Komentari na vest

Umesto premija, predlog da se odreknu plate - igrači Intera rekli "ne"

G

Gost Inter Milan

pre gotovo 3 godine

Nisu blesavi da prokockaju situaciju u kojoj su najjači u Italiji. Moraju da se snađu.
G

Gost Aleks

pre gotovo 3 godine

Neka se snalaze kako znaju i umeju, ova prilika ne sme da se ispusti. Juve ko zna da li će u LŠ, bez Marote dovodili ograče sa ogromnom platama koji se ne uklapaju jedni sa drugima, pale im cene, sledeće godine će tek Inter biti favorit. Tako da, ponovljam, neka se snalaze gazde kako znaju i umeju, ne smeju da izgube ovu šansu . .
J

JVPS

pre gotovo 3 godine

Nek se vlasnici odreknu profita, kakve veze igrači imaju sa krizom? Ovo je prilika da Serie A ojača i kinezi ne bi smeli da se stiskaju.
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Kakvog crnog profita nije ti ovo njemacki klub!!! Ovi su u minusu ljudino!!! Ccc
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

kakvog profita oni nemaju ni plate da isplate podigli 200mil kredita pre mesec dana plate da isplate. sad ce od tv prava i lige dobiti neke pare ali u februaru su dugovali bankama 370mil i sad dodatno 200mil to je 570mil. plus troskovi koje su u medjuvremenu napravili pa plus ovi bonusi igracima. bojim se da je vec sad veci dug od vrednosti kluba. kinezi ocigledno ne umeju da upravljaju fudbalskim klubovima. treba ih oterati sto pre dok nisu sve unistili.
E

Erik cudan covek

pre gotovo 3 godine

Da ne bude zabune, navijac sam intera i ne bih da se bacam kako nesto nije istina i kako toboze svi pisu protiv intera. Situacija u kojoj se klub nalazi je losa sto se nemoze sakriti, kinezs nije bilo 6-7 meseci uopste u milanu, njihov klub u kini je ugasen, ovaj mali ide okolo i trazi pozajmice ne bi li ostao jos u klubu a svi vide da je neizbezna prodaja. Stvarno hvala suningu na svemu jer brz njih ne bi ni bilo ove titule i transfera ala lukaku, hakimi, conte itd. ali ako ne ide vise ne ide, naci pravoh kupca, prodsti klub pa sko se i bude u gubitku normalno je u ovakvoj situaciji. Sto se krize tice ona postoji u svim klubovima, sa prvim juveom nisam bas siguran sta ce da bude i milanom ne budu li igrali ligu sampiona.
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Jer to opet gazeta, sa nekim pouzdanim izvorom
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Citao sam jutros Korijere i znao sam da cete odmah preneti sta pisu. Eto, Gazeta bliska milanskim klubovima nista ne javlja a Korijere iz Rima pise sve ovo. Da vas podsetim, tabloidni Korijere je pisao kako Real hoce Hakimija nazad jer nije placena jedna rata transfera, sto je Perez licno demantovao posle par sati. Dao sam vam samo jedan primer netacnog i tabloidnog pisanja Korijerea prema Interu. Bio ih je jos, od bankrota, odlaska u Seriu C do tuzbe Mancestera zbog nekih neisplacenih bonusa za Lukakua...
Б

Бомбаш007

pre gotovo 3 godine

Што не побегну у Јапан...
d

dragi gost

pre gotovo 3 godine

E ali uvek neka spinarija o Interu i finansijskim problemima, bavite se malo drugim klubovima, nista nece spreciti povratak dominacije neroazura!!
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

druze znam da te boli situacija u interu ali nije spin. inter duguje strasne pare. a najveci problem sto nema velike prihode kao real barsa juve. plus ni vlasnici cinimi se vise nece ulazu novac sve i kad bi mogli. iskreno nadam se da gresim.
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Kineska gospoda.
.

..pa..

pre gotovo 3 godine

..sledi desetogodišnja dominacija 6. mestom..
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Kakva glava osvoje ligu, lik oce da im skine plate i bonus
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

kako kinezi slave skudeto? skinu bonuse igracima. treba ove kineze italija sto pre najuri iz fudbala samo su probleme doneli prvo u milanu pa sad u interu. e koja glava to smisli osvojis skudeto i dodju vlasnici i kazu ti e smanjicemo vam platu ali super ste bili i one bonuse sto smo vam obecali i njih da brisete. mars bre iz fudbala kad ne umete da poslujete. u kini im klub bankrotirao a ovde se pravdaju kao ne mogu iznesu novac iz kine. more treba drzava da vam oduzme klub nesposobnjakovici.
e

efudbalejesitajnahahehaha

pre gotovo 3 godine

Oni nece da oproste jednu platu iako im ona ne znaci nista u zivotu,a nama u Srbiji prete i teraju nas da prosto moramo da oprostimo a igramo za 300 eura strasno