(©Reuters)
(©Reuters)

Đuntoli prvi put kao direktor Juventusa: Verujemo u Vlahovića, ali ako stigne ponuda koja se ne odbija...

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 20:44

„Moramo da sredimo račune“, kaže prvi operativac Stare dame

Što bi se reklo, Kristijano Đuntoli prvi put međ’ Torinezima. U ulozi sportskog direktora Juventusa.

Čovek koji je kreirao šampionski tim Napolija sada je na zadatku da isto učini sa posrnulim crno-belim gigantom. Ali, sa ozbiljnim balastom na leđima, jer Juventus mora pre svega da sredi finansijske knjige. A, to može da uradi najpre prodajom najvrednijih igrača.

Izabrane vesti

O prodaji Dušana Vlahovića se dugo priča. Navodno su zainteresovani bili Bajern, Totenhem, Čelsi, Pari Sen Žermen... Ali, ponuda nikako da stigne. Đuntoli ne bi bio razočaran ni da Srbin ostane u sastavu Stare dame.

„Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija... Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne“, rekao je Đuntoli na pitanje o Srbinu.

Dosta buke se diglo i oko Romelua Lukakua. Navijači se žestoko protive dovođenju belgijskog napadača.

„Ne mogu u ovom momentu da pričam ni o jednom igraču konkretno, jer smo tek na početku prelaznog roka. Imamo Vlahovića, Kijezu, Milika i Kena, napadače u koje čvrsto verujemo. Ubeđeni smo da imamo odličnu bazu u ofanzivi“.

Pa, onda malo o Pogbi...

„On ima kvalitet, iskustvo, polako izlazi iz teškog perioda“.

Najavio je Đuntoli i neke moguće odlaske u skorije vreme.

„Za Mekenija nikada nismo rekli da nije u našim planovima. Ali, neki drugi momci su na transfer listi i mogli bi da odu. Zakarija i Artur pregovaraju sa drugim klubovima, Bonuči takođe, međutim, svi su još tu“.

Novi direktor Stare dame nije želeo da postavlja ciljeve pred Juventusom za novu sezonu.

„Nećemo sebi postavljati minimalne ciljeve, nego ćemo da učinimo sve, iz dana u dan, da budemo što bolji“, poručio je Đuntoli.


tagovi

JuventusDušan VlahovićKristijano ĐuntoliSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara