Komentari na vest

Uefini bonusi: Zvezda zaradila 7.578.000 i igra za 2.900.000! Partizanu 5.385.000, borba za još 1.125.000

A

Ab

pre preko 2 godine

Najjači su ovi likovi koji kažu Zvezda od uefe uzela 60,70 mil za 5 godina a dug isti.... A Marin, Sanoga, Kanga, Katai, Dragović igraju za stipendiju i priče Toze Mijailovića posle treninga...ganjate i pljujte ove što nabiše 50mil a ne osvojiše ništa, i ne zakucaše eksera na stadionu ... Terzić kad bude išao moći će da kaže "osvojio sam x titula, igrao sam x Evropa zaredom a nisam zadužio klub ni za 1 €..." ovo je činjenica pa vi kako hoćete...

Vuco

pre preko 2 godine

"Dinamo Zagreb je u pomalo nevjerojatnom nizu od 18 uzastopnih poraza na gostovanjima u zemljama velike četvorke. Gol razlika 9-50 i svaki put primljena barem 2 gola. Zadnji bod je osvojen na Old Traffordu 1999. Zadnja (i jedina!) pobjeda: 4-1 nad Bayernom 1963 u Kupu sjamskih gradova". Učinak Dinama na gostovanjima po zemljama: vs England: 0-2-7 vs Spain: 0-0-8 vs Germany: 1-1-7 vs Italy: 0-4-10
N

Niste fer

pre preko 2 godine

Napadate samo Terzu a onog kanibala i Vucwlu i Vazuru za nista ne prozivate,kod njih je sve idealno.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Partizan i zvezda taman i da prodju jednu ili dve nokaut faze ne mogu ni na nuli da budu na kraju sezone finansijski, a kamoli da profitiraju.. Koji porast cene igraca, mislite da su ljudi preko mutavi pa vrednuju ispucavanje u ovoj smesnoj i namestenoj ligi? Pa zvezda godinama prodaje najskuplje neke talentovane klince koji u prvom timu skoro da nisu ni igrali, a partizan je i imao sta da proda dok nije dosao stanoje unistitelj, sada najvredniji fudbaler tesko da 2 miliona vredi....
G

GostPana

pre preko 2 godine

Pitanje za vas koji kritikujete Terzića,što se vi ne prihvatite Zvezde kada se prihvatio Terzić,pa što bolje nenapraviste nego on?
z

zvezdaš 113

pre preko 2 godine

Stručnjak, mi napadamo Terzića, zati što se dug uvećao posle 5 grupnih faza i 3 proleća u Evropi. Za to vreme Zvezda je od Uefe prihodovala 70-80 miliona evra, od ulaznica za to vreme 10 miliona evra, od sponzora 35-40 miliona evra, od prodaje igrača bar 20 miliona evra, što ukupno iznosi 135-150 miliona evra. Neka tvoj veliki dr magle i promaje taksativno navede troškove i prihode za svaku sezonu, kao i promašaje tipa Laprevara isl pa ćeš videti da ima velikih nesrazmera između prihoda i troškova. Pa odakle Maši i Kostadinu tolike pare za skupocene stanove, luksuzna vozila i garderobu i ekstravagantna venčanja i provode, da im otac nije pečalbario u ligama "petice"?
T

Tebe čekam

pre preko 2 godine

Jel misliš da si mnogo pametan. Jel misliš na neko pošten može da vodi CZ I JSD. Takvom ne daju. Sistem postavlja ljude koji im trebaju i koji hoće da saradjuju sa njima. Zašto su političari uvek u upravi oba kluba. Dok god mogu da se prave kombinacije, nema ništa od privatizacije CZ I JSD, pa ni Telekoma i ostalih državnih firmi. Nisu ludi sa sami sebi zavrću česmu. Važno je samo da kaplje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
@

@NAJVEĆI Bot ikada

pre preko 2 godine

Ti si za žaljenje. Podržavaš čoveka koji je uništio treći po rangu klub u istoriji Srpskog fudbala. Koji sada uništava našu Zvezdu. Iz godine u godinu sve veći dugovi, svake godine mnogo veći troškovi nego prihodi. Plus kombinacije na veliko.
b

bilo bi lepo

pre preko 2 godine

jos kad bi dali informaciju gde ce te pare zavrsiti
G

Gost007

pre preko 2 godine

Kod nas i fudbalera sigorno nece.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Kako brate gde ? Pa na racunu u Nemackoj.
e

esex

pre preko 2 godine

ako dobijemo bragu taman da damo za plate dioniju,zivkovicu i bakajoku a ako pretekne moze i jedna rata leceu za falka..

Norwegianviking

pre preko 2 godine

pa dobro znaci 10.5 mill eura, plus ulaznice itd neka bude 15 000 000 eura. To zvuci dobro. Ali kad se zna da smo ulozeli 30 000 000 eura to znaci da smo u minusu -15 000 000. Sve je jasno kao dan sta se desava. I to hvala bogu svi pravi zvezdasi znaju . Ipak kad dodje 3000 na utakmicama sve se vidi . Jedino ovde botovi zvezda familja najveci zvezdas ikada itd su ovde kao neke vodje na internetu. Mi nismo glup narod mi nismo naivni. Prevari me jednom sram te bilo, prevari me 2 puta sram meni bilo..
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Zemljače kome ti to pričaš. To je jasno kao dan. Mi smo za poslednje dve sezone u minusu preko 20 miliona evra. Budžet je duplo veći nego prihodi. U pravu je Tvorza kada kaže da će Univerziteti izučavati njegov rad u Zvezdi. Izučavaće i pitati se kako je moguće da klub posle dve LŠ i sada treća LE, bude u debelom minusu. Zato i plaća Botove da ga hvale, ali hvala Bogu ima i nas koji vidimo malo dalje od nosa.
A

Alo druze

pre preko 2 godine

Taj najveci ikad lik mrzi Terzica nego se onaj jos jedan bot ANALIZA i Nelle 007 inace isti lik sa mnogo imena sluzi kradjom potpisa pa botuje
K

Ko zna

pre preko 2 godine

A klubovima nista..
G

Gde vi živite

pre preko 2 godine

Znaš šta će ostati klubovima??? Ima ona scena u Kamiondžijama kada Čkalja sedi u kafani, i pita ga konobar, šta za vas? A Čkalja mu odgovara PRAZAN SENDVIČ. Pita ga konobar, kako PRAZAN SENDVIČ? A Čkalja mu odgovara, dva parčeta hleba a unutra NIŠTA. E to će ostati klubovima.
O

Ognjen 161

pre preko 2 godine

Zvezdin budžet najmanje 30 miliona, prihodi na kraju godine neće biti ni 20, znači najmanje novih 10 miliona evra duga. Partizanov budžet između 15-17 miliona, prihodi na kraju godine ni 10 miliona, znači 5-7 miliona novog duga. Rekordima do bankrota

Vuco

pre preko 2 godine

Partizanov budzet je preko 20 miliona evra tako da ne lazi. Samo na plate vam ide 15 miliona evra.
d

d.g.

pre preko 2 godine

U tvojim snovima je budžet Partizana duplo manji od budžeta Zvezde.
T

Tanasije

pre preko 2 godine

@Vuco Koje plate? Hahahaha... Pa oni ni ne isplacuju plate. Vidis da igraci beze iz kluba a pojedini dobiju ciste papire u zamenu "oprost"" dugova. Jadni su i bedni. Dje je Asano? Ajde sad jedan tekst o Almeriji i onom igracu koji se sprema za Bajern.
G

Gost555

pre preko 2 godine

@Vuco Budzet Partizana je sa svim troskovima i porezima izmedju 16 i 17 evra dok je Zvezdin oko 32 miliona. Sve u svemu ni Zvezda ni Partizan nisu zaradili ni pola svog buzdeta. A i dalje imaju dugove. Partizanov dug je oko 30 miliona a Zvezdin oko 52 miliona.
k

koga briga

pre preko 2 godine

Masa ce na Maldive ovu zimu plus novi autic
B

Bamberg

pre preko 2 godine

Gde su izvori za ove bombasticne tvrdnje? Jel neka neutralna revizorska kuca objavila te podatke? Zasto se frljamo sa ciframa koje se iz aviona vide da nisu realne. Gledajuci pojacanja i igracki kadar, moze da se zakljuci da su budzeti priblizni, do 5 miliona razlike najvise.
E

Eh

pre preko 2 godine

Pa svi imaju dugove! I Real, i Inter, pogotovo Barselona. Sad je problem dug, malo pre problem što imamo 7 stranaca. Eeej, Siti nema ni 5 Engleza u ekipi, a mi se žalimo što imamo 20 Srba i 7 stranaca. Aman više
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Nije lose,jad osvojimo Le znaci, jos u kasu ide nekih 30 miliona.
E

E moj ti

pre preko 2 godine

Biće lep doček Nove Godine. Zlatibor, apartmani, separei, Don Perinjon. A vi se Marvo koljite medjusobno.
N

Nikada im dosta

pre preko 2 godine

A lešinari trljaju ruke.
G

Gosr RS

pre preko 2 godine

A ekipa u foteljama trlja ruke i sabira neku svoju računicu.
S

Soko

pre preko 2 godine

Profit se racuna Prema ulogu Po je Zvezda ulozila 30 miliona Partizan 15 pa se dobija procenat na ulog. Na kraju godine I ako je Zvezda vise zaradila imat veci manjak u Kasi a obje ekope ceimati manjak.Kako ce imat manjak kad dobiju tolke pare od euro takmicenja. Gledalac kao kupac fudbal je socijalna nesposoban da kupi bilo sta pa I Taj fudbal loseg kvalitetan.
A

A vase

pre preko 2 godine

Sce ide u kasu hahaha a ne na plate nekih smiljanica ili ilieva cije se fubkcije ni ne znaju u klubu..naravno posteni vucela ne uzima deo
a

argh

pre preko 2 godine

Mislim da si pogrešno informisan. Zvezdin budžet ove godine je 45 miliona, a Partizan je svoj uspeo da ukalupi u 4 miliona.
u

upamecano

pre preko 2 godine

U cetvrtak igra zvezda a ne sutra
0

0211

pre preko 2 godine

Ja ipak mislim da je Partizan vise zaradio, stadion non stop pun, kako je moguce?! Ipak je LK jaca od LE. Ovo je neka politicka laz. Partizan godisnje prihoduje preko 20 miliona evra samo od transfera. Sta kaze Iliev "Partizan najbolje posluje u Evropi, vrv najstabilniji klub na ovaj deo polulopte".

Kontraudar

pre preko 2 godine

Da nije novca u fudbalu, ne bi bilo ni Terze i Vazure. Ovu razliku u korist Zvezde će Mađija skrcati bez problema a Mrkela će pomoći sa promašenim pojačanjima. A ovi naši će se na razne načine snaći da im se revanširaju.
C

Cekaj bre

pre preko 2 godine

A koliko je onda Flora zaradila?
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Zasto svaki put kada se frljate sa parama od uefe i ne napisete u tekstu da se lova dobija na kraju sezone tj posle finala lige sampiona.
G

Gost011

pre preko 2 godine

Hoće da plate struju, porez i plate?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Ne, to tebi stiže na kuću, red je i ti osim blebetanja da učiniš nešto korisno.
G

Gost011

pre preko 2 godine

Jes, sve će to narod poplaćati....

Kukaa

pre preko 2 godine

Nisu zvezda i partizan zaradili nego Terza i ekipa
S

Sky888

pre preko 2 godine

Kakva glupost!!! Liga evrope i konferencije ne mogu da se porede a novac skoro pa isti!!! Zvezdina grupa je jaca od cele lige konferencije! Tuzno
3

33344

pre preko 2 godine

Znači sad kad ispadnete u ligu konferencija onda je osvajate
M

Ma

pre preko 2 godine

Terza.