Upecan TRI MINUTA pre isteka roka - Simone Verdi za 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 22:37

Napoli pristao u poslednji čas...

Celo bogovetno leto su ga jurili, pritiskali, napadali iz različitih uglova i oružja, i kada su svi već pomislili da neće biti ništa tog posla - Simone Verdi je potpisao! Torino je samo tri minuta pre isteka prelaznog roka u Italiji uspeo da kupi specijalistu za slobodne udarce iz Napolija. 

Verdi je, prema izveštajima italijanskih medija, viđen u Torinu oko 21.00. Sat vremena pre isteka roka za sređivanje papirologije. Dugo se zadržao u prostorijama kluba, da bi samo tri minuta pre nego što će zvanično iscureti vreme saopšteno da je sve uspešno završeno.

Izabrane vesti

Podsetimo, Torino već mesecima pokušava da ubedi Napolitance da mu prodaju Verdija. Sve do pre nekoliko sati Aurelio De Laurentis je odbijao da pregovara, da bi ga poslednja ponuda neočekivano smekšala. Verovatno jer je bila dovoljna da pokrije troškove njegovog dovođenja pre godinu dana iz Bolonje. Napoli je tada platio 24.500.000 evra, a do idućeg leta zaradiće celih 25.000.000. 

Bikovi su se obavezali da odmah plate 4.000.000 evra za pozajmicu, odnosno još 21.000.000 za obavezan otkup idućeg juna. Biće to njihov daleko najskuplji posao kada su kupovine u pitanju. Prethodni je bio Simone Zaza za 12.000.000 iz Valensije... 

Simone Verdi je u Napulj stigao posle sjajnihg partija u dresu Bolonje pre dve godine, ali nije se naigrao kod Karla Ančelotija. Gotovo da nije dobijao šansu. Bez obzira na tu činjenicu cena mu nije pala i Napolitanci su čak na njemu uspeli da profitiraju. Minimalno, ali da profitiraju. Ukoliko ne računama platu, naravno...  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara