Varniči oko Falka: Leće traži bankarske garancije i ne želi isplatu do 2023. godine

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 11:22

Di Marcio piše da je Crvena zvezda postigla dogovor sa ofanzivnim vezistom, ali...

Najavili su, gotovo svi italijanski mediji, da će ofanzivni vezista Lećea Felipo Falko gotovo sigurno postati član Crvene zvezde, i da je srpski šampion pristao da klubu iz Serije B isplati traženo obeštećenje od 1.500.000 evra u dve rate. Međutim, nove informacije sa Apeninskog poluostrva govore da je kompletan posao daleko od realizacije i da postoje ozbiljne prepreke koje će crveno-beli morati da preskoče kako bi dobili željenog igrača.

Ovog jutra ponovo se oglasio transfer guru Đanluka Di Marcio sa preciznim informacijama oko Felipa Falka. On je otkrio da je Crvena zvezda postigla dogovor sa ofanzinim vezistom, koji je jako zainteresovan za prelazak u Beograd zbog evropske perspektive i dvomeča sa Milanom, ali...

Izabrane vesti

Leće još nije dao amin iako Crvena zvezda svakodnevno pritiska. Naime, Leće je i dalje želi da za obeštećenje dobije 1.500.000 evra koliko iznosi Falkova klauzula o slobodi. Crveno-beli su se približili toj sumi, ali nisu je ispunili. Jasno je da crveno-beli pokušavaju da smanje obeštećenje i u ceo posao uključe procente od dalje prodaje.

Međutim, nije to jedini zahtev koji će morati Crvena zvezda da ispuni.

Prema informacijama Đanluke Di Marcija Crvena zvezda želi da razvuče plaćanje kompletnog obeštećenja na tri godine. Lećeu se to nimalo ne dopada, ali su spremni na kompromis. Cela priča je stala zbog toga što Leće ultimatvno zahteva da dobije bankarske garancije da će dogovoreni novac dobijati na vreme. U klubu iz Serije B žele da se na taj način osiguraju, svesni da se srpski šampion povremeno suočava sa finansijskim problemima.

Za Crvenu zvezdu je dobra stvar što je Leće odbio ponudu Sasuola o pozajmici Falka. Praktično, crveno-beli su ostali jedini takmac u trci za potpis 28- godišnjeg vezistu, mada Di Marcio piše da je moguće da stigne ponuda u poslednjem trenutku iz Serije A.

Kompletan posao trebalo bi da se završi naredne sedmice. Izvesno je samo da će Falko ostati van protokola za nedeljni meč protiv Lećea.


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara