©Reuters
©Reuters

Umtiti se posle sedam godina vraća u Francusku

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.23. | 19:43

Posle rastanka sa Barselonom štoper na korak od promocije u Lilu

Posle sedam godina Samjuel Umtiti će se ovog leta vratiti u Francusku gde se očekuje da uskoro zvanično zaduži dres Lila. Prema saznanjima RMC sporta, 29-godišnji štoper stigao je u novu sredinu i predstoje mu lekarski pregledi posle kojih se očekuje da stavi paraf na ugovor.

Umtiti je leta 2016. godine prešao na Nou Kamp iz Liona za 25.000.000 evra, međutim u redovima Katalonaca je ostao nedorečen i u senci te je Španiju napustio uz epitet igrača koji nije dorastao veličini barselone. Prethodnog leta defanzivac je bio na korak od povratka u Francusku, Ren je bio odlučan u nameri da ga dovede, ali su se lekarski pregledi isprečili u realizaciji transfera.

Izabrane vesti

Usledio je odlazak na pozajmicu u Leče, a sa završetkom epizode u Italiji okončan je i štoperov ugovor sa Barselonom pa je ovog leta kao slobodan igrač krenuo u potragu za klubom.

Umtiti je u dresu Katalonaca upisao 133 utakmice, a u Lilu ga uprkos skromnim izdanjima u Španiji vide kao pojačanje pred novu sezonu i izazove kako na domaćoj sceni tako i u Ligi Evrope.


tagovi

Samjuel UmtitiLil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara