Problemi u Prvoj ligi Srbije: Igrač Novog Pazara pozitivan na COVID-19

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.20. | 14:44

Prvi slučaj u srpskom fudbalu

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Fikret Međedović rekao je da je taj prvoligaš odložio početak priprema za nastavak sezone jer je jedan fudbaler, od 34 testirane osobe, pozitivan na koronavirus. To je prvi slučaj virusa COVID-19 u srpsko0m fudbalu, što bi moglo da pomeri očekivani početak Prve lige Srbije.

"Pre svih ostalih radnji, igrači, članovi stručnog štaba i svi zaposleni u klubu podvrgnuti su testu na korona virus. Od 34 lica imali smo jedan pozitivan nalaz. U pitanju je fudbaler. Iz tog razloga bili smo prinuđeni da odložimo početak priprema, koji će uslediti u najskorije moguće vreme. Dobro je što su fudbaleri iz drugih gradova po dolasku u Novi Pazar dobili zaseban smeštaj, pa jedni s drugima nisu dolazili u direktan kontakt", rekao je Međedović u izjavi za Sportski Žurnal.

Izabrane vesti

Predvođena trenerom Kenanom Kolašincem, prva od dve grupe fudbalera Novog Pazara trebalo je danas u 15 časova da izađe na teren Atletskog stadiona.

"Izuzev Ivana Pejakovića, koji kao strani državljanin nije u mogućnosti da doputuje u Novi Pazar, svi igrači su se dva dana pre nego što je zakazan početak priprema odazvali pozivu kluba i bili su spremni da u predviđeno vreme krenu sa treninzima", kazao je Međedović.


tagovi

Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara