Komentari na vest

Vatreni pokrajinski derbi: Spartak okrenuo Vošu, projektil Srećkovića, Đorđevićev izum iz Radnika namirio pravdu

L

Lalla

pre gotovo 3 godine

Ali ovi botovi sto truju po forumima za Nemanju Nikolica. Pa taj za 5-6 god u inostranstvu dao JEDAN gol, najurili ga iz Partizana jer je pravio haos u svlacionici...ko zna mozda se Ljube i upeca pa ga uzme. To ce biti kraj Vose.
P

PedaNS

pre gotovo 3 godine

Vosi treba spic. Po mogucnosti mlad,dobar, perspektivan, da moze da se sutra zaradi na njemu. To nije Nikolic (30), Vukanovic (29) koji igra najbolje po strani, kao i Tufegdzic. Iz Srbije jedini koji odgovara je Andrej Ilic, mladi reprezentativac, prosle godine 9 gol i 3 as.Javor mnogo trazi za njega, ali Dundjerski mora da shvati da je on sd Vojvodine a ne nekog seoskog kluba i da mora da nadje neko resenje a ne samo da kuka kako se nema para. Uz Ilica i jedna klasicna 10-ka paker i uz Miljana i Kabica po krilima to bi bio strasan tim. Vreme prolazi i plasim se da ga novopridosli dvojac u vidu trenera i sd nema bas previse.
g

gdgfd000

pre gotovo 3 godine

Daj ova uprava kad nje takva nek uradi jednu mrvicu korisne stvari i dovede D. Djoredjevica za trenera i uz to dovede par pojacanja. Elivelta koga najavljuju danima, a kada su vec u Litvanskoj ligi nije igrao protiv njih iga za drugi tim, Filip Otele kao spic. Nikolica takdje bez ugovora, Vukanovica, pa i Tufegdzica. da makar malo isprave i poprave i da neko se seti da je neku mravicu dobrog uradila ova uprava. Igacim kada su u Litvnskoj ili Letonskoj ligi, a videli smo kako igraju, vecina ce biti vrhunska poijacanja za ovaku Vojvodinu i za polovinu igraca. Onda ce i ovi mladi nesto uraditi ovako ta deca samo se brukaju i gube samopouzdanje
v

vcv8888

pre gotovo 3 godine

Umesto ovaj S. Djordjevic da ima malo obraza (na sta je covek spao a bio je ipak fudbale veliki)i nesto u sebi on bio ostvaku momentalnu dao posle one bruke u Austriji pa i Litvaniji i pored prolazska. E to je cevek kada sve prodje ostace upamcen ovakav i nece moci da radi u fudbalu. A da njegovo mesto dodje prezimenjak Djordjevic i da ova uprava o kojoj jednu stvar malu da kazes pozitivno nemas, da mu da sansu i pusti da dovede koliko toliko pojacanja i da ima strpljenja ako treba. Licno bih voleo da dodje konacno stranac kod nas za trenera da razbije taj krug zacaran, gde istih velicanstveni 20 trenera se godinama smenjuju. A neko je napisao da sto vise stranaca u ligi a i u jednom klubu, dobrih stranaca, pokazuje kvalitet i zdrave osnove. Na zalost to je tako i istina je. Ova uprava ne moze da dovede ni igrace iz nase lige a kamoli da skutira i dovede strance neke koji prave razliku kako to oni kazu svaki [put da ce dovesti. Iz Javora ima od onog Dukurea sto je bio na pozajmici pa bi mogli da odvedu, do napadaca Ilica preko Jerremica levog beka. Vukanovca iz Zvezde ne mogu, Nikolica barem ako nema koga drugog koji je slobodan igrac, Tufegdzica mada ne bi bilo OK da se slabi Spartak. Pa preko nekog Calabe ako se tako zove igrac koga jure 2 godine a igra u nekoj Africkoj ligi kao da jure Mesija licno, pa preko Brazilca Elivelta iz Paneveziusa iz Litvanije. Ima jos mladjih i boljih igraca sto u Litvanskoj sto narocito Letonskoj ligi a oni su videli i znaju samo za ove sto su igrali sa njima. Ali dobro nek dovedu i njih barem sto su vodeli na licu mesta. Ovoj Vojvodini fali 5, 6 igraca, minimum i to gorecih mesta od stopera do napadaca. Mozda nije los neki iskusniji jos igrac sa kvalitetom kao Elivelto Brazilac, ili Nikolic, Vukanovic da pomognu mladjim igracima da napreduju i da skinu pritisak sa ledja. Ali uz po nekog iskusnijeg uvek treba dovesti i mladje igrace i radi prodaje kasnije i uklapanja i napredovanja
M

Malajacfcv

pre gotovo 3 godine

Ovo je jedna od najgorih uprava u istoriji kluba. Zanima in samo novac sponzora, zato nema Elivelta, Nikolica, Tufedzica, Vukanovica, Micovica. Uprava napolje!
Z

Zeljko777

pre gotovo 3 godine

Samardza na racun kluba, putuje svuda. Uprava napolje!!!
M

Monini

pre gotovo 3 godine

Podrzavam sklanjanje Kove posle skandala sa starletom, nakon Austrije. Dete kluba, medju najiskusnijim sa 9k to ne sme da dozvoli. Ok je mlad sastav, ali ovom timu nedostaju 4 dobra pojacanja, da bi mogao da izbacis 3-4 klinca I da neki polako dobiju minute. Problem u Vosi je izuzetno jednostavan, Imas drzavne sponsore i politicare u upravi koji taj novac izvlace za sebe. Ima dva resenja, oterati prvo sve od Samardzica do Gruje i dovesti Duleta Djordjevica za trenera, Nebojsu Milicica za directora akademije ili Djumija za Tim menadzera.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

sta je bilo sa Kovom?
K

Kijaku

pre gotovo 3 godine

Udarile mu drustvene mreze, starlete i pice u glavu.
4

456

pre gotovo 3 godine

Ljudi moji ova voša ima najgori tim od njenog osnivanja,neće biti medju prvih 6,7 ekipa.
B

BlekStena

pre gotovo 3 godine

Kad uprava uzima sponzorski novac.
M

Milos Gordic

pre gotovo 3 godine

Mislim da bi Dule Djordjevic bio odlicno resenje na klupi