Van la Para pred Bajern: Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.19. | 21:43

Zvezdin novajlija uveren je da će crveno-beli i ove sezone ostaviti dobar utisak u Evropi

Holanđanin Radživ van la Para nije opravdao epitet velikog pojačanja u utakmici protiv Inđije, ali bi to mogao da nagovesti u Minhenu, bez obzira što će Crvena zvezda izaći na megdan jednoj od najboljih ekipa na Starom kontinentu.

Brzina bivšeg igrača Hadersfilda mogla bi da dođe do izražaja u nekom od kontranapada srpskog šampiona.
"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, Bajern je odličan tim, poseduje veoma kvalitetne igrače, ali isto tako Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi. Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu", rekao je Van La Para.

Izabrane vesti

Zvezdin novajlija uveren je da će crveno-beli i ove sezone ostaviti dobar utisak u Evropi.
"Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna?".

Van la Para već je debitovao pred Zvezdinim navijačima, kojih će biti i na Alijanc areni.
"Podrška koju nam pružaju naši navijači je neverovatna, mnogo će nam značiti njihovo prisustvo u Minhenu. Na krilima njihova podrška će nam biti mnogo lakše da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Veoma smo zahvalni našim navijačima na svemu što rade za nas, cenimo to što odvajaju vreme da otputuju i podrže nas i na gostovanju. Nema sumnje da će nam njihovo navijanje dati još veći podstrek", poručio je Van La Para.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara