Dušanova palanačka priča vredna džekpot miliona

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.20. | 16:04

Dobitnik PLATINUM džekpota kaže da o osvojenih 1.066.197 dinara od sinoć trubi cela Smederevska Palanka

Obično se kaže:”Ma pusti palanačke priče”… Da li je baš uvek tako, ili razlika bez izuzetka postoji kada se u priču upletu milionerske sume osvojene na MOZZART aparatima?
“Nije palanačka, ovo je moja džekpot priča o kojoj od sinoć trubi Smederevska Palanka”, rekao nam je Dušan Nikodijević, momak koji je u utorak veče otkinuo svoje parče igračkog sna, odnosno osvojio PLATINUM džekpot na uplatnom mestu Smederevska Palanka 1.1 koji je težak ni manje ni više nego 1.066.197 MOZZART dinara.

Šta raditi s tolikim novcem, pitali smo igrača koji je po starom dobrom običaju počastio lokal družeći se sa drugarima po igri i ukusu za odabir najboljeg mesta za opuštanje u gradu na Jasenici?
“Po nov auto, gde drugde, ali i po nove dobitke od kojih nikada ne treba odustajati. Eto, ja sam se neko vreme nalazio u Italiji, pa čim sam se vratio, ja pravac u MOZZART. Pasija je to, ljubav, a aparati znam da daju. Pogledajte me sada, uđoh da se zabavim, a izađoh kao pravi pravcati milioner”, reče naš Dušan Nikodijević koji nas je pitao šta još može od MOZZART igre da očekuje.

Izabrane vesti

Mi na to Dušanu i svim ostalim igračima možemo da poručimo da i u martu traje igračka groznica, odnosno da PLATINUM džekpot dobitke i ovog meseca množimo s čistom desetkom kao što smo to činili i u prva dva meseca u godini.

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara