Navijači Crvene zvezde (©Star Sport)
Navijači Crvene zvezde (©Star Sport)

Veče Zvezdinog slavlja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 22:17

Delirijum ispred svlačionica srpskog šampiona u trenutku kada se pojavio Dejan Stanković

Ubedljivom pobedom protiv Rada na Banjici Crvena zvezda je overila 31. šampionsku titulu, pa će ovo veče biti zaduženo za crveno-belo zasluženo slavlje. Ekipu Dejana Stankovića ispred stadiona Rajko Mitić dočekao je veliki broj najvarenijih pristalica. Bezbroj upaljenih baklji i pesma koja odjekuje autokomandom bili su deo sjajne atmosfere ispred slačionica srpskog šampiona.

Pravi delijirijum nastao je onda kada se navijačkog megafona domogao šef Zvezdine struke, posle čega je usledilo gromoglasno skandiranje: "Jedan je Stanković Dejan!". Ubrzo se na usnama Zvezdinih navijača pronašlo i ime Vladana Milojevića, pod čijim je vođstvom urađen najveći deo posla kada je u pitanju napad na treći uzastopni šampionski trofej

Izabrane vesti

Ovo veče će biti zaduženo za slavlje, a ekipa Dejana Stankovića nakon toga kreće u napad na trofej Kupa Srbije, kojeg u vitrinama najvećeg srpskog stadiona nema još od 2012. godine. Dupla kruna se čeka još od sezone 2006/2007, pa će sva energija u Ljutice Bogdana u narednim nedeljama biti podređena tom cilju. Crvenu zvezdu već u utorak od 17 časova očekuje meč četvrtfinala kupa sa Inđijom.

Naravno, uporedo sa tim klupske strukture na stadionu Rajko Mitić otpočinju i kovanje planova za predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona. Crvena zvezda je tri godine uzastopno učesnik grupne faze evropskih takmičenja, pa je cilj da se takav rezultat ponovi i predstojećeg leta. Tada će Dejan Stanković sa svojim izabranicima biti na najtežem izazovu od svog dolaska na kormilo crveno-belih.




tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara