Komentari na vest

Upamekano pre Salibe? Dešanu se ne sviđaju neke stvari...

A

Au druze

pre oko 1 mesec

Hahahahaha
Č

Čika Dača

pre oko 1 mesec

Uh, ovde ima bar 5 "selektora" boljih od Dešana. I verujem da bi svi pristali na 500 x manju platu od Dešana, znači oko 12.000 evra godišne. FFA će sigurno reagovati. Ne zameram, verujem da su to sve Arsenalovi fanovi, tako da nisu obavezni da budu objektivni. Inače, Upa je bolji, tačnije kompletniji fudbaler od Salibe.
K

Kontroverza

pre oko 1 mesec

Afrikanci se spremaju za EP.
G

Gost99

pre oko 1 mesec

Upamegvajer
C

CZ***

pre oko 1 mesec

Tu "duhovitost" možeš okačiti mačku na rep. Upa je bolji od Salibe. Njegove povremene greške su posledica njegovog stila igre i želje da ga ima svuda, da se uvek podmetne gde je najteže, čak i tamo gde nije obavezan da bude, da popravlja greške drugih, da vadi fleke i trnje iz one stvari... Pogledaj malo sledeći put. Usredsredi se na njegovu igru. Eto, ako ovo nije dovoljno, onda batali fudbal. I ti i ovi što su te podržali.
N

Nikola1818

pre oko 1 mesec

Iskreno me zanima, sta je to sto se Desanu dopada sto Upamekano radi, decko je u opasnom padu forme od kako je presao iz Lajpciga u Bajern, a kod Salibe mu se neke stvari ne svidjaju, okej ima pravo da to kaze naravno selektor je, ali mi i dalje nije jasno kako za Salibu nema mesta u 11.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Mene iskreno iznenađuje to sto Upa igra pre Salibe, radi toga sto je van ritma skroz... Upamekano je tek 4. stoper u Bajernu trenutno, dok je Saliba koliko ja znam neizostavni clan startne postave Arsenala i igra super.
И

И

pre oko 1 mesec

Saliba je odličan igrač već sad. Bolji svakako od Upamekaka. Medjutim, mislim i da je njegov partner u Arsenalu Gabrijel jako potcenjen i nekako svu slavu kupi Saliba, a Gabrijel je u OVOM momentu najbolji štoper Arsenala. Saliba je verovatno popularniji zbog toga što je mladji i što ima veće krajnje domete. Retkost je videti štopera koji je već sa 19-20 godina počeo da igra na top nivou, to je normalno za krilo, napadače, ali štopere koji su se tako rano probili možemo nabrojati na prste. Svakako čudo od momka, ali kažem, u ovom momentu, Gabrijel je zver i prilično potcenjen upravo zbog hajpa oko Salibe. Što se tiče konkretno Francuske, bolji je i od Pavara i Upamekana, ali razlika nije toliko drastična kakva će biti za godinu, dve. Tad se neće ni postavljati pitanje ko treba da igra.
Š

Šta se čudite

pre oko 1 mesec

Pa njemu je trebalo dve godine da pozove tea ernandeza dok je ovaj kidao u milanu i bio verovatno najbolji levi bek sveta ,ništa čudno
Z

Zzzziii

pre oko 1 mesec

Saliba ne da je samo bolji od Upamekana vec je bolji od svih stopera iz Francuske i to dosta ko prati fudbal i ko se malo razume u fudbal to vidi. Saliba vec drugu sezonu je u premier ligi medju tri najbolja stopera a i u klubovima iz francuske je imao dobre sezone a tek su mu 23 godine pa svi se secamo kako se odbrana Arsenala raspala prosle sezone posle povrede Salibe a Dešan neka slobodno forsira Upamekana to ce biti dobro za rivale.
s

saliba

pre oko 1 mesec

je bolji 12 puta od upamekana ali je i isiljena ta prica da je saliba bekenbauer nakon jedne odlicne sezone...ima on jos da se dokazuje a i da uzme po koji trofejcic pa da ga svrstamo medju top klasu a tek posle eventualno medju legende
5

55667

pre oko 1 mesec

Nije jedna dobra sezona vec nekoliko dobrih sezona sto u dresu Arsenala sto u klubovima iz Francuske a pre dva dana je napunio tek 23 godine.
C

Come On Arsenal

pre oko 1 mesec

Saliba je i prošle i ove sezone, jedan od najboljih štopera u Premier ligi a i u Evropi i nema mesta u reprezentaciji Francuske, pored teških kiksara, koji su standardni, jednostavno, prosečni selektor glumata neko znanje i autoritet. Sličan slučaj kao i kod Vajta, koji se zbog toga i drugih "sitnica" trenutno, odrekao igranja za reprezentaciju Engleske i kao navijač Arsenal, voleo bih da isto uradi i Saliba, dok je ovaj selektor.
R

Realac

pre oko 1 mesec

Ma da... svi u arsenalu su najjaci na svetu na svojoj poziciji, ali eto bas im se neda da nabodu neki trofej makar bio to i liga kup :D
.

....

pre oko 1 mesec

Dešan prosečan selektor??? Kako onda izgleda dobar selektor ako prosečan ima osvojeno svetsko prvenstvo i još po jedno finale svetskog i evropskog.