(©Starsport)
(©Starsport)

Vazura protiv Duljaja: Nikom nije ugrožena egzistencija, novajlijama se ne duguje

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.10.23. | 13:52

„Postoje dugovanja prema igračima koji su bili u klubu pre ovog prelaznog roka, od toga niko ne beži“, kaže direktor Partizana

Rekao je Igor Duljaj svoje u emotivnom rastrojstvu posle pobede nad Spartakom u Subotici (3:0). Da se igračima duguje novac, da neko možda nema deci za mleko, da nekom preti iseljavanje iz rentiranog stana.

Dan je prošao – klub se nije oglasio. Drugi dan – ništa. Umesto nastupa na klupskim medijima, Miloš Vazura, direktor Partizana, suprotstavio je stavove sa Duljajem preko Novosti.

Izabrane vesti

I kao što se moglo očekivati, sve je demantovao.

Nažalost javnost nije mesto za ovakve priče, to je nešto što se rešava unutar kuće. U sredu, dva dana pre utakmice sa Spartakom imali smo u klubu sastanak sa igračima, preciznije sa kapitenom i zamenicima kapitena i tada je napravljen dogovor za dalje, niko nije sa sastanka otišao nezadovoljan ili sa zamerkama“, počeo je priču Vazura.

Što se tiče dugovanja prema igračima...

„Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače isteruju iz stana, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa činjeničnim stanjem. Jedna grupa, ona koja je u klubu bila i pre prelaznog roka je plate dobila 15.septembra, dok su deset dana kasnije, 25. u mesecu zarade podigli novi igrači, njih 11. Praktično se novajlijama ništa ne duguje. Mesečna primanja igrača su od 10.000 do 50.000 evra u zavisnosti od jačine ugovora. Novi igrači su u prethodna tri meseca inkasirali između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema igračima koji su bili u klubu pre ovog prelaznog roka, od toga niko ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju“.

A, sve je u redu, tvrdi Vazura i kada su kirije za stanove u pitanju.

„Proveravali smo kirije svih igrača i nikome ne preti izbacivanje iz stana. Javnost takođe mora da zna da igrači potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena za to. Klub ne plača igračima kirije, oni to čine sami“, istakao je Miloš Vazura, direktor Partizana.


tagovi

Miloš VazuraIgor DuljajFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara