Komentari na vest

Velika potražnja za EURO: Za svaki meč Srbije stiglo 30.000 prijava, a dobijamo samo po 10.000 ulaznica

d

demba ba

pre 3 meseca

Kakve karte ulazi se na foru, bice nasih pola stadiona !
S

Smehotres

pre 3 meseca

30k samo prijavnica? E ebiga čitam negde da su Hrvati i Albanci već na 500k+ prijava za sve 3 utakmice, a mi jedva 30.... a videli ljudi da ćemo da se osramotimo pa rekli nećemo đabe da bacamo pare.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Ajde Bošnjak, prati svoju 23% reprezentaciju i pokušaj da napišeš džabe a ne djabe
G

Gost89

pre 3 meseca

Dobio 4 karte za Engleze..ortak dobio za Slovence…
I

Idemooooooo

pre 3 meseca

Ja dobio dve karte za Francusku, sad u drugom krugu. Nisam ocekivao jer u prvom krugu nisam izvucen iako sam aplicirao za 36 karata. Pre tri dana stigao mejl da sam dobio za Francuze, skakao po sobi od srece jer su sanse gotovo nemoguceee.
r

ragazzi di belgrado!

pre 3 meseca

Naravno da ce se kasnije moci do ulaznica, ko bude hteo naci ce nacin... Kao sto i sami znate uvek su na sampionatima imali gomilu navijaca na stadionu englezi, nemci , holandjani, poljaci... Tako i ovog puta... Ako u Minhenu ne bude bar 20 hiljada nasih , nista nismo uradili... Verujem da je nemacka idealno mesto za ovaj turnir, srediste evrope, atraktivna zemlja, a bice veselo i na ulici, radujem se!
Z

Zvezda Srbija!!!

pre 3 meseca

Dabogda svaku izgubili 10-0
P

Popsi

pre 3 meseca

Naravno, odbili su me.
b

banjaluka15

pre 3 meseca

Alianz arena prima 75000, 10 hiljada ide nama, 10 Slovencima... neka se koja hiljada i smanji zbog novinara i ostalih stvari ne razumijem ko dobija ostalih 40-45 000 ulaznica?
S

Stelios

pre 3 meseca

Kakve veze imaju novinari sa mestima na tribinama? Ostala mesta idu u sl prodaju, jer zamisli da se pola stadiona da recimo nama, a nasih jedva dodje 5.000. Sta onda?
g

gostinjo

pre 3 meseca

Idu Islandjanima kao na rukometu. Tjera mene sa njegovog mjesta, a igra Srbija-Madjarska. Takodje, mladje kategorije klubova dobiju karte. Samo ne znam ko moze gledati dvije reprezentacije, a da nisu tvoje.