Komentari na vest

Ukor razrednog starešine: Račiću, ne možeš tako da se ponašaš (VIDEO)

b

bojank99911

pre preko 2 godine

Pokazivanje na grb svog kluba nije razlog za karton. Posle rasprave ga je dobio. Ovaj gest samo pokazuje da mu je stalo do kluba u kom igra, a to znaju i u Valensiji ali protokol je takav da moraju da se javno izvine! Samo napred, Urose
U

Uzalud

pre preko 2 godine

Sve je uzalud sa razrednim starešinom u srednjoj školi Valensije kada je ovaj kao osnovac u Zvezdi ispušten kao zgubidan.
S

Sazri

pre preko 2 godine

Niste gledali tekmu , dečko nije nista kriv , napravili su od muve slona, to sto ih je razvalio na terenu i sto je igrao kao sat ocete svi da mu zaboravite , provocirali su ga on je samo poljubio grb svog kluba kada je izlazio i ne vidim da je nesto uradio lose a to sto se nije uplasio kada su ga napali pa to nosi u sebi jbg … trebao je da iskulira ali balkanska krv tece tim venama !!!
R

Račiću

pre preko 2 godine

ti li si?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Indijanski potez bez ikakve potrebe.Pun je sebe,ne kazem da je los igrac ali nema uopste toliki doprinos koliko ga hvale i mnogo umislja,to bi moglo ozbiljno da ga kosta.Mnogo bolji od njega se tako nisu ponasali i za razliku od njega momci koji su odrasli u Valensiji ovakve stvari ne rade nebitno da li je to rivalitet sa Seviljom,nekim od Baskijaca (pre svega Real Sosijedad),Viljareal ili Barselona i Real Madrid.Sa druge strane Bordalasu svaka cast,super je trener ali nije ni on bas neko ko bi trebao o ponasanju da prica,covek koji se kao trener Hetafea stalno upravo sa Valensijom sukobljavao,jednom je i do fizickog obracuna doslo.Valensija ima mnogo uzora koji su poput Kanjizaresa,Kilija Gonzalesa,Visentea,Barahe,Pareha,ovakve osobe poput njega nevezano ko su i odakle su ne mogu i nece biti nikada uzor mladjima kao sto je neko rekao da je upravo on to u Tenerifeu govorio,ni ponasanjem ni fudbalski.Naduvenko...Amunt VCF
C

CZBG9

pre preko 2 godine

Evo i ja sam gledao tekmu , nije nista lose uradio, samo nije trebao da se upusta u raspravu posle zavrsene tekme, verujem da znas da ga ove godine Bordales koristi kao startera samo kada jje tesko i sa njim nisu ni jednu izgubili bodove , poceo je da igra kao prosle godine i vrv su proradile emocije ! Mlad je i strasan je ovo ostalo je nesto sto ce sigurno menjati u buducnosti iako kazem nema ovakve ispade i njegovo ponasanje je veoma kulturno !
K

Komentator

pre preko 2 godine

A zna se kod koga je naučio te seljačke manire.
Z

Zvezdino dete33

pre preko 2 godine

Zna se gde je to naucio.
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Nista cudno stvarno,stasao je uz Gobeljica ,Filipa Stojkovica i ekipu
G

Gost gostujuci

pre preko 2 godine

Posle onog intervjua bas za Mocart u kome je samoga sebe hvalio i rekao da je idol mnogima u Tenerifeu (sa 21 godinom?!), bilo mi je jasno o kakvoj se glavi radi. Pronadjite taj intervju u arhivi i uverite se sami, nije on bas cist.
N

Neno Car

pre preko 2 godine

Nije ni cudo kad se zna da je ucio tamo gde se hvata za onu stvar i skidaju gace.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

mislis everton na derbiju? e komedijasu jedan
B

Bg

pre preko 2 godine

Jadan si, Srbi generalno vole da se loze.
F

Fabri

pre preko 2 godine

PONEKAD nedostaje zrelosti. Kakav čobanin od lika..