Komentari na vest

Veče promašaja Kola Palmera i prvi gol Midlsbroa Čelsiju još od Marka Viduke (VIDEO)

G

Gost300

pre 4 meseca

Sastala se dva kluba koja kroz svoju istoriju malo igraju prvu,malo drugu ligu,veceras je pobijedio organizovaniji klub...😊
@

@Gost 300

pre 4 meseca

Luzeru, nađi život, na svakoj si vesti, bavi se malo gubljenjem svog tima.
G

Gost300

pre 4 meseca

Tata ti je luzer,ja imam savrseno ispunjen zivot 😊
B

Bolje ni ne zasluzuju...

pre 4 meseca

Volio sam Celzi, navijao za njih godinama, pratim ih jos od joe cola i te ekipe, liga sampiona 2012 i Drogbin ulazak medju nedodirljive, Bane Ivanovic nebeski skok za pehar Lige evrope, onda Tuhel i opet pehar LŠ itd itd da ne duzimo... al otkad su otjerali Abramovica koji je od njih i napravio klub i to zato sto je covjek rus u vrijeme kad Rusija ratuje protiv Ukrajine... e od tada im ne zelim nista dobro, ni njima ni onim nesposobnim amerikancima koji ih vode!
D

Deniz

pre 4 meseca

Nisi ti navijača vidio. Ja navijam 20+ godina i navijaću. Na klub se ne navija samo da pobjeđuje, već i kada gubi. Čelsi i da ispadne iz lige ja bi ja njih navijao, a takvi nam navijači na baterije kao što si ti i ne trebaju.
7

7777

pre 4 meseca

Лепо кажи навијао сам јер је Рус био власник. Као онај пијани у кеш таксију својевремено Абрамовић наш човек.

Gosthjk

pre 4 meseca

Kakva zamena teza. Pa lepo je covek objasnio zasto, i apsolutno ga razumem. Nema veze to ni sa ti da li je Roman Rus, Amerikanac ili Liliputanac, vec sa nacinom kako je tretiran samo na osnovu toga koje je nacionalnosti, sa nepravdom koja mu je nanesena, kao i mnogim drugim obicnim ljudima iz istog razloga u tom trenutku. Ali kako to objasniti ljudima koji su ogrezli u teorije zavere, misle da su najpametniji, a ne vide dalje od nosa i od principa su culi samo za Gavrila.
M

Mikili TB

pre 4 meseca

Nemaš ti pojma šta znači navijanje/biti navijač, nemoj prosipati gluposti po netu, ima toga dosta.
K

Kleo

pre 4 meseca

Ovog Kaiseda treba da bude sramota kako igra, juri igraca koji utrcava u 16, u jednom trenutku iz cista mira zastaje i stavlja ruke iza ledja, a ovaj rutinski daje gol sa peterca.