Komentari na vest

Upozorenje Zorana Stojadinovića: Mogli smo da primimo 15, treneri se ne bave igrom, ovo je surova stvarnost

k

konjarnik republika

pre 7 meseci

Klasican intervju menadžera koji odvodi klince i rano u inostrane klubove.Prebacuje priču na trenere,a on prvi trazi igrače koji hoce sami da rešavaju utakmice,koji ne znaju da daju pas, ne znaju da prime i predaju loptu,nego driblaj a oni drugi ce da trce za tebe.Na kraju,ponovo preporucuje klinca iz Atalante,vrvt.njegov projekatA piksi neka uzima i dalje igrace naseg porekla iz Evrope,jedan poziv ,pa novi transfer.Selektor,menadzer zajedno sa sportskim direktorom reprezentacije Stevanom Stojanovicem.Srbija ima talente,ali ima i mešetare.
J

Jb

pre 7 meseci

Ovaj razgovor lici na intervju lopova uhvacenog na delu koji objasnjava da on nista nije kriv
S

Start

pre 7 meseci

Intervju sa menadžerom??? Treba intervju sa fudbalskim znacima, igračima koji su bili majstori! Da mogu reći istinu i daju pravu ocenu stanja bez uvijanja. I pored neke karijere nisam neko čijoj će kritici potpuno verovati. Samo jedna situacija: na letnje pripreme stižu neke novajlije, među njima klinac, 50 kila, još ćutljiv. Tatin sin iz tima počinje sprdnju s njim. Klinac trpi i sledeće godine ide u veliki klub, a tatin sin postaje trener klinaca. Klinac je igrao u reprezentaciji, onoj velikoj!
N

Nemanja 565

pre 7 meseci

Kao sto se i drzave same tice,sve je improvizacija.Lagano smo u nestajanju u svakoj oblasti osim tamo gde je nemoral,nerad,nestrucnost,kradja i sve vrste lopovluka.
К

Класично менаџерисање

pre 7 meseci

Вања Влаховић је Стојадиновићев играч и зато га спомиње.Али и он се не би видео у оном сивилу.Поготову што је 2год.млађи.Да је ваљао Партизан би га задржао и форсирао.
N

NoName 1

pre 7 meseci

čovek je i sam rekao da je Vanja njegov igrač. Kao i ovaj drugi
G

Gostanko

pre 7 meseci

Citam tekstove i komentare i odmah sam shvatio koje neznanje vlada u Srbiji sto se fudbala tice. Cekalo se da se izgubi 9:1 da bi se reklo kako nema rada. Zasto se nije pricalo pre te utakmice? Sada su svi pametni i svi se javljaju. Nestrucnost u Srbiji je vec 20+ godina a ne od sada. Jedna Barselona je kod kuce primila osam golova od Bajerna pa to nije bila katastrofa nego los dan.Dakle Mesi i kompanija tog dana budu ponizeni ali oni su kasnije igrali fudbal. Kod nas je problem sto mi ne igramo reprezentativni fudbal vec godinama.Nema sistema.FSS je stranacka stracara na visem nivou nego kada je bio Tadic. Kome uopste moze da se dopada savez u kome rade matorci poput Toleta,Djorica,Pizona,Dzajica,Bjekovica. Umesto da igraju sah na kalemegdanu oni zauzimaju fotelje. Da ne govorim o Kokezi,Nedimovicu i ostalima koji dodirnih tacaka sa fudbalom nemaju. Pored ljudi poput Vidica,Stankovica,Mijatovica,Milosevica,Jugovica,Ivana Tomica,Ivica,Jokanovica itd.nama fudbal vode starci u osmoj deceniji zivota. Zakonom bih to zabranio.
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

ja uvek pricam pa me ovi sto ih jedna pobeda zavara kritikuju . Nas fudbal je bolestan odavno ...uprave se igraju sa naivnim navijacem. Ispumpavaju klubske kase u saradnji sa menadzerima i sipkom. Sinoc pola igraca "moralo"da igra ,kakav crni trener on se pita koliko i korner zastavica. Trener ce da iskoristi reprezentaciju za dalju prodaju u arabiju i zvekne 200-300 somica pre nego ga najure a to ce biti 2,3 mesec . Dovodjenje "svojih" igraca sa jednim bitnim ciljem ,procentom !! Guranje tih istih radi dalje prodaje ,igras u ligi protiv Surdilice,Ivanjice, Grdulice ...glumis ludilo jer njima najpoznatiji igrac ekonom .Ovi u dugu 30 a oni 80 miliona ..a publika se lozi na koeficijent a lik koji nije zavrsio polugodje prvog razreda vozi audija od 50 soma i arlauce na megafon za vreme utakmice .Kome sta nije jasno ??
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Ovako ce biti sve dok nam menadzeri drze predavanja o moralu, a njihovi igraci moraju da igraju da bi se prodali. Dok nam sportska kladionica sponzorise klubove i liga nosi njeno ime. Dok nam prvog na tabeli dere neki nordiski tim kojem ni ime neznam. Dok nas novine spinuju narucenim tekstovima. I da ne nabrajam, a deca koja bi trebala da budu nosioci nacionalnog tima napustaju fudbal jer se ne mogu probiti od raznorazne fukare, koja im to ne dozvoljava.
S

Statler

pre 7 meseci

E što mi je drago....došlo na naplatu sve ono što se godinama nakaradno radi. Lopovluk, mešetarenje, negativna selekcija...čestitam!
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Vidicu Odlazi!!!
s

slika govori sve

pre 7 meseci

menadžer na terenu.....???????????
2

22334455

pre 7 meseci

Poznati agent?Pa oni su unistili Srpski fudbal,ti takozvani agenti,koji jure decu koji nesto pokazu,sa 16-17 godina ih odvedu u neki poznati klub,uzmu pare i uniste dete.Takvi agenti,koji slobodno vrsljaju Srpskim fudbalom su rak rana,isto kao politicki orijentisani klubovi,nesposobni fudbalski savez,gde politicari postavljaju svoje ljude,a iskrene poznavaoce fudbala,koji oce da pokusaju da ozdrave nas fudbal,pljuju i teraju.Prvi korak je zabraniti fudbalerima da pre 23-24 godine idu u inostrane klubove,da politicari nemaju sta da traze u sportu,da se pod hitno privatizuju klubovi.
m

ma

pre 7 meseci

nek se igraju deca...već koliko sutra ih čeka surov život u separeu Free Styler-a...
a

al zab

pre 7 meseci

Mladenović i Nesrećni Jelic da li se prepoznajete fuj fuj fuj
Š

Šahmat

pre 7 meseci

Brže bolje je prodat Stefan Leković bez pružene šanse u prvom timu,da bi se oprale pare preko stranaca bez kvaliteta.Mogu zamisliti ala će političari da razgrabe novac od LŠ.
Š

Šahmat

pre 7 meseci

Jedina škola koja vredi je Zvezdina.Nažalost novac je uticao da retko ko od njih dobije šansu u prvom timu.Smanjiti broj stranaca i povećati broj bonusa na četiri.
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

Dešavalo se tu nekih poluproizvoda poput Grujića i Jovića, koji su se nekako probili u orbitu a objektivno su divaljke, ali najbolji srpski igrač koji je igrao za zvezdu u zadnjih 10 godina je Nemanja Radonjić, koji je prošao Partizanovu omladinsku školu. Ivan Ilić jedino što stvarno vredi iz tvorzinog podmlatka. Toliko o zvezdinoj školi. Pozdrav i sve najbolje.
z

zvezdaši...

pre 7 meseci

slabo idu u školu,odmah prelaze u praktičnu nastavu kod skupštine gde peru šoferšajbne....
m

max alegri

pre 7 meseci

Gde je Kabic iz Vojvodine, zasto je doveden u zvezdu i ugasen talenat gleda kao i mi fudbal sa tribina, Partizan gase, drugi dovode 20 stranaca, necemo postojati na fudbalskoj mapi za pet godina, vaterpolo stopama lagano
t

tu je

pre 7 meseci

Kabić,radi u Red Star shopu..
d

d. g.

pre 7 meseci

Fudbal nikad nije bio kao vaterpolo niti je to sad.
j

jovanczvvv

pre 7 meseci

Igra Lazetic pre Milosa Lukovica i Mitrovic pre Jojica, Stankovic fizicki nespreman ne moze u petlicima da igra u Azerbejdzanu..
M

Ma,ko nam to kaže...

pre 7 meseci

Slažem se sa njim da nemamo trenere ali on i slični su uništili stručnjake tako što su nametali svoje pulene da igraju.
K

Klip za klipom

pre 7 meseci

Sve sama Zvezdina postava. Da se ne zavaravamo Cukaricki je Zvezdina filijala. Pa i ovaj menadzer je u toj ekipi. Ako se na iksija vrse pritisci, mozamo samo zamisliti kako je ovom treneru. Verujem da se ne pita nista, kao sto se ni Dzaja ne pita. Pre ce biti da Madjija sve odlucuje pa makar bio i na Svetoj Gori.
G

Gost1234

pre 7 meseci

Ovo je surova glupost... Nedopustiv ovakav poraz...
G

Gost73644

pre 7 meseci

Vi ovo zovete sportskim novinarstvom!?
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Zasto najodgovorniji cute? Gde su misevi?
T

Televizor

pre 7 meseci

Ovaj i njemu slicni su zasluzni za ovaj rezultat, a sada pikira neke funkcije, zna se i preko koje organizacije.
M

Miški

pre 7 meseci

Uh što Treba neko da nam natrlja uši sa 10+...
d

dvdfvfdfv

pre 7 meseci

pa tvoj igrac subotic dao autogol i primio 9 kao stoper
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Klinci nisu imali sreće koliko partizani u Danskoj. Ovakav rezultat je trebalo i tamo da bude.
b

batabane

pre 7 meseci

Zbog takvih kao što si ti,živimo u ovakvoj zemlji, i igra se takav fudbal.Kakve veze ima sada Partizan i njegova bruka sa ovom utakmicom .Ovde su igrala vise od 10 igraca iz zvezdine škole.To je to nasilje koje sve ruši i Srbiju prave ci...skom zemljom.To nas ubi.Ubili su vaterpolo,sad nas deru Grci Australijanci,ko stigne.Jer nema Partizana,i njegove škole,uništili su ga ciljano.Tako ce biti i sa fudbalom.
Z

Zaim

pre 7 meseci

Tipicno,prvo prica pricu koju svi znamo i onda pogura svoje igrace.Zato i jesmo tu gde smo
F

Fudbalista

pre 7 meseci

Sledeći intervju ako može sa Ramadanijem, Damjancem i nekim od menadžera koji kao Stojadinović (što li) često gledaju utakmice mlađih kategorija. Najbolje je kontaktirati prvog srpskog beka, da stručno obrazloži razloge poraza. Kud se naš selektor nije setio da pusti neko dete koje nije upisano u zapisnik utakmice... da izgubimo samo 3:0.
4

433

pre 7 meseci

Pa ima vrsnih strucnjaka ali ih ne postavljate...Jokanovic,Stanojevic,Zoran Mirkovic,Milosevic i sl.
n

neshha

pre 7 meseci

Osim Jokana sve moj do mojega.
g

gost249

pre 7 meseci

Nerad se piše spojeno, nepismeni.
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Šta je ovo? Oglas za menadžersku agenciju/kombinaciju? Preporuka za njegove klijente? Jedan od onih koji guraju svoje klijente i koji prodaju maglu po portalima/TV! DOSTA!
g

gosttttt

pre 7 meseci

A ti jadan, naivan, nisi iz te price...koliko si ti talenata gurnuo u sunovrat zbog svojih kombinacija...