Umalo tuča u Madridu: Mario Ermoso preskočio ogradu da se obračuna s navijačima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.22. | 23:39

Defanzivac Atletika nije mogao da istrpi uvrede s tribina, članovi stručnog štaba jedva ga zadržali da se ne pobije

Napeto je bilo u nedelju uveče na Vandi Metropolitano. Atletiko je golovima u poslednjih 20 mintua poražen 0:2 od Viljareala, a navijačima domaćeg tima nije se dopalo izdanje Simeoneovih izabranika.

Posle utakmice malobrojni gledaoci koji su ostali na tribinama sipali su uvrede na račun Atletikovih igrača koji nisu ulazili u igru ili su imali manju minutažu, pa su ostali na istrčavanju. Među njima je bio i Antoan Grizman (igrao poslednjih pola sata), po pisanju Marke, najčešća meta uvreda.

Izabrane vesti

Nezadovoljne pristalice Madriđana otišle su toliko daleko da je 27-godišnji štoper Mario Ermoso toliko izgubio živce da je poželeo fizički da se obračuna sa navijačima. Čak je i preskočio ogradu između terena i tribina u nameri da započne tuču, ali su ga članovi stručnog štaba i redari nekako zaustavili i vratili na teren. U međuvremenu se pojavila i policija...

Inače, zavarničilo je još tokom utakmice, na terenu, pošto je Viljarealov napadač Đerar Moreno pogodak za 2:0 u sedmom minutu nadoknade proslavio plaćezi se u kameru. Igrači Atletika burno su reagovali i nasrnuli na njega misleći da je reč o provokaciji, ali je Moreno posle utakmice objasnio da je to njegova tradicionalna proslava gola posvećena ćerkama.



tagovi

Atletiko MadridMario Ermoso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara