Komentari na vest

Večiti prejaki za Vošu, treća sreća u Lučanima

д

д.г.

pre preko 2 godine

После изјава капитена Воше ја сам верни навијач њиховог противника. Нигде нисам прочитао изјаву неког званичника Воше где се на било који начин ограђује од изјаве свог капитена.
S

Stara Pazova

pre preko 2 godine

Po meni jedan od klasika srpskog fudbala! Mladost vec osam sezona igra elitni rang takmicenja. Uvek su u sredini tabele. Nikada se nisu borili za opstanak. I ove godine je to kvalitetna, iskusna ekipa. Ne gube danas sigurno. 1X za izuzetno jak ulog! Srbi treba da se okrenu ovim malim, uspesnim klubovima, a ne drzavnim projektima iz Beograda! Stara Pazova navija za Mladost iz Lucana!
Н

Неша Србин

pre preko 2 godine

Ипсравно размишљање. Зашто омладина навија за комунистичке близанце, а себе представљају као велике Србе, националисте, десничаре, патриоте? Нема никаквог смисла ни логике. То су све југословенски клубови. Постоји огроман број изворно српских клубова, који су основани пре другог светског рата, али они немају толику подршку међу Србима. Разумем да и држави због контроле више одговара да сви буду део навијачких група које су под контролом службе (Делије и Гробари), али нигде на свету нема да 95% људи навија за два клуба.