Vatromet i bakljada na Marakani - stigli junaci iz Brage (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.12.21. | 17:31

Navijači Crvene zvezde priredili doček fudbalerima i stručnom štabu

Fudbaleri Crvene zvezde u Bragu su otputovali u majicama sa peharom svetskog prvaka koji su njihovi prethodnici podigli pre okruglo 30 godina, a sa Iberijskog poluostrva vraćaju se s novim podvigom.

Plasmanom u osminu finala Lige Evrope ostvaren je najveći uspeh još od 1991. godine, kada je tadašnja generacija majstora u crveno-belim dresovima pokorila Evropu i svet.

Izabrane vesti

Izabranici Dejana Stankovića remijem 1:1 sačuvali su prvo mesto, pošto je i duel Ludogorec - Midtjiland završen bez pobednika (0:0), tako da su sada mirni do 10. marta kada će nastaviti učešće na međunarodnoj sceni. Protiv koga, saznaćemo 25. februara.

Imala je Crvena zvezda veliku podršku navijača na čuvenom Kamenolomu u Bragi, a po povratku na stadion Rajko Mitić sačekao ih je vatren doček nekoliko stotina pristalica kluba.

Baklje su se palile jedna za drugom, bio je i vatromet, a pesma odzvanjala pomoćnim terenom iza severne tribine. Sve to pratila je poruka: "Svi na Radnik, ponesi šal", koja se odnosi na duel Superlige Srbije u ponedeljak od 18 časova u Ljutice Bogdana.


Bakljada na dočeku Zvezdinih fudbalera iz Brage (©Starsport)Bakljada na dočeku Zvezdinih fudbalera iz Brage (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković, Nenad Milijaš i članovi stručnog štaba (©Starsport)Dejan Stanković, Nenad Milijaš i članovi stručnog štaba (©Starsport)




tagovi

FK Crvena zvezdaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara