Lazar Samardžić (Star Sport)
Lazar Samardžić (Star Sport)

Ugrožen transfer Lazara Samardžića u Inter! Otac postao agent i počeo da menja uslove

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 18:40

Rasplet u narednih 48 sati

Od praktično gotovog, dobili smo veresiju. Iako se poptis očekivao danas, Lazar Samardžić još nije postao fudbaler Intera, a pitanje je hoće li se to i dogoditi. Od potencijalnog belog dima nad Đuzepe Meacom nadvio se sivi koji pretenduje da preraste u crni. Uprkos činjenici da je reprezentativac Srbije juče obavio lekarske preglede, te da se danas obreo na, verovalo se finalnom sastanku sa čelnicima Intera, transfer je ugrožen, javlja italijanska Gazzetta dello Sport, a bruji čitavo italijansko medijsko nebo.

Samardžić je nedavno raskinuo saradnju sa dosadašnjom zastupnicom Rafaelom Pimentom, dajući nakon toga odrešene ruke svom ocu da posreduje u transferu. Samo što je Samardžić senior počeo da menja uslove koje je njegova prethodnica Pimenta dogovorila. Gazzetta ne precizira koji su finansijski detalji problematični, dok Calciomercato piše da se radi o menadžerskoj proviziji.

Izabrane vesti

Nerazuri su se automatski usprotivili pokušaju da se prethodno uspostavljeni dogovor menja i Lazarev potpis za prošlosezonskog finalistu Lige šampiona će se dogoditi samo ukoliko se ispoštuju prvobitni uslovi. Ali činjenica je da rasplet nećemo dobiti do kraja dana, već u narednih 48 sati. U međuvremenu će otac i sin razgovarati, a vezni fudbaler kojeg iz prikrajka vreba i Vest Hem će na kraju da preseče.

Podsetimo i na finansijsku formulu koju su prethodnih dana dogovorili Udineze i Inter. Pozajmića Samardžića koštača bi 4.000.000 evra, obavezan otkup još 16.000.000 uz potencijalne bonuse od 2.000.000. Interesantno da je u Udinama već završio mladi napadač Đovani Fabijan koji je takođe deo transfera. Njegova vrednost procenjena je na 4.000.000 evra i ona bi neutralisala troškove pozajmice. U ugovorima se nalazi i klauzula po kojoj bi Inter 2025. godine mogao da vrati Fabijana za 12.000.000 evra.

Takmičenje u italijanskoj Seriji A počinje 19. avgusta, a i znatno ranije bi trebalo da dobijemo odgovor na pitanje hoće li Samardžić biti Interovo deveto pojačanje ovog leta.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara