Igor Duljaj i Miloš Vazura (©Starsport)
Igor Duljaj i Miloš Vazura (©Starsport)

Vazura smirio svađu u Humskoj: Nađ, legenda Partizana, vodi derbi!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 08:39

“Razgovarao sam sa Nađom, zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener u večitom derbiju. Prihvatio je“, komentariše generalni menadžer crno-belih

Da je svađe bilo – niko više ni ne krije. Jer se tako nešto ni ne može. I mada o razlozima možemo da slušamo jedne ili druge, epilog je bar jasan. Generalni menadžer Partizana Miloš Vazura izjavio je za Sportski žurnal da će Albert Nađ voditi crno-bele u odsustvu suspendovanog Igora Duljaja na predstojećem večitom derbiju.

Izabrane vesti

Nađ vodi derbi“, rekao je Vazura za Žurnal, a na ponovljeno pitanje novinara još jednom podvukao.

Dobro ste me čuli... Nađ, legenda Partizana“.

Podsetimo, Albert Nađ je isprva odbio da odmeni Duljaja i na treningu se verbalno sukobio sa šefom struke. Prema pisanju Sport Kluba, Nađ je optužio Duljaja da je namerno dobio četvrti žuti karton u porazu od Čukaričkog kako bi preskočio okršaj sa Crvenom zvezdom u kome javnost većinski Partizanu daje male šanse. Nađ bi tako bio žrtvovan kao topovsko meso.

Žurnalova verzija je nešto drugačija. Po jedinom sportskom listu Srbije Nađ nije optužio Duljaja za namerno izbegavanje derbija – mada isti izvor priznaje da u Humskoj ima ljudi koji tako misle – već da je jednostavno odbio da bude šefov dubler i utakmicu vodi slušajući njegove naredbe preko telefona. Posebno zato što mu je Duljaj u poslednje vreme minimizirao ulogu te Nađ jedva da učestvuje i u pripremi treninga, kamoli utakmica.

Uostalom, kako piše Žurnal...

Nije tajna: privatni odnos Alberta i Igora i pre profesionalne trenerske ’saradnje’ iskliznuo je iz ’šina prijateljstva’, otud... Nedostajala je samo žiška za obostrani izliv ’artiljerijskog’ repertoara“.

A, šta na sve kaže Vazura?

Razgovarao sam sa Nađom, zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener u večitom derbiju. Prihvatio je“.

I, šta kaže Duljaj?

Složio se, otpočetka je bio za tu varijantu“, rekao je Vazura za Žurnal i dodao da će danas sesti sa obojicom da i definizivno reši konflikt.

Mada je posle svega pitanje da li je to istinski moguće?


tagovi

Miloš VazuraIgor DuljajFK PartizanAlbert Nađ173. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara