(©Reuters)
(©Reuters)

Varan vesnik boljih dana: Junajted sa novim kapitenom bolji od Liona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 17:38

Francuz poneo traku posle Megvajerove smene

Smenjen je Hari Megvajer, ostao je bez kapitenske trake, a ako se po jutru dan poznaje, možda to bude i vesnik nekih boljih dana za Mančester junajted.

Na pripremnu utakmicu sa Lionom u Edinburgu Crveni đavoli su izašli predvođeni novim kapitenom – Rafaelom Varanom. Menadžer Junajteda Erik ten Hag izabrao je francuskog defanzivca da bude novi lider na terenu, a tim mu je odgovorio pobedom nad Lionom – 1:0. Istina, važi i dalje ideja da Bruno Fernades bude kapiten kada se vrati na teren, ali danas je sa uspehom tu ulogu odradio Varan.

Izabrane vesti

Možda ovaj meč bude najava boljih dana i za Donija Van de Beka, pošto je postigao jedini gol na meču (pogledajte ovde). Holandski vezista je najbolje dane karijere imao upravo pod dirigentskom palicom Ten Haga u Ajaksu, ali mu prva zajednička sezona na Old Trafordu nije mnogo promenila status. Možda sada bude bolje...

Na poslednjoj proveri pred put za SAD, gde će se pripremati i igrati nekoliko prijateljskih mečeva, a prvi je sa Arsenalom, Mančester je igrao sa dva postave po poluvreme. S druge strane, Lion je celu postavu promenio posle sat vremena igre.

Ten Hag je najpre na teren poslao sastav: Kovar, Van-Bisaka, Varan, Martinez, Fernandez, Međbri, Maino, Dijalo, Maunt, Entoni, Sančo. U drugom poluvremenu igrala je postava: Kovar,  Vilijams, Evans, Hansen-Aroen, Hugil, Gore, Van de Bek, Forson, Hurado, Fiš, Fred.

Lion je počeo meč sa postavom: Lopes, Klinton Mata, M. Sar, Diomande, Laziri, Lepenant, Toliso, Džefinjo, El Aruh, A. Sar, Lakazet. Posle sat vremena u igru su ušli: Riu, Lega, Ndiaje, Kamilo, Taljafiko, Alvero, Kumbedi, Adelajd, Mbup, Da Silva, Kadevere.


tagovi

Mančester JunajtedDoni van de BekRafael VaranLion

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara