(© MN Press)
(© MN Press)

Uprava Partizana zaseda u ponedeljak

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.02.23. | 15:44

Tema – analiza rezultata i odgovornosti

Pritisak od kog bubnji u ušima. Izgleda da je manevarski prostor čelnicima Partizana sužen, čim su hitno, dan posle eliminacije iz Evrope, sazvali sednicu Upravnog odbora.

Sastanak je zakazan za ponedeljak, 27. februara, pošto će narednog dana biti na programu meč 23. kola Mozzart Bet Superlige sa kragujevačkim Radničkim. A kad se on oklonča uslediće skup. Kako su predočili iz Humske, sa sledećom temom:

Izabrane vesti

„Analiza dosadašnjih rezultata i odgovornosti“.

Ovakva formulacija nagoveštava da bi nešto u Partizanu moglo da se promeni znatno pre nego što su pojedini očekivali. Nije baš da su dosad čelnici bili samokritični, uglavnom bi u njihovim izjavama bilo sve bajno, međutim, posle protesta navijača, ispadanja iz Evrope, posrtanja u prvenstvu deluje da je i njima jasno da ovako više ne ide.

Na početku sezone smenjen je, posle samo nekoliko utakmica, tadašnji trener Ilija Stolica. Posle njega otišao je i bivši sportski direktor Ivica Iliev. Umesto njih je angažovan Gordan Petrić, dok je Ivica Kralj nešto kasnije posatao sportski direktor. Predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura su i dalje na funkcijama, a upravo je ka njima usmeren najveći gnev navijača.

Ono što je posebno interesantno u vesti o sastanku Upravnog odbora je – tajming. Na početku sedmice 169. večitog derbija. Obično u takvim situacijama čelnici „ne žele da remete mir unutar ekipe“, ali izgleda da su se okolnosti promenile.


tagovi

FK PartizanMiloš Vazuramilorad vučelićMilorad Vučelić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara