Užasna povreda: Poljski golman slomio nogu, ne ide na Mundijal u Kataru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.22. | 16:24

Težak maler za golmana Specije

Na stotine fudbalera su strahovale od poslednjeg vikenda klupskog fudbala pred Mundijal u Kataru. Neki su ga i preskočili iz predostrožnosti ali nažalost poljski golman Bartolomej Dongovski nije bio te sreće.

Golman Specije je istrčao van kaznenog prostora u želji da stigne do lopte pre Kevina Lazanje, ovaj se nije zaustavio na vreme, stao mu je na skočni zglob i polomio mu nogu!

Izabrane vesti

Odmah se videlo da je reč o teškoj povredi, noga se deformislala, a Drongovski je ječao u bolovima. Posle nekoliko minuta ukazivanja lekarske pomoći, u bolovima je napustio teren na nosilima i čeka ga višemesečna pauza. Bio je na spisku poljskog selektora za Mundijal u Kataru ali od toga sada nema ništa.

Pored Drongovskog, golmani na konačnom spisku Poljske su još Vojćeh Ščensni iz Juventusa koji je projektovan kao starter i iskusni Lukaš Skorupski iz Bolonje. Selektor Čelsav Mihnijevič će sada biti prinuđen da pozove nekog sa proširene liste na kojoj su od golmana još bili Kamil Grabara iz Kopenhagena, Radoslav Majecki iz Serkl Briža i Gabrijel Slonina iz Čikaga. Najbliži pozivu je Grabara ali šanse ima i Majecki.


tagovi

Bartlomej DrongovskiKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara