Večita dilema: Stanje na bankovnom računu ili Liga šampiona na TV-u?

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.10.19. | 16:37

Direktor Borusije bocka Pjer-Emerika Obamejana

Želeo je da igra na najvišem nivou i otišao je u Englesku. Ali u pogrešnom trenutku, bar kad je Arsenal u pitanju. Pjer-Emerik Obamejan možda igra Premijer ligu – sigurno jače takmičenje od Bundeslige – ali ono najjače, Ligu šampiona, poslednje dve sezone pratio je kao posmatrač. I direktor Borusije Dortmuznd Hans-Joahim Vacke koristi primer nekadašnjeg igrača tog nemačkog kluba da ovima koji su sada na Vestfalenu poruči da nije sve u parama.
Obamejan, koji igrao veoma dobro u Arsenalu, verovatno je veoma srećan kad pogleda stanje na bankovnom računu. Ali kad dođe sreda, Ligu šampiona gleda na televizoru i zbog toga u je sigurno žao... Ali, neki ljudi biraju zbog para“, bocnuo je Vacke napadača iz Gabona, sasvim sigurno sa namerom da od njega napravi primer za sve one koji bi u budućnosti poželeli da sa Vestfalena odu u neku bogatiju sredinu.

Ima i sada igrača koji bi mogli sličnim putem. Mediji već neko vreme polemišu o tome koliko će Milioneru uspevati da odole ponudama za Džejdona Sanča. Ili bolje reći, kad će one slomiti svakog igrača. Vacke je ipak miran.
Džejdon nije tražio da ide. Lepo se oseća ovde, to je najvažnije“.

Izabrane vesti

A Hakim Ašraf, koji u Dortmundu igra na pozajmici iz Reala?
Ne vidim Ašrafa u Realu i nemam informacija o njegovom povratku u Madrid. Moj utisak je da se u Dortmundu oseća kao kod kuće. Učiniće sve što možemo da ga zadržimo“, odgovara Vacke.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara