Mark Valijente
Mark Valijente

Valijente sutra u Beogradu, ugovor na dve sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.06.18. | 13:59

Crno-beli finiširaju dovođenje pojačanja na štoperskoj poziciji

Najzvučnije Partizanovo štopersko pojačanje sutra stiže u Beograd. Mark Valijente (31), doskorašnji defanzivac belgijskog Eupena, potpisaće ugovor na dve sezone sa crno-belima i već u sredu se pridružiti ekipi Miroslava Đukića na pripremama u Sloveniji u Ptuju.

Izabrane vesti

Valijente, nekadašnji Barselonin đak i omladinski reprezentativac Španije, stiže na izričiti zahtev šefa stručnog štaba crno-belih koji ga je trenirao svojevremeno u Valjadolidu. Tokom karijere oprobao se i nastupajući za Sevilju B i Makabi iz Haife, a poslednju sezonu proveo je u Belgiji gde je na 33 nastupa i postigao gol.

Iskusni Španac pored štoperske pozicije može dobro da obavi posao i na poziciji zadnjeg veznog, a njegov dolazak u Humsku izazvaće i nekoliko odlazaka fudbalera iz sadašnjeg prvog tima. Prema informacijama, najbliži odlasku u novu sredinu su iskusni defanzivci Bojan Ostojić (34) i Milan Mitrović (29), ali o njihovim novim destinacijama znaće se nešto više narednih dana.

Mark Valijente će postati četvrto novo ime u Humskoj ovog leta, a posle Nemanje Nikolića (Spartak), Gabrijela Enakea (Rubin) i Rikarda Gomesa (Nacional). 

Foto: Screenshot 


tagovi

Mark ValijenteLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara