Komentari na vest

Union je baš ozbiljan: Bekenbonuči za Ligu šampiona

H

Hidro

pre 8 meseci

Jel ovaj Bonuči isti onaj Bonući iz Juventusa? Pošto za Bonučija još nisam čuo
T

Trpke

pre 8 meseci

Kjelini I Barzalji su napravili od ovog igraca. Teska prevara I kiksara. Nece biti ni rezerva u Unionu nakon 3-4 meca kada vide koliko ne zna
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Tacno, to je i pokazao kad je otisao u milan pa se brze bolje vratio. Izvikan igrac
Ž

Žgane

pre 8 meseci

Bravo za komentar! Inače Barzalji je najpodcenjeniji defanzivac shodno kvalitetu koji je posedovao.
J

Juve 1982

pre 8 meseci

Sa više od 500 utakmica za Juventus, sigurno piše istoriju Stare Dame. Ima izuzetnu tehniku za štopera i dug pas na kojem bi mu pozavidili mnogi veznjaci. Hvala mu za svaku kap krvi, znoja i suza prolivenih u dresu Veliog Juventusa!
I

Inzaghi

pre 8 meseci

Greška karijere mu je što nije otišao u City kad je Pep stigao. Idealan štoper za tu igru, pogotovo što se Pep prebacio da igra sa 3 nazad. Odlaskom Bonućija i Barzaljija se videlo da je bio najtanji u odbrani od Juventusove trojke ali je tehnički idealan za timove koji drže posed.
I

Inzaghi

pre 8 meseci

Kelinija*
P

Partymaker

pre 8 meseci

Uz dužno poštovanje, dok je igrao sa Kjelinijem, taj tandem je bio moćan ali bez Kjelinija nikada nije ponovio dobre igre
R

RangoNS

pre 8 meseci

Uzasan igrac dosta dugo. Nezainteresovan, vise ima energije kad je na klupi i bodri tim nego kad igra. Gresi kao pocetnik u pasovima. Dobro se postavlja ali gresi i spor je. Nikakvo on pojacanje nece biti. Plus je cesto povredjen.
a

ante081

pre 8 meseci

Aj se ostavi komentiranja! Ovo je brutalna kupnja za union berlin, i trenutno imaju sasvim solidno jaku ekipu da naprave neki solidan rezultat! Dovoljno je reci da ih niko ne želi izvuci iz 4 pota za lp.
G

Guru

pre 8 meseci

Dosta dugo? Ne bih rekao, Kjelini i on su pre dve godine osvojili Evropsko, gde su mozda bili i najbitniji igraci Italije.
R

RangoNS

pre 8 meseci

@Gulu Nisam se dovoljno precizno izrazio. Mislio sam na igre u Juveu. Ne znam kakav je pre bio ali u poslednjih par godina pasevi su mu na nivou pocetnika, slabo oduzima lopte, cesto pravi faulove. Jedino su inteligencija i postavljanje i dalje tu, ali nedovoljno za vrhunski nivo.