Vardi kao nekada: Prva Lesterova premijerligaška pobeda u 2022! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.22. | 22:41

I to u režiji rezervista Vardija i Medisona – 2:0

Lakše će disati menadžer Lestera Brendan Rodžers narednih dana. Kroz veliku krizu prolazio je nekadašnji šampion Premijer Lige u 2022. godini. Nikako nije mogao da dođe do trijumfa u prvenstvu, ali je „crninu“ skinuo na gostovanju Barnliju – 1:0.

Morao je Lester dobro da se pomuči da dođe do celog plena na Turf Muru. Da je zaslužio pobedu – jeste. Da je morao lakše da dođe do nje – morao je.

Izabrane vesti

Ali je Brendan Rodžers pokazao ove večeri istančan osećaj kada su izmene u pitanju. Kada je video da će Lester teško izaći na kraj sa Barnlijem, posegao je za teškom artiljerijom. Poslao je na teren Džejmsa Vardija umesto indisponiranog Patsona Dake, a zatim je u vatru ubacio i Medisona.

Upravo je na krilima proverenog tandema Lester stigao do osmog trijumfa u Premijer Ligi. A Džejms Vardi je odigrao kao nekada, kao u sezoni kada je preskakao prepreke i serijom golova doneo Lisicama titulu.

Iskusni napadač je tako u 82. minutu, posle duge lopte Kaspera Šmajhela, odigrao pas ka Medisonu koji je udarcem sa 16 metara primorao Nika Poupa na kapitulaciju.

Uspeo je Džejmi Vardi da postane apsolutni junak Lesterove pobede. U samom finišu meča dočekao je na drugoj stativi centaršut Barnsa i rešio sve dileme.

PREMIJER LIGA - ZAOSTALI MEČ 22. KOLA

Utorak

Barnli - Lester 0:2 (0:0)

/Medison 81, Vardi 90/



 


tagovi

Džejmi VardiBrendan Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara