 3 godine

koja glupost
g

gost123

pre oko 3 godine

https://www.gopetition.com/petitions/stop-new-football-super-league.html
Y

Yebo vam pas mater

pre oko 3 godine

Zasto ne vratitw lepo KEŠ, kup pobednika lupova i kup uefa. kakvi su bili do 90 i neke... ovo je sprdnja i bruka danasnjeg fudbala.... klasican cirkus od formata do imena takmicenja.
M

MAG

pre oko 3 godine

Zbog broja utakmica. Poenta je bila POVEĆATI broj utakmica, a ne SMANJITI.
D

Djurgården

pre oko 3 godine

Zvezdo zgazi ih sve!!!!!!!!!!!!!!! Kako su ovi "velikani" iskusno pobegli od evropskog i svetskog sampiona ja ne verujem!!!
l

llalalnd

pre oko 3 godine

kad bolje razmislim, i neka je formirana Superliga, jer i Uefa je tezila da napravi isto takmicenje, dokaz je i ova idiotska reforma. Neka ratuju medjusobno jer to su zasluzili. Fudbal je odavno postao cista komercijala, sve se vrti oko novca i odavno je izgubio sarm najbitnije sporedne stvari. Propast fudbala je vec neko vreme neminovnost, upravo zahvaljujuci Uefi i Fifi.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ovi se svi redom zajebavaju i UEFA i ovi iz te Super lige. UEFA pravi sve vece podele i razlike medju klubovima.
G

Gost2

pre oko 3 godine

eto zbog cega su najbogatiji otisli. ovo je cista komercijala i glupost. a svi razapeli ove velikane a sta je sad ovo??? uzas
ž

žare11

pre oko 3 godine

preglupo.. 32 ekipe u 8 grupa je savršen sistem, ligašampiona i svetsko prvenstvo su najbolja takmičenja koja postoje, kiko moraš biti glup da bi menjao nešto što savršeno funkcioniše?
J

JaMrva

pre oko 3 godine

Ovo je glupost nevidjena. Ostaviti postojeci sistem, bice znatno interesantnije i ravnopravnije takmicenje bez ovih NBA klubova.
V

Vuc

pre oko 3 godine

Evo UEFE, gori su od onih drugih. Pogledajte kakvu glupost oni usvojili? Ma nek se ugase.
N

Niski Grobari

pre oko 3 godine

Koliko sam ja razumeo, oni prosirili LS, ali za timove iz najjacih liga, koji nikako da dodju do iste, a mnogo velika ulaganja imaju... Zasto samo ne ostave ovaj sistem? Ovo je jos gore za Partizan, Zvezdu, Dinamo, BATE, Dinamo Kijev, itd... Ovo je samo dokaz da
D

Dingo.

pre oko 3 godine

Ako hoce vise utakmica neka vrate sistem iz 2000tih. Prodjes krupu od 4 tima pa onda udjes u novu grupu od 4 tima. I pod hitno uvesti ogranicenja na transfere i plate igraca!
c

cirkus

pre oko 3 godine

povecavanje broja utakmica da se uzme jos vise para i prosirenje u korist najvecih liga da se ide jos vise niz dlaku velikim klubovima koji talasaju, sadasnji sistem takmicenja i nacin bodovanja liga i klubova je idealan, sem par otimacina mesta mnjim ligama, poput skorasnjeg oduzimanja sogurnog mesta sampionu holandije
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Ista mafija samo druga strana maske. Šta sad treba 5 klubova iz engleske koji su se jedva izborili za sredinu tabele da imaju zagarantovano mesto u ligi sa? Ako se pravi novi format onda daj malo prednost i drugim ligama. Ko će igrati ligu konferencija iz engleske Fulam u slučaju da završi gore iznad linije ispadanja? Sad jedan svonsi što mu trebalo 15 godina da uđe u premijer ligu treba da igra ligu šampiona zagarantovano. Nigde logike.
t

thfc

pre oko 3 godine

Ne kontam naše ljude koji brane istu onu Uefu koja nas je ko najvece kriminalce vratila iz Svedske '92? Istu onu Uefu koja je na silu priznala i dozvolila Kosovu da se takmiči bez obzira na UN rezoluciju? Istu onu Uefu koja je registrivala utakmicu sa Albanijom 3:0 za nas, a dodijelila 3 boda Albancima? Lupaju nam kazne kako i gdje stignu i naravno ne zarezuju nas nikako i nikada. Za lijeka im trebalo a ne imali
U

Uefa mafija

pre oko 3 godine

Važi, samo jedno pitanje, da li ova reforma znači da najveći i dalje imaju po 4 ekipe u takmičenju ili mala raja, kao mi, dobija direktne učesnike? Ako je mišljenje da npr j....i West Ham treba imati preču nad Zvezdom... Mafijašku vam mamicu

МилеЛеми

pre oko 3 godine

Мени је ово бесмислено и делује да ће бити још мање екипа из лига ван "велике петорке", а да ће им притом и шансе за пролазак бити смањене. Не би ме чудило да су измислили ујдурму око суперлиге да би ово лакше прогурали

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Ne zna se sta je vece zlo, Superliga ili uefa, a mene tamo sprdaju u komentarima kada sam napisao da je uefa nesposobna i korumpirana. Daleko bilo da podrzavam Superligu i njene osnivace, ali ni uefa nije nista bolja. Pohlepa za novcem na zalost unistava fudbal. Sada mozemo samo da se nadamo da ce fudbal da snadje madje zlo od dva ponudjena i da budemo srecni...
З

Зашто

pre oko 3 godine

Зашто мењати нешто што функционише успешно деценијама ?
L

Lazaros

pre oko 3 godine

Ovo je super za nase klubove !!! Samo se zapitajte koliko je vlasnika iz Amerike u ovih 12 klubova koji su napravili super Ligu. Liverpool Junajted Arsenal Roma Milan , Posto Kinezi nisu vratili kredit Amerima Pa sad prst na celo. Dosli Ameri koji su poceli pre 15-20 godina da igraju fudbal ,da kroje kapu u Evropi.
A

Andre99

pre oko 3 godine

Kako god bilo vazno je da se lopta kotrlja i da kladionice rade :)
9

951357

pre oko 3 godine

Glupost neviđena.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD Gost

pre oko 3 godine

Eeeeeeee, Ovo je već prihvatljivo.
S

Samo kvantitet nikad kvalitet

pre oko 3 godine

Sa 32 na 36 minus bar 12 top timova!? Ovi se ugledali na Ding Dong ligu. Još jedan dokaz da su u Uefi više specijalizovani za lični profit nego sam fudbal. Kokeza je mala maca za ove specijalce
G

Gost88

pre oko 3 godine

Pazi meni se ovo svidja
Г

Гост

pre oko 3 godine

За мене је ово чист идиотизам,чуј лигашки систем а играш против само 5 екипа,шта раде од фудбала ја се питам. Кошарка је примјер како је лигашки систем убио драж,прије је скоро свака утакмица била важна. Оставите нам ЛШ и баталите суперлиге и остале глупосту,направите свјетско првенство за клубове,додајте Европи најбоље што остали континенти имају и млатите лову широм планете кад вам је већ све мало.
b

bravo za kom

pre oko 3 godine

U pravu si sve samo se igra prtiv deset razlicitih klubova jednom ali ista prica u sustini.
Š

Šule123

pre oko 3 godine

Kako god da bude izgleda da sve propada...
G

Gostxxx

pre oko 3 godine

Ovo Zvezda osvaja ako odbiju Superligu,mada se može čuti da će se večeras posle 20:00 po srednjoevropskom vremenu znati više,jer se Terzinho i dalje predomišlja.
M

Milionerr

pre oko 3 godine

Onda zlatna lopta Mbapeu ove godine nezaustavljiv!
C

Cccc

pre oko 3 godine

Ja lično mislim da za nas siromasne kao što su Zvezda, Dinamo, Partizan je bolje da ovi milijarderi formiraju Super ligu je ćemo mi lakše doći do LS i zaraditi malo veću crkavicu. Mi smo i ovako i onako njihova vreća za udaranje i izivljavanje.
C

Cale Perez

pre oko 3 godine

Koga bre ova korumpirana UEFA zanims i ovo njihovo propalo takmicenje LS, zivela Super Liga.

07.08.16

pre oko 3 godine

Vrlo lako se ova Superliga moze obesmisliti,samo ako postoji volja.Zabraniti igracima tih klubova igranje na EP i SP,zabraniti tim klubovima kupovinu igraca iz klubova koji nisu deo Superlige,i naposletku,izbaciti te klubove iz nacionalnih sampionata.Naravno,ovakvo resenje je previse utopisticki,ali eto,samo naglas razmisljam,u revoltu,svestan da to nece ici tako.