Komentari na vest

Vanzemaljski fudbal Ćavijeve Barse u Madridu, Real je mogao da doživi najveću bruku u istoriji (VIDEO)

N

Nenad NBG

pre oko 2 godine

Jel neko gledao kako je Barsa sinoc izdominirala Real i u zenskom fudbalu?
K

Kostakurta

pre oko 2 godine

Real je groblje igraca koji su eksplodirati u jednoj sezoni. Koliko su samo igraca unistili jer su bili podredjeni nekim zvezdama, a o odnosu prema legendama ne bih da pricam. Zasluzujemo real da jedno 5-6 godina nista ne osvoji, mozda sam pristrasan kao srbin, ali jel moguce sa jovica ne stavljas ni u protokol a benzema ti povredjen?
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Real će uzeti titulu, ali će drhtati sledeće sezone. Svaka čast Ćaviju.
S

Smislov

pre oko 2 godine

Barselona se vraća, brže nego što su mnogi to htjeli. Dali su 4 gola Bilbau, Atletiku iz Madrida, Valensiji, Napoliju, Realu. Odbrana im je odlična, za razliku od zadnjih 5 godina. Čavi je genije, koji će Barsu vratiti na čelo prvenstva. Real neka još ovo osvoji, a poslije neka vidi šta će. Stručnjaci su prostudirali Mesijevu Barselonu, a sada opet imaju jednačinu sa više nepoznatih. Real ni ne zna šta ga je snašlo i mogu biti sretni što je ovako prošlo, jer su bili smiješni.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Sve je tacno sto si napisao, ali zar mislis da ce Real sjediti skrstenih ruku? Na ljeto im sledi ogroman remont. Par sezona vec nisu doveli velio fudbalsko ime, a ove godine ce uzeti Mbapea i ko zna koga sve.
i

i sta

pre oko 2 godine

oce se usreciti tim mbapeom?Neverovatan igrac ali jel jedan igrac tim? Eto taj mbape sa svim zvezdama u psz-u ne moze da prodje osminu finala.Ko garantuje da ce sa babama od 35 u realu nesto uraditi?Taj mbape ako ima mozak bolje da ode u ovu barsu da dominiraju deca narednih x godina
D

DDF

pre oko 2 godine

Cele nedelje gledaju me kao cudaka pricomRoma-Lacio 1&2+ i Real-Barcelona 2&2+,Realu protiv igre kakvi igra sada i igrala sa Ronaldinjom,Cavijem,Inijestom,Mesijem Barcelona je na svom terenu"popila"4-5 puta po 3 i 4 gola pamtimo 2:6 kada je Ronaldinjo Ramosu"ugradio cosmodisk"i dobio aplauz od celog Bernabeua,i narednih 3-4 sezone jos dvaput mozemo da ocekujemo ovakav rezultat na strani Barcelone...
v

vidoviti

pre oko 2 godine

Ti si bogat covek. Danas si uzeo kesh. sve to prosledi svaki put na barsu u hendikepu i imas jahtu.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Bitno je da si ti pogodio na kladionici. A verujem da ti je manje bitno što nisi upotrebio nigde ni tačku, a ni zarez. Osnovnu pismenost nemaš
A

Apis1917

pre oko 2 godine

pa posle 3 godine dobili,i ćorava koka ubode neko zrno...svejedno Real je Real a ovaj drugi tim će dok bude sveta i veka uvek biti iza Reala.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa baš ćorava koka ne bi rekao. Ozbiljno ih rasturili. Mogli su još par komada da prime. Ćavi će biti bolji trener od Gvardiole. Sad i ona očajna odbrana deluje dosta dobro. Njima 2,3 igrača na leto da dodju ponovo prave dinastiju. Ono sinoć je bio odličan fudbal Barse.
L

Lazaros

pre oko 2 godine

Kakav fudbal je odigrala Barsa veceras .Imali su jo's 6-7 sansi odprilike ,razmontirali su Real !!
D

Don Rossi

pre oko 2 godine

Svaka cast Caviju kako je uspeo da utegne Barsu i da ih vrati u formu. Tores Auba Dembele deluje zastrasujuce u ovom trenutku, Aubi je legla ova spanska liga bas za sad, on i Dembele su bili paklen tandem jos u Dortmundu, sad se to nastavlja u Barsi. Ne zaboravimo da im na leto stizu jos i Kesi i Kristensen, a dovesce oni jos nekog sigurno pored njih.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

ovo je bilo ....ovako da se zezas sa Realom !! strasno.Citam komentare Real slab, nikakav ...ljudi to je bre Real !!!!!!!!!
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Hala Madrid svima koji slave
N

NavijacPLA

pre oko 2 godine

Sta kazu strucnjaci, Real prolazi Celsi? Pitam za druga 😁
H

Hhhjjj

pre oko 2 godine

Moraš uzeti u obzir da Čelzi igra bez publike. To je ogromna prednost za Real.
p

plavac

pre oko 2 godine

ne moram
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Kakve, gluposti pišete, 3 boda su uvek 3 boda, Šampion je onaj tko osvoji najviše bodova. Kakve veze ima ovaj rezultat?
T

Trpke

pre oko 2 godine

Ima veze itekako Kad neko oduci od fudbala Reala na Bernabeu ,pogotovo Barselona Koja prije 6 mjeseci jedva Dinamo Kijeva dobila..
i

iskrenooo

pre oko 2 godine

volim ančelotija ko brata ali kad mi krene glumit pepa s igrom bez napadača sere mi se ,čim sam vidio sastav znao sam da je raspad sistema,šta nađeš da eksperimentišeš baš u derbiju,nek su ih odvojili od života
S

Sova

pre oko 2 godine

Kao veliki navijac Reala (zbog nekih rodbinskih veza navijam za Real bukvalno od deteta) se potpuno slazem sa komentarom. Anceloti je izgubio kompas. I PSZ je pobedjen uz dosta srece i smem da kazem po malo i slucajno.
M

Messi Barca forever

pre oko 2 godine

Bravo! Sledeće godine kada se vrati najveći fudbaler svih vremena tek ćemo biti jaki, džaba pokušaji Pereza da nas uništi postavljanjem svog čoveka Bertmeua, Barsa će resetovati na sitne delove veštačku malu tvorevinu iz Madrida
c

cccc

pre oko 2 godine

vraca se ronaldinjo. zezas?
G

Gist2

pre oko 2 godine

Druže, ja nisam navijač španskih klubova, ali ne možeš reći da je real veštačka tvorevina
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Od svih španskih klubova nadraža mi je Barcelona, ali Mesi ne treba da se vraća, samo bi pokvario ovu dobru ekipu.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Sve mogu da razumem ali da Anceloti na mestu levog beka stavi Naća a Alabu na stopera to ne mogu da razumem.
p

plavac

pre oko 2 godine

ne nego ce jovica na stopera...
K

Kleo

pre oko 2 godine

Kakav prijem i asistencija Toresa za drugi gol Obamejanga, nerealno.

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Ne volim ni Barsu ni Real, odavno je jasno da će Jović teško da se vrati na 70% od onoga što je bio/mogao, gde god da nastavi karijeru... Ali jedno pitanje (stvarno ne znam) jel povređen ili jednostavno Anćeloti smatra da nije dobar ni kao zamena u finišu meča?
K

Kleo

pre oko 2 godine

Luka Jovic svojom kretnjom odvukao Alabu i Militao-a, zato je duvala tolika promaja u odbrani Reala.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ovde im ni benzema i njegov klon ne bi pomogli...unistili su ih...sprdacina...uradili ono sto psg nije znao.
G

Gost123

pre oko 2 godine

bravo za komenar 👏, tacno su uradili ono sto psg nije znao.

Katalonija

pre oko 2 godine

MESS QUE UN CLUB!!!
D

Darko55

pre oko 2 godine

Kako Modric dominira i u 37min, neverovatan je. Ups, nesto sam pogresio...
p

plavac

pre oko 2 godine

nije on bio los,ali cak i on ne moze sam jer su i kros a tek kazemiro bili tragicni
k

koja masina

pre oko 2 godine

je ovaj dembele kad oce...ovo sto on pokazuje zadnjih par kola ove asistenice,pa ovo je nevidjeno. Asistencije su mu miks de brujna i mesija brzina mu je salah ili jos brze..samo da sredi zavrsnicu jos malo glavu i da ga prati sreca da nema povrede
i

igimigii

pre oko 2 godine

ali kakav laznjak ima, to je nevidjeno.. uvijek mu uspije, slaže ih ko čunjeve
K

Kleo

pre oko 2 godine

Kad Celsi uhvati ove u masinu ima jos gore da prodju.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Kao što napisah danas, Anćelotija će kad-tad da ujede za bulju ovo njegovo izmišljanje bez špica pored živog špica na klupi. A koliko su dvojica Brazilaca odvratni to je za priču.
L

Lele tele

pre oko 2 godine

Na kog spica na klupi mislis😂😂😂????? Taj tvoj pekar nije vise ni medju 50 igraca u Realu😂😂😂
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Moglo je biti i ubedljivije.
9

999

pre oko 2 godine

Za Dembelea i ne treba golman,on šutira pored gola i sa pet metara.
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Pogresna taktika 101%. Prvo bez spica mogo je dat sansu nekom, drugo mu Modric igra presing do drugog poluvremena, trece su dali dva gola dugim loptama gdje su utrcavali Barcini sprinteri iza ledja obrane. Sve u svemu veseli me i mislim da Tuhel ce ovo uvideti i proci.
D

DA27

pre oko 2 godine

Hahaha koliko su ismijavali baxern za Alabu sad ga kletu,nebi svabo dzaba pustio da je valjalo oni dali jos 20mil po sezoni.
p

plavac

pre oko 2 godine

decko je bukvalo jedini polukrsten igrac odbrane u realu kojem anceloti da da igra
S

Sema89

pre oko 2 godine

Kad je napuštao Bayern,bile su izjave tip: Hoću da idem tamo gdje neću igrati odbranu. Dođe u Real,igra štopera. Sinoc pliva kod dva gola,kod četvrtog zaboravio izaći na opsajd. Nije Bayern pretjerano izgubio s njim.
K

Kaooa

pre oko 2 godine

Kad imas dejvisa i hernadeza nisi nista izgubio,jedino sto je alaba bio dobar covjek i zabavljac pa je time davao veliki doprinos ekipi u moralnom smislu.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Dembele je mašina,
G

Grobarski Buldog

pre oko 2 godine

Barselona, barselona ima jednu manu...
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Auh kakva utakmica. Interesuje me samo gde je covek sa "xaxaxaxaxaxa" nickom i da li je ziv? Najavljivao je svasta nesto, sladio se cele sezone dok su Barsinu igru nosila deca A i B tima. Real bez Benzeme je prosecan tim, neverovatno da koliko su nemocni bez njega.
E

Erko

pre oko 2 godine

Zasluženo Barcelona pobijedila nema šta svaka im čast. Kao što je Barcelona zasluženo pobijedila tako je i Real Madrid zasluženo prvi na tabeli. Nakon 5 pobjeda Real Madrida zaredom kad tad su morali da izgube ne ovako ali šta je tu je. A Real Madrid u poslednje 3 sezone blizu da osvoji drugu titulu La Lige pa to i nije loše iako mnogi ovdje neće da pričaju o tome. A Barcelona u poslednje 3 sezone blizu ponovo da ne osvoji la ligu 0 titula. I da ni to mnogi o tome neće da pričaju. Kako god i dalje se Real Madrid pita za ligu od sebe zavisi.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

"A Real Madrid u poslednje 3 sezone blizu da osvoji drugu titulu La Lige pa to i nije loše iako mnogi ovdje neće da pričaju o tome." Da, bas ce o tome da se prica, posle ovakve utakmice? Pre 3 meseca Barselona se borila za top10 a sad razmontira Real na Bernabeu 0:4.
E

Erko

pre oko 2 godine

@Slepi Gost svaka im čast za pobjedu a šta im pomaže ova pobjeda ako na kraju Real Madrid uzme ligu?
@

@erko

pre oko 2 godine

ima dana za megdana, tek ce pricati o tome kad se osvoji titula, zasto bi pricali o tome veceras?
Z

Zzzzzzzz

pre oko 2 godine

"Kraljevsko" ponižavanje.
E

Ehehehe

pre oko 2 godine

Odvalila ih Barsa veceras, ali opet svi znamo da Real osvaja trofej la lige ove sezone i to je ono sto se racuna, a ne jedna pobeda tamo neke martovske noci iskreno...
G

Gostbusterz

pre oko 2 godine

Ako Xavi jos ispije da od Desta napravi Dani Alvesa njemu bukvalno treba jos samo stoper i lijevi bek za klupu ostalo sve imaju puta 2 vidi izmjene de jong-gavi,nico-pedri,traore-dembele,Depaj-obamejng...Reala ce Tuhel da ubije cak mislim da ce Lukaku da se proslavi jer ova odbrana Reala je presmijesna,Karvahal zreo za penziju,Nacho da nije ponikao u skoli Reala igrao bi za Extremaduru,Militao gleda loptu i razmislja da li glavom ili nogom,Alba je bolji na beku...

Lord Dipsy

pre oko 2 godine

Ne moze napraviti b3ka od njega kad je Araujo, po vokaciji stoper, bio na RB. Decko nije za Barcu.
G

Gosti cuse

pre oko 2 godine

@Lord Arauho je igrao RB zato sto je Dest povredjen,i slažem se za konstataciju da ako on proigra kritcne su dve pozicije,ali ne zaboravi dolazi Kesi i Kristensen mozda i Aspilikueta i Mazraui,to znaci da ce Dest na prodaju i neko iz veznog reda jer ne verujem da ce Nico,Gavi,de Jong,Buskets,Pedri da griju klupu pored Kesija.Ali prvo da vidimo da li ce ko da se zezne i uzme Lenglea,Umtitija,Neta,ima Barsa jos da cisti...
p

plavac

pre oko 2 godine

rekao je sezar da nece napustati dok se ne iscisti situacija sa klubom,tako da nista od toga
I

Iaial

pre oko 2 godine

A u petak u 11h se derali daj bayern da se igramo. Megalomani.
K

Korita Ivanova

pre oko 2 godine

Realu se desio Barselonon sindrom.Postali su ovisni o Benzemi kao sto je Barselona bila ovisna o Messiju.Vecina nosioca Realove igre su u poznim godinama(Modric,Kros,Benzema) dok se Barselona vise okrece mladjim igracima
G

Goster

pre oko 2 godine

ne samo da su zavisni od Benzeme nego Vinisijus bez Benzeme je Milos Jojic eto toliko...Rodrigo osim brzine ima Jos frizuru,veci ribilding treba Realu nego Barsi ikad jer ako misle da kamavinga,asensio i valverde zamijene kazemira,modrica i Krosa ceka ih bolna budućnost.Mislim da je njima potrebniji Haland nego Barsi,podsjecam Barsa je dala 4 kom Atletiku,Napoliju i sad Realu mislim da im gore niko ne treba.
p

plavac

pre oko 2 godine

evo ja javno priznajem da sam mislio da ce obamejan doci samo zbog instagrama u barsu,a seo kao dupe na nosu,samo je na ovom nivou bio povremeno u dortmundu
r

roni

pre oko 2 godine

nije barsa toliko dobra koliko je real jadan ali oni su realno bedni od 2018.ostaviti kurtou,ovo ostalo istroseno,matoro i loseg kvaliteta na celu sa zabarskom utvarom oterati.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

ma da sad su bedni, ubise PSZ pre par dana ...ajde paljba
J

Jakaja

pre oko 2 godine

Čestitam tripletu u sezoni 2022/2023 navijačima Barcelone! Oni je već vide, kao i United titulu nakon ljetnog prelaznog roka
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Mesi sta , Mesi ko ? Da su pametni da ga ne vracaju ,al ljudi kako se tu igra ....kakvi su to potezi,pregled igre , tehnika ,tecnost , napadi ....strasno,da pozelis trece poluvreme
p

plavac

pre oko 2 godine

tek ovakva barsa ima da mu sedne,igra cistu desetku,ulazi u drugi plan a ima bar 6toricu da trce umesto njega...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Barsa je odigrala fantastičnu utakmicu, pregazila ih, kontrolisala utakmicu 90% vremena. Ćavi je napravio mašinu, i to veoma brzo. I sad je očigledno da je Mesiju Barsa potrebnija nego što je on potreban Barsi, i da Barsa bez njega može a on bez Barse ne. Odmah da kažem da ne navijam ni za Real ni za Barsu. Čak Barsu ne volim ni malo. Ali nikad mi slađa nije bila jedna Barselonina pobeda od ove. Šteta samo što se ispromašivaše, trebalo je još 2-3 da im daju. A samo i jedino zbog šikaniranja Jovića. Ja kapiram da će Benzema da ima prednost jer je bolji igrač. Ali kad ti Benzema ne igra, ti ubacuješ sve i guraš ih na špica samo Jović ne može ni minut da dobije? Daj da se ne lažemo. Igraju nekoliko utakmica bez napadača, provlače se kroz iglene uši jer iz 2 šanse koje naprave daju taj jedan gol. Ubacuje Rodriga, Asensija, Bejla. Nijedan od njih ne ume da igra napadača. O Marijanu manekenki Dijasu, sprdnji od igrača, da ne pričam. Dobar je za Lion, ali ne za više od toga. Onda, jadna je ta ekipa kojoj je Vinisijus glavni igrač. Fantastičan motorički i tehnički, a u glavi paučina. I u najavi sam rekao da ako krene bez Jovića da će da imaju 2 šanse plafon. Oni su imali jednu pravu šansu, onu Valverdea sa početka, imali još par šuteva, ali nijedan od njih nije bio prava šansa. Mislim, logika je prosta. Imaš napadača, on ti zadrži loptu, odloži je, za to vreme ti drugi igrači istrče kontru, pa napraviš šansu. Time opterećuješ i protivničku odbranu, zauzimaš prostor... I to kad Benzema nije tu, u Realu samo Jović može i niko drugi. A oni ga uporno šikaniraju od zimskog prelaznog roka. Očigledno ga kažnjavaju za nešto, samo je pitanje za šta. I toliko su uporni u tome da će pre da izgube utakmicu i budu poniženi nego da ga puste da igra. I zato, još jednom, šteta što Barsa nije dala još neki.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Vidimo vidimo ko je kome potrebniji.. Mesi vukao Barsu do titule i borbe za titulu, bez njega kasne 20 bodova, jedan mec to ne mijenja. I ovoliko uzdizanje Jovica, a jasno da lik nema pojma, da ce radije igrsti sa igracem manje nego njega ubaciti, a svakako je isti ishod. Pljunuti Mesija-uzdizati Jovica, jel to nama brojilo opet pod drugim nikom?? Ccc
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@Gost999 - Da te pitam, je l' si ti zaljublljen u njega? Pošto vidim da i mene i neke druge malo-malo pa nazivaš da smo on. Ali razumem te, nije lako kad je ljubav neuzvraćena. Mesi je u padu već godinama, a Barsa će biti na istom mestu na tabeli kao i sa njim što je bila. A to što neće uzeti titulu je zbog toga što su imali Kumana (i njegove fiks ideje i izbor igrača) a ne Ćavija od početka sezone, a ne zbog Mesija. On se u najslabijoj od svih liga petice ne vidi, a igra za najjaču ekipu tamo. Molim te, nemoj sa njim. Drugo, što se Jovića tiče, ne može neko da dođe u Real a da ne vredi. I tu svaka rasprava prestaje. Da on nema pojma, igrao bi u nekoj drugoj ligi, a ne u najvećem klubu na svetu. Ja ga nisam uzdizao, već pričao o profilu igrača koji je Realu potreban, i ima ga na klupi ali ga ne koristi. Ali razumem da si shvatio drugačije, vi Grobari imate neku svoju paralelnu realnost. Još si ti i zaljubljen...

Mladen Mladenovic

pre oko 2 godine

Moram ovom gostu sa brojevima da odgovorim... Ja bas ne volim Barsu, ne mrzim nikoga da se razumemo, ali Barsa je godinama gurana bez razloga. Sada sa Cavijem Barsa rastura kako igra, igraci su mahom mladi, normalni su padovi u igri, ali rasturaju i voleo bih da to pobedi u buducnosti. Sto se Jovica tice, ja garantujem da bi bio produktivan da igra normalno. Niko, ali niko, ni Benzema ne bi bio da igra koliko Jovic. Cist primer ti je Cavani. Hoces da kazes da je neko los sto nema statistiku, a igra po 7 minuta na utakmici ili ne igra uopste? To su gluposti. Nije Real banana klub pa da plati nekoga toliko, a da ne proveri sve, samo sto tu postoji Benzema i ne moze tu niko da dodje do izrazaja, sto je da se razumemo greska Jovica i ostalih. Ako neko od 25 godina ne moze na treningu da dobije nekoga od 35 godina, nije kriv niko do tog od 25. Ali tako je kako je.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Nisam zaljubljen, nego mi zanimljivo kad sam slobodan da te prozovem, posto si jasno rekao da ovde vise neces komentarisati. Jel tvoja rijec vrijedi i manje od tvog poznavanja fudbala, koje je takodje na niskom nivou..? Ako si promijenio nik i hoces da se "kamufliras", bar promijeni stil pisanja, ovako je previse providno. Sto se tice Jovica, on ne odgovara nijednoj ekipi i on nema nikakav "profil" kao igrac, jer je lik sam sebe unistio i prebacio u rekretivce. Zar je to toliko tesko shvatiti, izborio se i dobio sansu koju sanja svaki klinac koji se pocinje baviti fudbalom, a on uzeo pare i ugasio se. To je takav mentalni sklop i gotovo. A ako to laici kontaju, logicno da i Zidan i Anceloti kontaju, zato stavlja bilo koga na spica, samo da njega ne stavi.
G

Gost999

pre oko 2 godine

@Gost12345 - Priznajem da jesam. I u pravu si za sve. Laku noć, idem da spavam
R

Ruvida

pre oko 2 godine

I ja ovo sa Jovićem objašnjavam samo kao neku kaznu..garantovano je potkačio sujetu Anćelotiju nekim potezom..
G

Gost999

pre oko 2 godine

Realova jedina sreca je sto je Barselona posle 4 gola stala na kocnicu i nije toliko napadala.Imace strasnu ekipu kad se Fati oporavi.
p

plavac

pre oko 2 godine

sto ce biti o djurdjevu dne
A

ARAUHO

pre oko 2 godine

Koliko jedan trener i jedan dobro odradjen prelazni rok promene sezonu. Obamejang pokazuje da je doktor fudbala i jedan od najboljih napadaca u poslednjih 10 godina, ali pre svega skidam kapu po stoti put Ronaldu Arauhu. Decko je sila kao stoper, sila kao bek, snaga, visina, brzina, samopouzdanje, nebeski skokovi, covek ima bukvalno sve sto odlikuje najbolje, a on i jeste medju 5 najboljih defanzivaca na svetu u ovom trenutku
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

uvek kazem gradis igru onako kako si ti igrao a Cavi nije bunarisao pa onda i nije cudo kako igraju a sa druge strane dovedes Slavoljuba Djordjevica i hoces igru !! haha idi begaj
G

Gost10

pre oko 2 godine

Sreća njihova pa su ovi stali. Real bez Benzeme je bas prosjecna ekipa. Barselona je usla u dobru formu, steta sto je Real prakticno vec obezbjedio titulu, da je 5-6 bodova razlika sigurno bi sve gorilo. I strasan napadacki trio Torres Auba Dembele, 7x opasniji od Realovog napada. Pozdrav
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Kog napada? Real igra bez napadača. Ludilo mozga...
M

Musa Đenepo

pre oko 2 godine

Tako mu i treba(Anćelotiju) kad igra bez napadača
A

Auqy

pre oko 2 godine

Cavi doktore
D

Da se ne ponavljam

pre oko 2 godine

Pisao sam vec i ranije,dajte Caviju vremena i pustite ga da on selektira igrace,strucni stab i stil igre svog tima i naravno novac za pojacanja u odbrani,i ne sumnjam da ce Barsa da se vrati medju top ekipe gde i pripada. Kao veliki fan kazem da nije realno ocekivati dominaciju kao za vremem Mesija,Inijeste,Cavija,Buskeca,Danija Alvesa i ekipe…jer se takva generacija dogadja jednom. Ali da budu konkurenti za titulu u Spaniji i da mogu do same zavrsnice LS to se moze ocekivati.
n

nebo i zemlja

pre oko 2 godine

kad pustis Cavija da dovede igrace a sa druge strane tvorzu i vazuru
V

Vinisijus

pre oko 2 godine

Samo ne mogu skontat po cemu ovaj vinisius vrijedi 100mil po transfermarketu pa jedan gnabri je za njega ronaldo. Covjek u ove dvije utakmice nista nije pokazao sta vise mnogo pita je bezveze sjebao napad ekipe.
t

tiki taka

pre oko 2 godine

a rekli su da je tiki taka proslost...da Real ne igra prijateljske utakmice u prvenstvu druga bi se pesma pevala, ali vidimo se sl sezone!
p

plavac

pre oko 2 godine

ovo sto je igrala barsa nema veze sa tiki takom,ovo je unapredjen klopovski fudbal sa udarnom iglom i sekundarom (torres)
P

PitamZaDronSpremne

pre oko 2 godine

Jel igrao Modrić? :D
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

2:14 bio realan rezultat.
l

lolooooocmiljaniccc

pre oko 2 godine

nek sad duzmu titulu ako ih nije sramotaaaa,kme kme

Mladen Mladenovic

pre oko 2 godine

Ha ha, kao neko ko bas ne voli Real. Titula nije jedna ili 2 utakmice, nego 38.
G

Gost11

pre oko 2 godine

Ljudi mi se smejali kad sam rekao da ce Obamejang Barsi biti premija. Covek ovom utakmicom dokazao kolika je klasa. Svaka cast Barseloni na ovoj utakmici, Real neobjasniva igra.
p

plavac

pre oko 2 godine

u tom momentu barsa se raspadala,a ovaj vise se interesovao sa instagramom nego sa fudbalom...ko je mogao da predvidi da ce cavi mu naci zicu ovoliko
R

Rmd

pre oko 2 godine

Kad videh dresove Reala pomislih kao da su se spremili za sahranu, samo nisam ocekivao da su za sopstvenu. Inace bruka i sramota bez obzira sto nema Benzeme i sto Realu ne znaci ova tekma nista za ligu. Xavi ozbiljno unapredio ekipu, bice sledece sezone zanimljiva liga za razliku od ove. Onaj Vinisijus katastrofa, podseca na Neymara jer je padavicar.
г

гост66

pre oko 2 godine

Челси није могао лакшег противника да добије у ЛШ. Браво за Ћавијеве клинце

07.08.16

pre oko 2 godine

Ostali samo dugmici.
G

Gost99

pre oko 2 godine

Na pocetku utakmice je trebao imati znak 18+
P

Papa Perez

pre oko 2 godine

Dragi navijaci Barcelone! Samo da znate, nije bio ovo jeftino za Laportu. Danas tokom rucka smo se dogovorili dacemo ih pustiti pobediti. Nama ovaj mec svakako nije znacio puno. Vec smo osvojili sampionat. A vi (navijaci Barcelone) radujte se, kao da ste osvojili ligu sampiona. S postovanjem, Florentino.
R

Retro

pre oko 2 godine

Sampionat
P

Papa Perez

pre oko 2 godine

@Retro Koristim Google translate, jer Luka J. nema vreme da me nauci srpski...
I

Iolet

pre oko 2 godine

Hahaha jos su onu Alabinu stolicu propremili za slavlje,sad ga jedino mogu prebit s njom za zasluge .
a

axaxaxaxa

pre oko 2 godine

a sta tek navijaci barse slave veceras kada su i dalje na -12 par kola pre kraja la lige!!!
I

Iolet

pre oko 2 godine

Nisam navijac ni jednih sta vise mrzim ih samo preglupo je sto se ponizava protivnik prije utakmice a onda se fasuje. PS nemojte zaboravit unijet stolicu vidis da mrzne.

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

@axaxaxaxa: Sine derbi je derbi i igra se isto i na +12 i na +20 i na -20 samo sto ti to ne kapiras jer si jos mali