„Veliki brat“ aminovao dolazak momka iz Kupinova: Bastajić potpisao za Napredak (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 18:12

Krilni napadač stigao iz Vojvodine

Krilni napadač Nebojša Bastajić posle raskida ugovora sa Vojvodinom stigao je danas u Napredak. Kao što je Mozzart Sport najavio, novi fudbaler kruševačkog kluba stavio je potpis na dvogodišnji ugovor.

Iskusni ofanzivac bio je želja Dušana Đorđevića još pre druge faze priprema u Sloveniji, ali u tom trenutku Vojvodina nije bila raspoložena da iz svojih redova pusti napadača. Povratkom Filipa Malbašića u Novi Sad, šansa za saradnju Bastajića i Kruševljana se ponovo otvorila i to je Napredak brzo iskoristio.

Izabrane vesti

Dojučerašnje krilo Vojvodine najbolje partije je pružalo u Inđiji pre dve sezone i trener Čarapana, Dušan Đorđević, će mu dati pravu priliku da se vrati u prepoznatljiv ritam. Koliko brzo će se Bastajić uklopiti u tim, prosudiće vreme, a da je Napredak već danas jači za njegovo iskustvo, u Kruševcu ne sumnjaju.

Prekaljeni ofanzivac je prve fudbalske korake napravio u Kupinovu i tu činjenicu je marketing tim Napretka iskoristio da napravi novo originalno predstavljanje na dobru poznatu asocijaciju. Morao je Bastajić da u improvizovanoj ispovedaonici pogodi i tajnu lozinku Čarapana.

Što se potencijalnog dolaska Bojana Matića pod Bagdalu tiče, trener Đorđević sve vreme traži pokretljivijeg i bržeg napadača za definitivno sklapanje mozaika, ali vremena za Napredak je sve manje, problem neefikasnosti se mora rešavati i ne bi bilo iznenađenje da se bivši napadač Vojvodine i Partizana uskoro pridruži dosadašnjem saigraču iz Novog Sada.

Ipak, još neka dobro poznata imena sa superligaških terena su u opticaju...



tagovi

Nebojša BastajićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara