Luis Suarez i Lionel Mesi (©Reuters)
Luis Suarez i Lionel Mesi (©Reuters)

Umesto penzije pravac Majami: Suarez i Mesi bi ponovo mogli da zaigraju zajedno

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 18:01

Urugvajski napadač dobio ponudu Intera

Do nedavno se spekulisalo da će završiti karijeru, ali bi umesto toga Luis Suarez mogao da je prolongira na još neko vreme, sve kako bi još jednom zaigrao sa Lionelom Mesijem!

Kako javlja Gaston Edul, dobro obavešteni argentinski novinar, Inter Majami je u pregovorima sa iskusnim uruguvajskim napadačem, koji trenutno nastupa za Gremio. Isti izvor navodi da pregovori dveju strana traju već neko vreme i da idu u dobrom smeru.

Izabrane vesti

Prethodnih nedelja brazilski mediji su pisali o mogućnosti da Suarez završi karijeru. Pistoleru su na naplatu došle sve povrede, navodno pati od osteoartritisa zbog kojeg trpi ogromne bolove u desnom kolenu, a zbog istih se pojavila ideja o kačenju kopački o klin.

Ipak, ideja o ponovnoj saradnji sa dugogodišnjim prijateljem mogla bi da navede Urugvajca da se predomisli. Uostalom, u saradnji sa Mesijem (i Nejmarom) je pružao najbolje partije. Zajedno su osvojili trofej Lige šampiona, četiri titule prvaka Španije, četiri Kupa kralja, Super kup i Svetsko klupsko prvenstvo...

Na kraju krajeva, nije Mesi jedini bivši saigrač koji bi ga sačekao u Majamiju pošto je od Serhio Buskets takođe pojačao Inter u aktuelnom prelaznom roku, a suvlasnik kluba Horhe Mas  je po dovođenju Mesija obećao još tri ili četiri zvučna imena.

Suarez je u Gremio stigao u januaru iz Nasionala i potpisao ugovor do decembra 2024. godine, a za brazilski klub je na 30 utakmica postigao 13 i namestio još devet golova.


tagovi

Lionel MesiLuis SuarezTransferiLetnji prelazni rok 2023Inter Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara