Aleksandar Ranković
Aleksandar Ranković

Uprava ne uvažava reč igrača: Ranković smenjen u Den Hagu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 02:22

Srpski trener slobodan u potrazi za novom sredinom

Uoči meča protiv Tventea vrhuška Den Haga održala je sastanak sa igračima koji su jednoglasno stali u podršku Aleksandra Rankovića i ukazali mu poverenje uprkos slabim rezultatima. Međitim, ubedljiv poraz u subotu popodne presudio je Rankoviću koji je ubrzo smenjen, javljaju holandski mediji.

Jednostavno, uprava nije više marila za to šta misle igrači, serija od četiri utakmice bez pobede očigledno su nešto preko čega nije moglo da se pređe. Doduše, treba biti iskren i priznati da Den Hag u osam kola ima šest poraza i samo četiri boda...

Izabrane vesti

Rankoviću se zatalasala pozicija na klupi Den Haga već posle ubedljivog trijumfa PSV u Ajndhovenu, ali tada su igrači samo nakratko sprečili ono što je očigledno bilo neizbežno. Podsetimo, Rankovićev odlazak događa se samo nedelju dana pošto su klub napustili njegovi pomoćnici Rik Hogendorp i Mikele Santoni.

Nekadašnjem fudbaleru Rada, Vitesea i Den Haga ovo je bio prvi trenerski posao u karijeri. U klub gde je kao igrač ostavio najveći trag stigao je u maju ove godine, kada je potpisao na dve sezone.



tagovi

Aleksandar RankovićAdo Den Hag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara