Ekipa Partizana (©Starsport)
Ekipa Partizana (©Starsport)

UEFA skratila grupe: Partizan može sa Rumunima, Bugarima i Moldavcima

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 23:09

Potencijalni rivali: Botošani, CSKA iz Sofije i Sfintul George

U večeri kada je doživeo težak poraz od Vojvodine u Superligi Srbije (3:2), Partizan je saznao i ko su mu potencijalni rivali na žrebu za 2. koli kvalifikacija za Ligu Evrope.

I moglo bi da bude čupavo! Partizan će biti u grupi povlašćenih klubova na žrebu u ponedeljak, a mogući protivnici su mu Botošani iz Rumunije, CSKA iz Sofije (Bugarska) i moldavski klub Sfintul George.

Izabrane vesti

Ubedljivo najlošija opcija bi bila da se crno-beli namere na CSKA. Klub iz Sofije igra perfektno punih šest meseci, doživeo je za to vreme samo jedan poraz u prvenstvu, a trenutno je lider bugarskog prvenstva posle četiri odigrana kola. U prvom kolu kvalifikacija Armejci su se namučili sa malteškim Sirensom – 2:1.

Rumunski Botošani je večeras sa 4:0 slavio u domaćem prvenstvu i u dobroj formi čeka nastavak evropskih kvalifikacija. U prvom kolu ovaj tim je kao gost eliminisao kazahstanski Ordabasi sa 2:1.

I svakako najlakša opcija po Parni valjak bi bila da za protivnika dobije jedinog moldavskog predstavnika Sfintul George. U svom debitantskom nastupu u Evropi, ovaj tim je na penale eliminisao Šahtjor Soligors.

Žreb u Nionu održaće se u ponedeljak u 13 časova, a već sutradan, u utorak, biće na redu izvlačenje parova za 3. kolo kvalifikacija.


tagovi

FK PartizanLiga Evropežreb

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara