Milan Đuričić (© Star sport)
Milan Đuričić (© Star sport)

Đumijeva poruka Slavoljubu Đorđeviću: Nauči da gubiš, pruži ruku kolegi, ne traži izgovore

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 09:19

Neslavan kraj meča Napredak – Vojvodina

Tamo gde je stao krajem prethodne, nastavio je Napredak početkom ove sezone. Redovno pobeđuje pod Bagdalom.

Posle Kolubare, Radničkog iz Kragujevca i lučanske Mladosti, oborio je na pleća Vojvodinu (2:0), probio se na četvrto mesto superligaške tabele, zaslužio aplauze kruševačke publike, ali zadovoljstvo nije potpuno ako se ima u vidu incident ispred svlačionica. Po okončanju utakmice sa Novosađanima, zabeležene su neprijatne scene prilikom izlaska sa stadiona, jer je Slavoljub Đorđević odbio na se pozdravi sa Milanom Đuričićem, iako mu je šef stručnog štaba domaćeg kluba pružio ruku.

Izabrane vesti

Gospodin Đorđević mora da nauči da gubi. Fudbal je igra pobeda i poraza i trebalo bi, kad izgubi, da pruži ruku kolegi, a ne da traži ne znam ni ja kakve izgovore. Njemu i stručnom štabu, Vojvodini, želim sve najbolje, ali mora da nauči da gubi, jer u fudbalu pobeda nije sve. Eto, to je moj savet njemu, a on kako hoće“, pojasnio je Đuričić posle meča.

U njemu je Napredak slavio pogocima Petra Kunića i Dejana Kerkeza.

„Do 35. minuta odnos u posedu je bio 65:35, a imali smo i vođstvo. U nastavku se videla želja Vojvodine da preokrene, ali sačekali smo je i iz prekida dali gol. Sve vreme smo kontrolisali utakmicu i zasluženo pobedili“, dodao je popularni Đumi.

Inače, Slavoljub Đorđević se nije pojavio na konferenciji za medije, umesto njega dešavanja na terenu prokomentarisao je pomoćni trener Predrag Ranđelović.

U početku se nismo adaptirali na teren, kasnije smo imali neke momente, prekide. U nastavku, u periodu ofanzive, iz prvog kornera smo primili gol. Težak poraz za nas. Ostaje nam da radimo i nadamo se najboljem“, rekao je Ranđelović.


tagovi

Milan ĐuričićSlavoljub ĐorđevićNapredak KruševacFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara