Komentari na vest

Večiti derbi u sredu od 18 časova

2

24.232

pre 5 meseci

"dobro rešenje, kako bi i zainteresovani iz unutrašnjosti mogli da stignu u Beograd" Ova recenica govori sve. Svaka cast onome ko je pisao. Neko ko radi do 5 ne moze da stigne sa Novog Beograda na utakmicu, a ne iz unutrasnjosti. Dok izajes sa posla, po najvecoj guzvi vozis, a tek onda parking i ulaz na stadion... Iz unutrasnjosti moze da se igra i u podne, ako mislite na nezaposlene.
D

Dika Jabukanac

pre 5 meseci

Samo da se do derbija ne povredi neko od cele plejade afričkih galaktikosa. Sa njima u timu sigurno pobeđujemo Partizan (u video igrici Real Manager)!.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Trebala bi da bude pobeda Zvezde, a bice najverovatnije remi. FSS zbog kao neke drame u prvenstvu ne da Zvezdi da pobedi. Ono sto ce Partizan igrati kao domacin je da ce da igra bunker kao poslednjih 5-6 godina, igrace na faul neprekidno, za svaku odluku sudije za aut, korner ima da skacu na sudiju, psuju ga. Sudija naravno nece smeti nijednom od njih da da crveni. Natho je takav primitivac, da bi na svakoj drugoj trebao da dobije crveni. Samo ono kad ga televizija prikaze, vidi se gomila psovki ka sudiji, a kamoli ono sto se ne vidi. Kada se igra Evropa, UEFA ne dozvoljava grubu igru. Odnosno moze, ali napravis 2-3 puta faul, ide zuti. Nedopustivo je da na utakmici LS bude vise od 20 faulova. Forsira se da gledaoci vide cistu igru, a ne prekidi svaki minut. Nazalost Partizan igra kukavicki svaki derbi i ide na opstrukciju, a ne na nadigravanje. Generalno, kad bi nas savez zauzeo takav stav i sudio po propisima UEFA, iskljucivao igrace, vrlo brzo bi se podigao kvalitet fudbala u nasoj ligi.
s

slavuj

pre 5 meseci

Partizan igra kukavički? Vi ste nekoliko derbija u Humskoj izvlačili bod, a trebali ste po svemu izgubiti. Da ne pričam o tome kako Bg štampa od vas pravi nekakav super tim , a vi unazad dvije godine u Evropi fenjer u grupama. Ovo vam prilike, Grobari bojkotuju derbi, igraćete kao kod kuće, pa dajte tu peticu kad ste toliko kvalitetniji, ili pak niste? Bitno je da vaš direktor slavi, gle čuda, svjetski rekord u broju utakmica bez poraza na svom terenu u ligi , a prebacili ste Real Madrid, koji je taj rekord postavio u vrijeme diktatora Franka, kada su svi ostali klubovi u Španiji imali isti tretman kao ostali klubovi u Srbiji u odnosu na vas. Reče Terza da postavljate rekorde u inat onima koji bi da vas ruše. Vjerovatno je mislio na državu i njen vrh, kao i vrhušku u FSS, sve sami navijači Partizana, tako da svi neupućeni shvate koliko je vama bilo teško ostvariti ovaj rekord, kao i rekord o broju dosuđenih penala, mada ga nešto ne pominjete. LŠ zadnje mjesto, prošle godine LE zadnje mjesto, koga to interesuje kraj ovakvih dostignuća,ej svetski rekord! Franko se zbog toga prevrće u grobu. Posle ide priča o 70 milona ponuda za igrače, tako da vi navijači CZ stvarno imate usta kao somovi, jer sve gutate, a i pamćenje vam je na nivou zlatne ribice, cijele 2 sekunde. Blago vama svjetskim rekorderima u državi Srbiji.
N

Nejbi

pre 5 meseci

Trebala je Zvezda obezbjediti proljece u Evropi,trebala. Trebao je Partizan igrati LK,trebao. Al s Afrikancima to ne ide. Evropa je Evropa ! Nije za svakog.
T

Treći termin

pre 5 meseci

Odlaže se i taj novi termin jer će na ulicama Beograda zbog izbornih neregularnosti od strane vlasti biti nestabilna situacija tih dana zbog besa pokradenog naroda.
F

Fontana9

pre 5 meseci

Ili zbog bekstva vrhuske
R

Realnoo

pre 5 meseci

Kako god da prođu izbori biće kukanja, pljuvanja i saopštenja, vlasti ili opozicije, ko je koga pokrao. Kako god da prođe derbi biće kukanja, pljuvanja i saopštenja da li Partizana ili Crvene zvezde ko je koga pokrao. Slika Srbije u malom, jurimo sopstveni rep u neuređenosti, cirkusu, vašaru pljuvačini i stojimo u mestu.
S

Salamander

pre 5 meseci

Tu smo gde smo, trebamo da gledamo sebe. Realno, zasluženo smo izgubili od Čukaričkog, penal za nas nije bio ali ono što je Šerif kod 1:0 za njih promašio je u rangu onog što je promašivao protiv Jang Bojsa. Sa druge strane, pored gola koji su dali iz penala, a bio je penal za njih, imali su i stativu i još jednu mrtvu šansu. Drugi gol koji su dali bio je nakon faula nad Bukarijem koji nije sviran, ali generalno, ne menja utisak da su bili bolji baš za taj jedan gol. Protiv TSC takođe zaslužen remi. Oni promašili zicer, onda Lučić promašio zicer, pao po jedan gol, imali smo inicijativu ali nismo zaslužili pobedu. Protiv Voždovca nismo smeli da izgubimo. Na 1:0 za njih prvo Olajinka promašuje zicer, pogađa prečku, a onda, naravno i Lučić, prazan gol. Dakle, tu smo morali da dobijemo. Kroz sve te utakmice ne komentarišem greške odbrane, mislim naročito na individualne, ne bi smelo da nam se to dešava. Sve u svemu, slaba igra, možda smo protiv Voždovca mogli i morali da dobijemo jer se takve greške u odbrani ne smeju dešavati a takvi zicer moraju da se koriste. Sa druge strane, ne bih da komentarišem Partizan, imali su zaista neke čiste pobede, imali su tri utakmice u kojima su uzeli bodove a znamo i kako. Smatram da bi sve sem pobede bio neuspeh ovog dela sezone pored ispadanja u LŠ. Dosta toga ne valja, ali na zimu mora da se ispravi. Termin derbija je tek za priču.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Sansa protiv Cukarickog nije bila ista kao protiv Jang Bojsa. Trebalo je loptu sa metar ubaciti u gol. Bar pola rekreativaca bi dalo gol. To je ujedno pokazalo da on nema dobar tajming. Slicna sansa je bila protiv JB kad je glavom sutnuo. Reaguje pre nego sto bi trebalo.
S

Skauting

pre 5 meseci

Dzaba vam novci moji sinovci, Dule Jovanovic ima da donese prevagu donece Partizanu bodove..
E

Evropa se grabi

pre 5 meseci

Jovanović vs Mijatović, derbi budućih velikana evropskog i svetskog fudbala, budućih asova Krila Sovjetov i Augsburga.
Z

Zna see

pre 5 meseci

Sudije su na strani partizana, Belic ima da lomi noge, a Zvezda ce biti kaznjena faulom za svako oduzimanje lopte. Partizan glat dobija uz pomoc sudija kao i sve do sad...
?

?

pre 5 meseci

Znači uvek sudije? Crvenu zvezdu nikad niko nije pošteno pobedio ni u jednom sportu od 1945. niti će? Pa to je smešno. Pa vi imate istorijski slučaj da ste dali gol iz gol-auta na derbiju i nikom ništa, i famtomaki gol gde niko ne zna da li je lopta prešla liniju ili nije. Sve priznato u korist Crvene zvezde, kud ćeš dalje od toga? A da ima i slučaj da se Partizanu nije svirao penal u derbijima da li beše 21. ili 22. godine, to je inače svetski rekord u derbijiima.

Ix

pre 5 meseci

@? | Potpuno tacno pune 22 godine bez penala u kojima je stalo navodno unistavanje Zvezde 90 ih pa onda ceo mandat Toleta toliko koliko je Partizan bio favorizovan.
i

ivanxc

pre 5 meseci

Zvezda gubi jer fss je odlucio da partizan mora biti sampion
M

Mihajjlo

pre 5 meseci

Mislim da fss i sudije nece dozvoliti Zvezdi da pobedi, videlo se protiv IMT, Radnika, Radnickog, Cuke, a i protiv Graficara, cim das gol crveni, i gol iz ofsajda primis, odbranis penal a 2 metra si od gol linije, ili se igra dok partizan ne povede uz 2 penala u sudijskom vremenu. Da partizan ima FSS koji je dobio uputsva da partizan mora prekinuti post od 6 god...
г

гаго м

pre 5 meseci

Црни Михајло, шта 2 м?! Јовановић је бар,9-10 м испред гола кад је одбранио пенал 😂
u

unpamozzart

pre 5 meseci

Kako neko npr iz Valjeva može da stigne na derbi ako radi do 16h ili 17h? Pritom su tad najveće gužve u prevozu. Bolje gledajte na tv, jer u oba tima nema ni tri krštena igrača. Nije vredno smrzavanja, traženja parkinga, dranja po džepovima. Ionako je liga nameštena
p

pavle top

pre 5 meseci

Partizan je favorit zbog stita i sto ima sudije koje ga guraju
m

malouman89

pre 5 meseci

Da, da. Bas su mislili na navijace. Radni dan, kraj decembra. Termin na koji mogu da stignu i navijaci iz unutrasnjosti. Samo ne znam iz koje unutrasnjosti ljudi mogu da stignu. Tragikomedija. Uopste nije bitno ko je ciji navijac, mislim da nam je i jednima i drugima ovo katastrofalno resenje.

GostRadan

pre 5 meseci

Derbi, a i ostalo zavisi od sedamnaestog, kod tad dobije, dobice i dvadesetog. Ko izgubi, ide na put bez povratka. Posteno.
K

Klej

pre 5 meseci

A partizani su opozicija?🤔 Daj, molim te...
@

@klej

pre 5 meseci

Oni su opozicija koja voli da uzima pare od vlasti, i kojoj svaka vlast pomaze, pa sad ako se to zove opozicijom, to su. Paradoksalno ili licemerno, odlucite sami.
B

Boro i Ramiz

pre 5 meseci

Dobar termin, baš kao što je i sam novinar Mocarta primetio, da mogu Delije Knin i da dođu i da se vrate, a i Grobari Đakovica isto. U slavu naših bratskih petokraka, pa nek pobedi bolji.
G

Guh

pre 5 meseci

Najveći derbi je 17 a ovo je samo formalnost
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Sasvim slučajno jedini slobodan datum u kalendaru je posle izbora.. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Ko bira ove debilne termine?? Radni dan, 18h? Fss je jedna nesposbna organizacija, za bilo sta, osim za talove, kombinacije i pranje love..

Mali peca

pre 5 meseci

plus drugi dan slave Svetog Nikole , bolje da pomere za dan
K

KEC U NIŠU

pre 5 meseci

Sem ako sudije neidrade kao i do sada svoj posao, pa bude neka dvojka.
M

Mladen S

pre 5 meseci

Derbi. Kolosalna šansa da pokažemo svetu koliko nam je liga propala i koliko anti fudbala ima u ove dve ekipe. Ima sve da prsti od "fudbala" (saopštenja)!!!!
H

HMMMMMMM

pre 5 meseci

KAKO SU GA LEPO NATEMPIRALI POSLE IZBORA, PA OVO JE PRESMEŠNO.
G

Godzila

pre 5 meseci

Već imate alibi ako vas Zvezda pobedi. Doduše, vi imate alibi i pre početka svake sezone ali dobro.
H

Ha ha ha

pre 5 meseci

@Godzila O čemu ti to? Pa nije alibi za Zvezdu nego baš za Partizan. Moralo je da se odloži jer se očekuje da Partizan pukne. Radi mira (i glasača) za izbore.
@

@g....r

pre 5 meseci

hahahahaha alibi za koga...ko je odlozio derbi i stavio ga bas posle izbora??? sto bas posle izbora...pitam se...dva meseca ni jedan datum nije mogao, sve utakmice su mogle da se organizuju, samo derbi mora posle izbora.