©Starsport
©Starsport

Vazura: U Teleoptik ne može niko ko nije pod ugovorom, bivši igrači neka piju pića u kafićima

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 15:58

Generalni direktor crno-belih istakao da bi reakcija bila drugačija da su nekadašnji igrači Partizana najavili dolazak

Izabrane vesti

"Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao", kazao je Vazura za Informer.

Funkcioner Partizana potom je istakao druge primere kao argumente.

"Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili dece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom".

Vazura je rekao i da su Obradoviću, Markoviću i Jojiću isplaćena sva dugovanja.

"Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz klub", rekao je generalni direktor crno-belih.


tagovi

Miloš VazuraFK PartizanLazar MarkovićIvan ObradovićMiloš Jojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara