Vanja Milinković Savić ima dve opcije

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 13:42

Vraća se u Italiju

Belgijska epizoda za Vanju Milinković Savića se posle šest meseci završila neslavno. Standard iz Liježa mu je rekao da ne računa na njega i da Srbin može da traži novi klub, a po svemu sudeći će se vratiti u Italiju.

Milinković Savić je letos došao u Lijež iz Torina na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa za 3.500.000 evra. Međutim, nije se izborio za mesto startera kod trenera Prudoma koji je odlučio da ga pusti već šest meseci pre isteka pozajmice. Standard čeka Milinković Savića da nađe novi klub pa da angažuje iskusnog Ruda Bofina iz Antalije kao novog rezervnog golmana.

Izabrane vesti

Očekuje se da se srpski golman vrati u Torino sa kojim ima ugovor još godinu i po dana, ali je malo verovatno da će se tamo zadržati jer je Salvatore Sirigu nedodirljiv na golu Bikova, a Macari kao rezervu ima iskusnog Ujkanija. Međutim, pojavile su se dve opcije za Milinković Savića.

Italijanski mediji pišu da su za njega zainteresovani drugoligaši Kjevo i Juve Stabija. Kjevo traži novog golmana pošto nije baš najzadovoljniji hrvatom Šemperom, dok se Juve Stabija bori za opstanak i rado bi dovela boljeg čuvara mreže od prvog golmana Rusa.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara