Komentari na vest

Vazura potvrdio lov na Hazizu: Natho pomaže, poslali smo dve ponude, igrač hoće, klub neće

D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Za njega traze dva ipo miliona, a oni ponudili milion ahahahah... i posle se pitaju zasto nece doci..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ovo bi bilo dobro pojacanje sve je na Partizanovoj upravi.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Extra ce mu biti, večito drugi:)
r

rea

pre preko 1 godinu

Inače ovaj Haziza je odigrao 450 minuta za Hapoel ove sezone.
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Dali smo ponudu za Aziza. Ponuda je dobra. Klub ne reaguje, mozda je ponuda losa. A mozda je i dobra... Citam, ne mogu da verujem...
G

Gost43

pre preko 1 godinu

NAPOLJE BRE BAGRO KILAVA.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Изгубићете од ових левата. Треба да изгубите јер сте лоша екипа али да будем искрен боде у очи колико судије иду против вас....и нас..
J

Joy 393

pre preko 1 godinu

Druže, o čemu ti to, majke ti?!
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Natha uzmite da radi sa vama u upravi kluba kao i neke menadžere koji se tale sa vama. Koju nam to priču prodajete, sredili smo igru sa Petrićem a mi ispali iz kupa i imamo - 10 a sve utakmice nam igraju samo stranci i istih 11 a onda nam pustite priču kako nemamo klupu. Dokle bre više, kako vas nije sramota
B

Budalo

pre preko 1 godinu

Nike Natho i bilo koji drugi stranac kriv sto su malog Terzica pustili na pozajmicu u Tursku! Dok ovi ne odu,nema Saleta Ilica,nema Mareta Nikolica...nema ni tutule!!!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Nikad sporiji i dosadniji prelazni rok u Partizanu. Od kako je pocelo Svjetsko prvenstvo, jedva da smo do sad procitali 5 vjesti o Partizanu. Eto koliko se radi u Partizanu i koliko se ova uprava trudi da uhvati koliko-toliko korak sa Zvezdom. Znaci, svake godine su sve gori i gori. Pa imali li ikakvog reda/zakona u ovoj drzavi? Da neko na ovakav nacin vodi privatnu firmu dobio bi do sad 5 miliona puta otkaz zbog ocigledne nesposobnosti da rade svoj posao. Ovo stvarno vise nije normalno.
M

Mile12

pre preko 1 godinu

Ceka se kinta od Sadika...
H

Host

pre preko 1 godinu

Da ova uprava ne radi kako joj se kaze sa vrha, podrzavao bih to u ovom prelaznom roku. Oterati Meniga, naci zamenu, dovesti centralnog veznog i to je to. Napred Rikardo i Pavlovic, Bazdaru davati vise sanse. Forsirati klince i pokusavati da se prezive ovo zlo vreme. A sigurno ga necemo preziveti se budemo rasipali i dovodili prosecne strance na tuce svaki prelazni rok.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Pa ovo ti je zamena za Meniga koji verovatno ide. U čemu je problem?
a

asi

pre preko 1 godinu

Laze ko pas. Ili nikakvu ponudu nisu poslali ili su poslali tipa igrac vredi dva miliona a oni nude 200000 na 20 rata.
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Ovi hoce igraca koji je igrao ls ali nikom nije jasno za sta im treba?U ligi ih deremo ma nisu nam ni konkurenti bice 20 bodova razlike na kraju.Ako im treba za Serif i da prodju njih ispadaju sledecu.Zaista ne znaju gde biju.
H

Host

pre preko 1 godinu

Idi gledaj u Kulibalija ili tako nesto...

Rex

pre preko 1 godinu

Pojacavaju se i drugi klubovi u Srbiji a razliku od Zvezde i svih ostalih Partizan je jos u Evropi cak i da ispadne posle Serifa , sta ce Zvezdi pojacanja za koju je normalno da ima 20 bodova viska a iz Evrope ispadne u kalendarskoj jeseni.
P

Pitanjce?

pre preko 1 godinu

I kakva je situacija u ovom slucaju Vazura, sa kim se talis za ovog?
n

nemoj se lazemo

pre preko 1 godinu

koja crna ponuda vazure !!! jedino ako moze da se izvuce neka korist za njega licno pa i ajde al odakle ?? mi smo svorc bre
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Mene sramota šta sam pročitao, eto mi hoćemo a klub neće da ga proda! Mislim kakve su ovo priče i šta je ovo, da bi se predstavili kako nešto rade a u isto vreme prošle godine Vazura na +5 pričao kako nam ne trebaju pojačanja jer eto da se ne krvarila atmosfera u klubu. Samo u Partizanu i i dalje nikom ništa
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

mene samo zanima ko drzi te ljude u klubu !! prosto je neverovatno da su jos u klubu !! i sa juga kao " lopovi u upravi " ...mislim da je to samo formalno jel ocigledno je da ne preduzimaju nikakve "akcije" da ih oteraju a da hoce mogli bi. Znaci tu postoje neki veliki igraci i lova
R

RioR

pre preko 1 godinu

Kad ovaj ode iz Partizana cascavam celu kafanu. Svaki prelazni rok se vezu za jednog igraca za koga znaju da ne mogu da dovedu i na kraju se pravdaju da su hteli ali eto nisu uspeli.
a

asi

pre preko 1 godinu

To prave privid da hoce da kupe kvalitetne igrace a eto za malo da ga kupe.U zadnji cas se izjalovi uvek. A u praksi nisu ni pokusali ozbiljno,samo se peru pred javnosti zbog toga sto nece ni da pokusaju da se pojacaju i da pokusaju da ugroze komsinicu. Ogrezli su u lopovluku i nece da se zameraju zna se kome jer ako ga naljute moze lako u corki da zavrse.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

a onda nas osveze sa Scekom, jojom, Lolom ...
V

Varela

pre preko 1 godinu

Ovu upravu ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju...bilo bi mi zao
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, pravo u centar!!! A kod nas su godinama...!?, urusili, upropastili sve sto je moglo, oterali sve sto valja, brukaju nas sve ove godine i brukaju jos uvek i na kraju ukaljali nam sveto ime PARTIZAN!!! VOLIM PARTIZAN
s

srka

pre preko 1 godinu

Koliko znam, naša fudbalska akademija je jedna od najboljih u Evropi. Kada smo toliko dobri, otkud jurnjava za silnim strancima. Šta je sa Jovićem, Petkovićem, Baždarom, Terzićem?! Sve biser do bisera, a niko da dobije šansu i da proigra. Kad će da igraju, ako neće sad kad imaju 19, 20 godina. Ako sad ne postanu igrači, neće nikad. Što su sad toliko zapeli za tog Hazizu, kao da je Mesi. Naš problem nije igrački kadar, već rukovodstvo kluba i vrlo upitan stručni štab. Rukovodstvo neće otići, osim ako se ne desi neko čudo, a čuda se, to već znamo, retko dešavaju. Ali se zato može nešto uraditi po pitanju trenerskog kadra. Koliko god je Petrić ljudima i dobričina, koliko god je on izgradio taj neki igrački autoritet, toliko mu je trenersko znanje tanko. O tome bi možda trebalo razmisliti. Ali sam isto tako svestan, da u ovom trenutku, niko ni ne razmišlja o smeni trenera. Mi osim drugog mesta na proleće ne možemo da izgubimo ništa. U Ligi konferencija smo već dovoljno uradili. Ako ispadnemo od Šerifa, to Petriću niko neće zameriti. Jedino što bi moglo da mu ugrozi poziciju, to je gubitak drugog mesta, ali nije realno da se to desi. Tako da će ovaj stručni štab, gotovo izvesno dočekati sledeću sezonu, a to će biti velika greška, ali šta da se radi. Opet kažem, Partizan nema problem sa igračkim kadrom, ali mislim da bi jedan trener poput, na primer, Žarka Lazetića, mogao još više da izvuče iz njih i da bude rešenje na duže staze. Mislim da je radan, vredan, posvećen i stručan i da bi mu trebalo dati šansu.
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Pa prošle godine zvižduci i loša atmosfera na tribinama a mi na +5 i finale kupa a sad hvalospevi za Petrića a mi ispali u kupu odmah i na - 10 smo trenutno a da nismo imali sreće u Novom Sadu, Kragujevcu, protiv Čuke bilo bi i - 20!!!
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Ovaj Vezura, kao sto mu se i po faci moze videti, je veoma inteligentan covek. Citiram: "Mi hocemo igraca, oni nece da prodaju. Videcemo prelazni rok je tek poceo." Ovakvu izjavu ne bi ni Anstajn smislio, blago nasoj drzavi sa ovakvim kadrovima.
g

goost

pre preko 1 godinu

Trla baba lan
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Kao jedini već godinama unazad najčešće preostali predstavnik Srbije u plej-ofu nekog evropskog takmičenja mislim da treba da dovedemo još bar dva ovako kvalitetna igrača kao što je haziza i izginemo u plejofu i osvetlimo obraz srpskog fudbala.
t

torki

pre preko 1 godinu

ti si prespavao jedno 10 godina čini mi se
r

rustv

pre preko 1 godinu

Pa kad nudite 300k za igrača koji vredi 2 miliona
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

bas tako...pravo u centar
з

звеки

pre preko 1 godinu

Teрза преотми им играча и врати им за Клеа
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Није вама нико преотео Клеа, ви га нисте хтели више. И испало је да је боље одиграо у Партизану него у Звезди
v

v1ad

pre preko 1 godinu

"Poslali smo dve ponude, čekamo njihov odgovor" Ispravka: "poslali smo dve IDENTICNE ponude, dobili smo OBA PUTA negativan odgovor.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Sredite prvo Natku penziju ili neku funkciju u klubu kada ga toliko volite... pa na njegovo mesto dovedite ozbiljno pojacanje... i ako ste jos uvek tu, a jeste..., nemojte vise da nas brukate... VOLIM PARTIZAN
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Igrac koji je toliko pokazao,hoce da dodje u partizan? Ma ajte molim vas. . .
Г

Григорије Чварковић

pre preko 1 godinu

Само да легну паре од Асана и то је то, Хазиза ће бити наш.
F

FK Partizan

pre preko 1 godinu

Ljudi rano je za pojacanja cujete sta kaze covek,(najbolje tamo mart- april) da se uigraju a pripreme su vec pocele to znaci koliko je covek sposoban da vodi klub,ostavka odmah.
m

miliona

pre preko 1 godinu

Samo vi polako...
D

Daki...

pre preko 1 godinu

aaa kad ce neki stoper blago meni,tu tesko da smo duplirani,pre ce biti da smo podeljeni na pola,od trojice jedva jedan normalan da se skrpi..
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Pa za milion neće, daj 3 pa da vidiš
U

UPRAVA NAPOLJE

pre preko 1 godinu

gde bre nema pas zasta da nas ujede ...ispraznili su kasu ,gledaju da dovedu nekog za dz ili nekom da ozivljavaju karijeru .Takodje dolazi i u obzir stari -bivsi igrac sa cijim menadzerom se vec muljalo pa je lakse za rad .
M

Miloš121

pre preko 1 godinu

Ajmo Natho burazeru sredjuj to,pa da se pokusa nesto i vise u nastavku Evrope.