Komentari na vest

Uspon i pad Ilije Stolice

G

Gro pro

pre oko 2 godine

Grobari sigurnim korakom postaju grobari partizana
G

Gost44

pre oko 2 godine

Ozbiljni satanisti ovi terzicevci... Toliko mrze partizan da to nije normalno.. Mrze a glume velike poboznike
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Ja ovako cenim. Ni Stolice, ni Murinja, Karla i Pepa nisu vazni. Vazno je da se o necemu prica, raspreda,raspravlja dok ne stignu pare od Sadika. A tada grabez, nestaće za tili cas a verni Dervisi janjicari i principi mogu da očekuju novu upravu. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević a javio se i Zeks Pantić da pita oce li biti nesto i za njega ili ce Stolica doziveti Stanojevu sudbinu.
b

broker

pre oko 2 godine

Kako to kad stignu pare, zaboravili ste da morate da vratite fss novac za licencu i pozajmicu... Šta ćemo sad...
G

Grobarcina

pre oko 2 godine

Sledeci potez uprave, najave pojacanja. Silna zvucna imena a na kraju duplo golo. Ista prica svake godine. Samo mi nije jasno koja budala ce podrzati ove parazite na celu kluba....
z

zvezdašpravi

pre oko 2 godine

Stolica
Z

Zastobrinete

pre oko 2 godine

Uz najavljeni budzet za pojacanja od 6 milki eura nema razloga za brigu. Uprava radi odlican posao, dobili su novi mandat. Samo trebamo malo vise strpljenja i rezultati ce doci. Ako ne ove onda one tamo druge, trece ili cetvrte. Samo da sacekamo i bice sve ok.
S

Smislov

pre oko 2 godine

Sad, kao klub doveo silna pojačanja, a vidi trenera, koje sad ovaj. Igrači su bitni, logistika, igra u i van terena. Kada se to poklopi trener im može biti ko hoće. Pitajte Dejana, ako meni ne vjerujete.
d

dr.Zvezdan

pre oko 2 godine

CESTITAM DOKTORU MAGISTRU FUDBALA Z.TERZICU 6-TU TITULU PO REDU!🏆🏆🏆🏆🏆🏆
M

Mutatat

pre oko 2 godine

Ispraksao se u Ofk Beogradu. On je kao stvoren za zvezdu. Da covek bez pomoci drzave pravi takve rezultate, svaka mu cast. Dok se svi namire ostace samo dugmici.
D

Dragan Z.

pre oko 2 godine

Da li je doktor nauka uspeo da pronadje zgradu suda u kojoj ga ceka sudija u vezi pronevere para kada je prodavao igrace OFK Beograd? Ili će se i dalje sprdati sa sudom tj drzavom ugledni naucnik i poslovni covek?
P

Pica...

pre oko 2 godine

...sa STOlica, to ste svi vi!
B

Bravo Vule

pre oko 2 godine

I njega si namestio ovim tupanima! Cestitam Zvezdi na novoj tituli! Uskoro gasenje i finalizacija plana! 😂
B

Bok

pre oko 2 godine

Sad smo premrli. Ima nas i previše, da bi to svakom presjelo.
s

ssssss

pre oko 2 godine

On nije ni imao uspon, samo pad. Kod nas se gleda da li si dobar trener po tome ako otkines koji bod vecitima... Tom logikom bolje da ste uzeli trenera Radnika koji je uzeo 4 boda Zvezdi prosle sezone...
A

Ali nije

pre oko 2 godine

Ali ih nije nikad pobedio taj iz Radnika, zar ne? Ko je pobedio i Zvezdu i Partizan sa malom ekipom? To nije lako zar ne?
M

Mitko legendo

pre oko 2 godine

Zašto uspon i pad? Godpodin Stolica je trenutno Fotelja za Zagrebački mlađi klub.
D

Danilo2012

pre oko 2 godine

Dobro je makar će linije na terenu ostati cele, za razliku od komšinicinih terena.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Stolica stolica ti se drma od samog pocetka. Nece docekati ni September mesec, vec posle kvalifikacija ima da menjaju stolice u klubu.
G

Gost49522

pre oko 2 godine

Koliko ima terzijanera na nasim vestima, ne mogu da verujem. Klinci pratite vas klub i spremajte se za raspust. Stolica je Ok trener. Videcete i sami u ostalom..
F

Flora i Fauna

pre oko 2 godine

Slazem se,i ova Hoklica je OK trener isto ko ser Samrok....al za deljanje!
S

Surdulica

pre oko 2 godine

Misliš, koliko ima turaka. Kao mi smo im mali i nebitni. Pa oni dobro znaju, ko ih je i ko će ih, da ne pišem dalje. Opsesija. Ne bi bilo objavljeno. Na žalost, drugi u ovoj zemlji, kao da i ne postoje.
@

@surdulica

pre oko 2 godine

U pravu si, uvek ste bili i ostali "drugi najtrofejniji klub", takozvani "komsija mali"...
G

Gost4444

pre oko 2 godine

Sad kad krene na promociji sutra Osvajamo prvenstvo, ligu evrope tripl krunu.E onda posle 5 kola krecu zalopojke kradu nas sudije ne valja busen trave itd...A posle derbija od stolica dobije se nogica hahaha
K

Keket

pre oko 2 godine

Stolica napada ligu sampiona hahahahaah pa vi ste potpuno odlepili, najvaznija sezona a vi se sprdate, a mozda ste skontali da vam je evropa maltene obezbedjena jer i peti ide u LK pa ko veli ko ga j... nek ide zivot
K

Keket

pre oko 2 godine

Uspon, pad, i na kraju totalni krah hehhehe
k

kontra2

pre oko 2 godine

nema vise u skorije vreme izbora, krenulo je sa gasenjem partizana, a svi cute! uzas

rty

pre oko 2 godine

Izbori svake 2 godine u cemu pricas? Realno i da se ugasi steta je koliko i Macva da se ugasi. Slican broj ljudi dolazi na meceve obe ekipe, za nijansu Macva ima bolju posetu...
K

KLUB PUN NEDICEVACA - ANTI PARTIZANOVCA

pre oko 2 godine

STOLICE POGRESIO SI ,SPASIO SI BAGRU U UPRAVI. BICES NAJUREN VRLO BRZO ZAPAMTI. BITANGE NAM KLUB VODE. VIDIS DA NEMAMO TIM TREBA NAM 5-6 INTERNACIONALACA. TRAZI DOBRA POJACANJA NE CUTI JER JEDAN JE KRIVAC ,- TI ,!
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 2 godine

ko normalan da dodje i da mu vazura sastavlja tim i prica sta i kako

Mr 007

pre oko 2 godine

Sjajan izbor trenera,nisam ni sumnjao u Iglicu💪. Kao Zvezdas sam imao dilemu izmedju Stolice i Lazetica,posto je Krstaja odbio ponudu. Liga ce biti interesantna,nece biti borbe za titulu,ali za drugo mesto ce biti veoma neizvesna,favorit je Vosa.
S

Stefan Car

pre oko 2 godine

Stolica je bolji trener od Stankovića,ali ti to ne razumeš.
v

vazura i ekipa

pre oko 2 godine

napravise mistera pametnog

Liga bez briga

pre oko 2 godine

Bice toliko interesantno da ce prosek gledaoca svih utakmica i klubova biti oko 200 necete cak ni na vasim nece biti mnogo vise vladala je jedino ove sezone malo euforija zbog neizvesnosti inace ovo nije a jos manje ce biti interesantno da se gleda i preko TV.
P

Pentraksil

pre oko 2 godine

@Stefan car Tesko biti bolji trener od Stankele...
V

Vazurinjo

pre oko 2 godine

A smejali se nama kad su nam dolazili razni Den Tane, Kristici, Dostanici.... Ovo je ipak moram priznati mnooooogo gore....:)))))
m

mita i trta

pre oko 2 godine

mi se vama i dalje smejemo i uvek ce mo se smejati ,pocev od sampona ,pecuraka po terenu, nikad nije bio vas i vi njegovi , do toga da ne smete da kaznite osobu koja je vredjala Ibru pa ti sad razmisli ko ti vodi klub
G

Gost ali pravi

pre oko 2 godine

@ mita i trta Nepismeni, ti se nekome smeješ?
@

@mita i trta

pre oko 2 godine

Rece navijac amaterskog kluba iz ZG koji cak 5.god titule video nije a cak 18 godina LS, toliko o tome!
G

Gostfkcz021

pre oko 2 godine

Kakav klub i uprava, takav i trener.. Tragikomično na šta ste vi spali.. Sa ovim Stolicom na klupi i sa ovim igračkim kadrom, vi ćete se sledeće sezone boriti i za 3. mesto.. Mada bih se smeo opkladiti da ovaj neće izgurati na klupi više od 10 kola.. Čuj, Stolica trener Partizana..??? Da nije žalosno, bilo bi smešno..
s

suvisan komentar

pre oko 2 godine

pa dobro sto se nerviras ako je on tolko los ??

Delija

pre oko 2 godine

Bice zanimljiv naredni period u komsiluku. Mi smo se nekako izvukli kada je došao Milojevic, imali smo veliku srecu pa smo prosli Krasnodar, mada nismo trebali( cist gol nije priznat ) mozda je to bila sudbina da posrnuli velikan vaskrsne. Sada me zanima kakav ce igracki kadar imati komsija za pocetak prvenstva, nemaju novac nemaju koga da prodaju, kinta od evrope odavno potrosena, pa ce biti vrlo zanimljiv period u humskoj. Nisam od onih koji prizeljkuju katanac. Partizan je trenutno u rangu Cuke, Voša ce ove sezone biti ozbiljnija i mnogo mnogo nezgodna, Nislije su uvek neugodne, TSC je dobro radio, tu je i Vozdovac pa ce biti jako zanimljivo videti ovakav partizan, mislim da nemamo konkurenciju i da idemo po 6 u nizu, ali kazem za drugo mesto ce biti bas pakleno, samo da sudjenje bude na visokom nivou i eto jedne zanimljive lige. Pozdrav 👋
g

gost333

pre oko 2 godine

Nisu imali konkurenciju 2015/16 oba Mancestera,Arsenal,Totenhem,Liverpul,pa im je "mali" Lester uzeo titulu sa 10 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom. Jedino sto je tamo sudjenje bilo posteno,za razliku od ding dong lako cemo lige.
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

Mozda im u Rusiji nisu priznali cist gol, ali su im zato u Beogradu izmislili penal. Tako da smo apsolutno zasluzeno prosli.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Sto nije trebalo da prodjemo Krasnodar? Zbog nepriznatog gola Ristica? Pa ako tako gledas, njihov drugi gol je trebalo da bude ponisten s obzirom da je gol pao posle centarsuta iz auta (cela lopta pre centarsuta izasla)… i zasto je sad sporan nas prolaz dalje?
J

Jezda

pre oko 2 godine

@gejlija ne serendaj
Н

Ноле

pre oko 2 godine

Кад причаш о Владану Милојевићу мораш да устанеш сине.Две лиге шампиона,европско пролеће у ЛЕ.Од клуба који је био на маргинама до носиоца у квалификацијама за ЛШ.Све ово што се сада дешава плодови су његовог рада.
m

molim

pre oko 2 godine

pustite da se nesto od ideja i planovo novog trenera pocne realizovati. ipak je partizan veliki klub koji moze dati pomoc treneru iz struktura kluba ukoliko ima nekih nedoumica u sprovodjenju ideja i planova u igri tima. razigrace sigurno nekog igraca iz omladinske skole pustite ga da pocne da radi
b

box

pre oko 2 godine

Nemam ništa protiv Stolice,zelim mu sve najbolje,ali zamislite dokle je dosao Partizan da ne moze trenera da nadje...i nikom ništa
M

Munze Munze

pre oko 2 godine

U kakvom smo mi kanalu, doveli smo jedinog kandidata koji je Zemunac, da moze bajkom na trening

Delija

pre oko 2 godine

Da odrzava kondiciju .
n

najebali ste

pre oko 2 godine

ovog ce da najure cim izgubi u kvalifikacijama prvu utakmicu i tu mu je kraj. A titulu nece vide jos par godina ko svinja avion
S

SveJeJasno

pre oko 2 godine

Vidi se da ovaj Hoklica voli da daje izjave u partizanskom stilu.Slušaćemo i dalje tužne priče o najpoštenijem klubu u Evropi:)))))
S

Sotir gost

pre oko 2 godine

Bice neizvesna trkaaaa!!!! Za drugo mesto! Da smo na pocetku 2022 oterali upravu podanicku pa da se nadamo!! Godine koje su pojeli skakavci!!!
д

д.г.

pre oko 2 godine

Тренера сте нашли. Имате Урошевића Здјелара и Рикарда. Фали вам још осам играча за први тим .
L

Ludilo rodjaci

pre oko 2 godine

Stolicom na Motiku
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Zamislite da je danas PFC doveo Ancelotija Ili Gvardiolu za trenera. I sta... nista. Nemamo normalnu Upravu, koja bi obezbedila normalno finansijsko funkcionisanje kluba, nemamo budzet, nemamo sponzore, nemamo igrace koji zavredjuju crno beli dres. I sta ocekivati od bilo kog trenera. Nista. Jer od kluba nema nista. Mora se Uprava smeniti, dovesti nove I pune elana I novca, spremne da uloze u klub. Stolici zelim uspeh I da prevazidje sve poteskoce koji ce mu zagorcati zivot dok bude bio trener Partizana.
M

Mop

pre oko 2 godine

A zamisli Zvezda dovela Zemana i šta sad. Najveće ime trenersko u to vreme. I generalno, kad pogledaš koga je trenirao. Aj malo. Krš smo ne trebaju mi deca od 14,15 godina to pričati. Paljba bre.
G

Gos

pre oko 2 godine

Ta uprava gasi klub u narednih godinu dana
P

Pjer

pre oko 2 godine

Imate Ivicu Bombasa,a na terenu velemajstore,Lolu,Obradovica,Fejsu , Brezancica,Markovica I Jojica...I onda kriva drzava,Terzic I neznam ni ja ko...pa ova sestorica navedenih nisu za klupu Surdulice ili Rada a oni u Partizanu...uzas. Djura frizura za ove je bio Berluskoni licno...
G

GF 40+

pre oko 2 godine

DOBRO NAM DOŠAO ! Ljudi koji ga poznaju, znaju da će raditi odličan posao . Jedino što će ga verovatno sapleti , je uprava koja nema prebijenu paru za pojačanja. Sigurqn sam da će napraviti najbolje sa onim što ima. Čovek je veliki grobar i čovek od principa i dogovora. Čim ga uprava prevari prvi put sam će otići. Kao i u sloveniji, otišao je već na pripremama, jer iz uprave nisu ispoštovali dogovor. Poznajem čoveka. A mi treba da ga podržavamo i da smenimo upravu. ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
V

VALJAK - STOLICA TRAZI POJACANJA 5-6 iskusnih

pre oko 2 godine

Da ,ne bojim se STOLICE vec uprave ! Oni su zlo kluba. Dok su oni titule nema ,to godinama pricam ,NEMA ! RADE PO NALOGU ZNAMO CIJEM.
S

SamoTi

pre oko 2 godine

Evo kao Zvezdin navijač, mislim da je ovo odličan izbor. Sada da se oslobode ove uprave eto njih do titule za 3, 4 godine. Ovakvu Zvezdu ce moći da svrgnu posle ozbiljne rekonstrukcije. Pravo je vreme za ozdravljenje večitog i podizanja još par klubova u Srbiji.
m

mozdaamozdaine

pre oko 2 godine

Dal je realno da neko spominje pobedu na krovu protiv Zvezde? Taj koji misli da je to "pravo" taj nije cist...
p

pace

pre oko 2 godine

ovaj nece docekati septembar
M

Micura

pre oko 2 godine

Nama je bitan kontinuitet......Nikolica menjao slabiji od sebe Djukic, njega menjao slabiji od sebe Savo, Savu menjao slabiji od sebe Stanoje, njega Stolica, a Stolicu ce boze zdravlja menjati neki apsolvent sa DIFA
K

Kontraš

pre oko 2 godine

A mozda i Velja....:))))
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Ako je za tebe Djukić, drugi na EP za mlade, bivši trener Valjadolida i Valensije slabiji od Nikolića onda ok. Mislim da je u direktnom okršaju sa 4:0 na gostujućem terenu baš pokazao koliko je slabiji od njega!
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@Alessandro Ma, ne znaju ljudi uopste sta pisu. Glavno da je oko Nikolica kreiran hype, da je "sjeo" navijacima, a sve ostalo je manje vazno. Bas je nekom od ovakvih likova stalo do cinjenice da je Djukic Nikolica, sto ti kazes, bukvalno oducio od fudbala u direktom susretu njihovih timova; njima je i dalje samo u glavi to da je Nikolic u Partizanu uzeo duplu krunu Zvezdi ispred nosa. Drugo ih nista ne zanima. Ja kad spomenem da mu je to uspjelo tek iz treceg pokusaja, sto je isto cinjenica, ljudi ne da se prave ludi nego samo preskoce to sto sam napisao kao da nisam nista rekao i samo opletu o necemu sto nema apsolutno nikakve veze s pricom. Sa takvim ljudima se jednostavno ne moze polemisati i to je to. Licno stvarno ne znam sta ljude toliko lozi na tog Nikolica. Po meni je on ok trener, ali nista vise od toga. Ono sto mi se kod njega nikad nije svidjalo su njegove ljudske kvalitete i to sto mu je licni CV ispred bilo kog tima, pa tako i Partizana.
G

Gos

pre oko 2 godine

njega će Bekvalac da zameni
K

Krištof Dugari

pre oko 2 godine

Upravo sam ovo napisao u pređašnjem postu,kada se pojavio stvarno je odudarao od ovdašnjih trenera retorikom, manirima i načinom gledanja na fudbal sa jedinm skoromin Voždovcem igrao stvarno lepršava fudbal promovisao Filipovića,iznedrio Stefana Dražića,unapredio tada Putničanina itd...posle toga totalni sunovrat i neverovatn pad u radu u klubovima gde je očigledan pritisak,sve u svemu msm da je ovo još jedna kratkotrajan epizoda u njegovom trenerskom bitisanju...
V

Vožd79

pre oko 2 godine

Kao zvezdaš mnogo mi je draže kad vas pobedimo u majstorici aba lige, jer ste dobri. U fudbalu ne znate gde bijete. Pljujete ovog Stolicu a čovek nije ni pripreme odradio. Partizan nema ekipu. Sem Rikarda,Uroševića,Zdjalara i par klinaca ostalo suvi prosek. Daj mu Kataia,Borjana i Dragovića pa da vidiš da li zna. Navijam i dalje da vas deremo ali neki bolji Partizan.
v

v1ad

pre oko 2 godine

I o ovome se odmah stvara neka slika Don Kihota, nekog borca protiv nepravde i slicne gluposti.
G

Gromki aplauz

pre oko 2 godine

Pao sam sa stolice kada sam ovo video.. Neko napisa, ali bukvalno Gvardiola sa buvljaka.. Ovo mu je poslednja sansa da napravi nesto od karijere, u suprotnom ce da dobaci maksimalno do Ugande, Libije ili Tajlanda..
P

Pravi jole

pre oko 2 godine

U dvaes marke da ce ode do oktobra!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Mnooogo kume!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Svi koji su odbili Partizan u poslednjih desetak dana su i onako nerealne opcije i skoro svi imaju neku opciju van Srbije.Kad ce Ivic,Djukic,Nikolić,Krstajić,Sasa Ilic,doci na mesto gde ce da im nizi partijski kadar u liku Vazure i Vucele sefuje i prodaje maglu.Sad je najbitnije pitanje da li ce nam Vucela na celu Partizana potrajati kao Englezima kraljica Elizabeta ili ce se tornjati iz Partizana pre nego sto napuni sto godina.Sto se tice Stolice secam se da je pre par godina bio bas pozeljna opcija a danas veliki znak pitanja pored njegovog imena.
G

Gostbidi

pre oko 2 godine

Koji bre Saša Ilić,on nema čak ni ponašanje da bi bio trener,čovek je toliko povučen,da je to smešno.
G

Gostbidi

pre oko 2 godine

Koji bre Saša Ilić,on nema čak ni ponašanje da bi bio trener,čovek je toliko povučen,da je to smešno.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Bio je pozeljna opcija jer imamo navijace kakve imamo. Svi misle da znaju nesto o fudbalu, a u realnosti, 90% nema blage veze o vezi i samo se vode emocijama. Djukicu se u njegovom drugom mandatu u Partizanu prigovaralo to sto nas je ostavio kad nas je ostavio prvi put. I covjek zbog toga jednostavno nije imamo nikakvu podrsku nego su mu bukvalno od prvog dana zvizdali svaku utakmicu. Cak i kad smo prezimljavali sa njim u Evropi, pojedicni su navijali samo da nekako izgubimo da bi i dalje mogli da nastave sa svojom mantrom kako covjek nema pojma o fudbalu. Evo sad vidim da ga pojedinci opet prizivaju nazad. Znaci, mi ako nismo lud narod, nije niko. Sa Stanojevicem ista prica. Titule sa Partizanom – nista. Liga Sampiona sa Partizanom – nista. Ali zato poraz od Samroka? To je nesto sto se pamti. Objektivno, pogan smo i nezahvalan narod. Pisao sam vec jednom, vise pamtimo jednu losu stvar koja nam se desila nego milion dobrih. Koja racionalna osoba se tako ponasa? Suma sumarum, ja cu sad i ovog Stolicu podrzati jer time ne podrzavam samo njega nego time direktno podrzavam i svoj tim, ali imao sam prilike da vidim njegov potencijal i znam vec sad na sta ce sve ovo da lici u decembru. Daj Boze da sam u krivu i da covjek bude bolje rjesenje za Partizan i od Stanojevica i Djukica.
n

nenad ks

pre oko 2 godine

Ja Sam Zezdas zauvek I volim zvezdu vise od svega. Ali kako rekose ovi iz uprave partizana Stolica nam najvise odgovara. Hahhqha Tako da razni menadzeri mogu da sastavljaju Tim,it'd. Nije bolje ni u Zvezdu jer gospodin Terza samo tako I radi. Cist primer Falko,it'd dovedeni za platu I otkup pa posle podele izmedju sebe I cao. I naravno ode za dzabe.
C

Citiram Sojica

pre oko 2 godine

Stolica je sa padobran izbacen od CIA MIA6 da izvrsi odredjene zadatke.I dok su se razni Pantici iscudjavali otkud Stolica trener a ne ume da govori on se lagano pretvori u prvog trenera i zabiberi nam svima,bili smo svi sredjeni i to
T

Tzork

pre oko 2 godine

I posle? Milinkovic, ovaj, jos 10 ovakvih ima koji su treneri i partizana i ostalih klubova i protiv svojih ide sta?Setnjicaaaaaaa.
N

Ngoma

pre oko 2 godine

Potrajace dva tri meseca i to je to.

Bojank91

pre oko 2 godine

Realno on ima znanje, verovatno veće od Stanojevića. Možda se to poklopi dobro ova priča
@

@Bojan

pre oko 2 godine

Sa kojim sastavom ..?
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Koja je kvota da ce ovaj nakon 2-3 kola da kuka na sudije,drzavu,mocnog virtuelnog coveka,vremensku prognozu i slicno? Glavna fora u Partizanu da ostanes sto duze na klupi.U fazonu "Ja znam" ali me drugi sprecavaju da to pokazem.Jos ako usput bude imao sklanjalice kao Samroje Florovic,pa ima da ubode neki masan ugovor u UAE ili Saudijskoj Arabiji i bas ga briga. A pretpostavljam da ce Pantic snimiti neki specijal u fazonu da je i ovaj poslat od Vucica da razori razoreno,udba ga salje bas kao i britanski agenti u dogovoru sa Zelenskim.
"

"Naivni" Gostanko

pre oko 2 godine

@Gostanko Neće on smeti da pisne jer zna da ne bi mogao da radi nigde drugde osim u ovakvom Partizanu. A inače lepo se ti praviš vickast, Partizan se kao ne gasi pod vučkom iz godine u godinu? Sve ok? Batinaši ne biju obične navijače? Uprava može da se smeni? Dolaze dobri treneri i igrači itd.? Ne nestanu iz kluba svetlosnom brzinom svi koji bar malo vrede Marko Nikolić, Savo Milošević, ceo šampionski tim 2016/2017 u roku od odmah?
G

Gostanko

pre oko 2 godine

I sta sa tom generacijom? Drzava kriva sto ste prodali igrace ili sta hoces da mi kazes? Isto to mogu ja tebe da pitam za vreme Tadica,kako je Zvezda rasprodala sampionsku generaciju Jankovic,Basta,Lukovic,Zigic i ostali i jos nastao dug od 50 miliona, iskljucena struja,nema se za sampone,predstavlja se trener u mraku,izbaca se Zvezda iz Evrope.Jel to kriv Tadic? On poslao Vesica u FK i KK da dodatno olese klub? Ko je tada dolazio da trenira Zvezdu nakon Zenge? Janevski, Murinjo Jankovic,Dostanic. Ah da,dolazili Krneta,guma Bogdanovic i Eli Babalj. Jel to znaci da Zvezdi tada poslati ljudi da je uniste ili je to neznanje i lopovluk uprave?
G

Gost4333

pre oko 2 godine

Partizan je tvrda stolica
K

Kakav bre Stolica...

pre oko 2 godine

Deset utakmica plafon koliko će Stolica ostati u Partizanu. Uprava, uprava i samo uprava mora da se smeni. Partizan njegovim legendama Mijatoviću, Jokanoviću, Kežmanu, Golcu, Zavišiću, Iliću, Tomiću, Miloševiću a ne sns klimoglavcima.
m

milinaaaaa

pre oko 2 godine

:D stolica,hoklica,samo da potraje do oktobra xD
B

Boza Soldatovic

pre oko 2 godine

Mozda i bolje ovako. Zna prilike u ping pong ligi, ambiciozan i zeljan dokazivanja.Nije ga dzabe Mare Nikolic preporucivao kad je odlazio 2017g. Na redu je remont igrackog kadra i da vidimo sta moze da se ocekuje od pocetka sezone.
@

@Boza

pre oko 2 godine

Remont, ali sa kojim novcem?
G

Gost9753

pre oko 2 godine

Naci ce se valjda nesto kao zamena Markecu, Obradovicu, Loli i drugovima. Imamo klince Terzica i Jovica, mozda ispadne neka dobra prica. Nemamo mi para da dovodimo igrace na kilo ko neki tipa Zivkovic, Falko, Dioni....
Б

Блок

pre oko 2 godine

Лик копира Гвардиолу,благо речено копира...Стил облачења,гестикулације током меча,након меча кад прича са судијама мени је то баш дегутантно....а онда чујем да он Гвардиолу зна и лично... Звездаш сам и задовољан сам...никакав тренер,али се код вас уклапа...оно ваше кукњава од првог кола...мој тип је:кренуће да кмечи од првог-другог кола,шесто-седмо коло већ би га отерали ал немају кога другог,до полусезоне или раније отказ,замена типа Дуљај или Ђуми
G

Gostivar

pre oko 2 godine

napravili ste radnički niš od partizana

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Zašto vređaš Radnički Niš?
G

Gost2112

pre oko 2 godine

Potrajace kao jogurt na suncu...
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Eno Zeljko Pantic najavljuje nastavak propagande i unosenja negativne atmosfere u nase drustvo :D Sto se tice Stolice, ja ga gotivim, ali nekako mnogo prica, a nema bas neko pokrice za tu svoju pricu....
P

Pik gost

pre oko 2 godine

Idi begaj!
N

Nekoiznutra.

pre oko 2 godine

Jedva namolismo nekog da preuzme prvi tim da nam se ne smeju ljudi. Ne mogu da sudim Iliji zelim mu svu srecu u radu uhvatio je bas vruc krompir, ali po vodjenju selektivnog fudbala u mladjim kategorijama ne pije mi nesto vodu. Ali bolje tako trener koji ne obecava i koji nije neka Ivicina 💣 mozda i eksplodira.