Uz Luku Jovića bio je najveći potencijal Zvezdinih omladinaca, sad mora u Tuzlu

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.01.20. | 13:33

Karijera Miloša Stojanovića nije se razvila u pravom smeru

Kada je Crvena zvezda bila u velikoj rezultatskoj i organizacionoj krizi, pričalo se da u mlađim kategorijama ima trojicu vanserijskih bisera: Luku Jovića, Marka Grujića i štopera Miloša Stojanovića.

Jedan je sada pod ugovorom sa Liverpulom i trenutno je na pozajmici u Herti, Jović je član Real Madrida. Zbirno njih dvojica su donela Crvenoj zvezdi oko 10 miliona evra... Karijera onog trećeg, Miloša Stojanović nije se razvila na pravi način.

Izabrane vesti

Defanzivac sa vrlo dobrih tehničkim karakteristikama dobijao je šansu u prvom timu Crvene zvezde u vreme šefovanja Miodraga Božovića, zatim je bio na pripremama sa Nenadom Lalatovićem u Sloveniji. Predv iđala mu se bolja karijera od, primera radi, Vuleta Jovanovića, ali...

Negde je napravljena greška, bilo je tu i grehova mladosti. Kako bilo posle pet utakmica za seniorski tim Crvena zvezda ga je slala na pozajmice u Bežaniju, Kolubaru, Sinđelić i Voždovac. Nigde Miloš Stojanović nije uspeo da napravi iskorak.

Prethodnih šest meseci proveo je u Budućnosti iz Dobanovaca, a prema informacijama iz Bosne sada će karijeru nastaviti u Slobodi iz Tuzle.

Tamošnji mediji pišu da je Stojanović dogovorio detalje saradnje sa ekipom iz Tuzle koja se nije proslavila u prvom delu prvenstva. Trenutno zauzima 10. poziciju sa bodom više od ugroženog Čelika.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara