©Starsport
©Starsport

Umesto čestitke, otkaz! Novi Pazar otpustio Dobrašinovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 15:48

Klub kraj Jošanice će u 2024. godini imati novog šefa stuke

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Pazarci su, ipak, rešili da u nastavak sezone uđu sa novim šefom struke. Upravni odbor tima koji posle jeseni sa Čukaričkim deli četvrto i peto mesto u Mozzart Bet Superligi razrešio je dužnosti Sinišu Dobrašinovića. Tu vest su zvanično potvrdili i iz kluba sa Gradskog stadiona.

Izabrane vesti

Najavljuju u pazarskom superligašu borbu za premijerni izlazak u Evropu, uz ocenu da bi svaki drugi rezultat predstavljao neuspeh za Adema Ljajića i drugove. Do plasmana vrednog internacionale vize pokušaće da dođu sa trećim trenerom, počev od leta.

Dobrašinović, Beranac sa kiparskim prefiksom zadržao se na obalama Jošanice i Raške nešto duže od četiri meseca, a nasledio je Dragana Aničića. Na klupi Plavih sedeo je u 15 prvenstvenih utakmica, osvojivši ukupno 25 bodova.

Novi Pazar je pod vođstvom Dobrašinovića ostvario osam pobeda, nerešen ishod i šest poraza. Osim toga, Pazarci su preko Železničara u Pančevu (1:0) i Inđije na Tojo tajrs areni (3:2) dogurali do četvrtfinala Kupa Srbije.

Plavi bi trebalo da 8. januara započnu pripreme za nastavak šampionata, dok je od 19. januara planiram dvonedeljni boravak u Antaliji, gde su zakazane četiri kontrolne utakmice.


tagovi

Siniša Dobrašinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara