Pogodak Uroševića (© FK Partizan)
Pogodak Uroševića (© FK Partizan)

Uroševićeve mušterije iz Bačke Topole, protiv TSC-a četiri puta u metu

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.01.23. | 12:54

„Mislim da mi se jednostavno posrećilo“, kaže skromni levi bek Parnog valjka

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Beleka)

Ako biste navijače Partizana pitali koji vam je omiljeni igrač ekipe u poslednjih pet godina, verovatno biste od većine dobili odgovor kao iz topa – Slobodan Urošević! Nema mnogo fudbalera Parnog valjka u tom periodu, a možda i duže, koji su na takav način, odgovorno i srčano, u kontinuitetu nosili crno-beli dres.

Izabrane vesti

Ispostavilo se da je Urošević u ponedeljak igrao protiv svoje omiljene „mušterije“ za postizanje golova, TSC-a iz Bačke Topole, protiv kojeg je čak četiri puta pogađao metu u dosadašnjim okršajima. Ovaj poslednji je verovatno bio i najatraktivniji, iako je onaj iz novembra prošle godine doneo velika tri boda u protivničkom dvorištu.

Igor Vujačić je iza leđa šaljivo dobacivao da je Urošević hteo da žutira preko živog zida, a ne u suprotan ugao, na šta je usledio automatski odgovor.

„Evo, kažem, pored ovakvih prijatelja, neprijatelji mi nisu potrebni, a-ha-ha“, poručio je Urošević i potom nastavio. „Pogodio sam isto mesto, malo na drugačiji način. Potrefilo se tako da sam TSC-u dao četiri gola na tri utakmice. Mislim da mi se jednostavno posrećilo. Sa njima je uvek lepo igrati, igraju otvoreno i ofanzivno. Ako bismo birali ekipe iz naše lige, sa njima je uvek najlepše igrati. Uvek ima i golova, mislim da svi uživaju u tome“.

Gordan Petrić insistira na tome da mu rezultati na pripremnim mečevima nisu važni, mada je jasno da svakako podižu moral i samopouzdanje ekipi.

„Postigao sam gol i sa tim na neki način mogu da budem zadovoljan. Nije bitno to, već da se što bolje spremimo, uhvatimo još neke zahteve, ispunimo plan trčanja. A rezultat, po meni je značajan i na prijateljskim utakmicama. Moram da budem zadovoljan, igramo i u kombinovanom sastavu sve vreme, imamo dosta utakmica da svi dobijemo minutažu i da svi pokažu šta znaju, a onda će se iskristalisati tim“.

Mladi igrači su ponovo dobili svoje minute.

„Svako od njih zaslužuje priliku. Da ne zaslužuju ne bi bili ovde. Iz dana u dan da pokazuju šta mogu. Ima tu dosta dobrih igrača, kome će se namestiti, potrebno je malo i sreće, znamo da su u Partizanu rezultati bitni. Neka samo rade i veruju u sebe, pa će sve doći na svoje. Da li za pola godine ili godinu, ali samo vera u sebe i istrajnost“, poručio je Urošević.


tagovi

Slobodan UroševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara