Uroš Đurđević opet u Humskoj: Brzo će Partizan biti kao pre

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 16:01

Evociranje uspomena na crno-beloj strani Topčiderskog brda

Traži Partizan još jednog špica, po svoj prilici će to biti stranac, međutim, obradovao bi se Aleksandar Stanojević i kad bi mogao Rikarda Gomeša da upari sa – Urošem Đurđevićem.

Kad bi... Ne može, jer je novi reprezentativac Crne Gore ugovorom vezan za Sporting iz Hihona i kao drugi strelac Segunde – iza Espanjolovog Raula de Tomasa, a ispred Umara Sadika – zasut ponudama klubova iz španske Primere.

Izabrane vesti

A dok bira gde će nastaviti karijeru, strelac 26 golova u sezoni 2016/17, kad je pod komandnom palicom Marka Nikolića vodio Parni valjak ka osvajanju duple krune, posetio je klub u kome je fudbalski ponovo prodisao. Po sopstrvenom priznanju, prvi put otkako se leta 2017. otisnuo u inostranstvo, najpre u grčki Olimpijakos, potom u Hihon.

Posle četiri godine, uspeo sam da tokom letnje pauze iskoristim trenutak i dođem u Humsku na kafu. Došao sam u društvu oca Zorana i agenta Darka Ristića. Generalni direktor Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Partizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne sezone 2016/17, inače, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo brzo Partizan biti onaj stari“, poželeo je Uroš Đurđević bivšem klubu da svrgne Crvenu zvezdu sa prestola.

Zadovoljstvo što je mogao da ugosti proverenog golgetera nije krio ni Miloš Vazura.

Uroš je mnogo dao Partizanu, kao deo generacije koja je osvojila duplu krunu i sezoni koja mu je, zahvaljujući njegovom umeću, otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene“, dodao je Vazura


tagovi

Uroš ĐurđevićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara