Komentari na vest

Veliki intervju Džordana Hendersona: Da me je makar jedan čovek u Liverpulu želeo - ostao bih, novac me nikad nije motivisao u karijeri

J

Joj

pre 8 meseci

Bože,izneverio je ovu zajednicu,joj plačem sad.Pa kakva je ovo bolesna planeta,ovi se nedavno nisu javljali od sramote,a sad su najglasniji.Ovi novi klinci nisu ni svesni kakva je ova planeta bila pre samo 20 god.A ore toga da i ne spominjemo.Ovo je zlo neviđeno.
B

Burazengija

pre 8 meseci

Zaboravio je kada je ucenjivao klub i sa svojim PR timom unosio nervozu medju klub i igrace. Magare obicno, da mu nije bilo Klopa, otisao bi prve sezone posle Rodzersa. Kapiten koji se zalaze za LGBT agendu, rasizam i sve sto je u trendu...ima potencijala za politicara, banana od coveka. Hvala Bogu pa je otisao, vidi se da je bilo nesto trulo u svlacionici, engleski crew se raspao.
.

....

pre 8 meseci

Po kvalitetu ubedljivo najgori igrac liverpula a nasao nesto da kenja kako bi igrao po 15 minuta da je ostao druze igrao si samo zato sto klop voli takve trkace. Verujem da je svaki navijac liverpula srecan sto je ovo tele otislo konacno.
n

nikola1992

pre 8 meseci

Licemerne su ovo price. A mozda tim ljudima u Saudijskoj Arabiji ni fudbal nije po kulturi i Bogu, pa ti ides da im nametnes. Mozda i tim ljudima u Engleskoj i generalno Evropi i Svetu nije LGBT po kuturi i religiji, pa si im do sada nametao te stvari. Ovako, prodao si veru za veceru, igraj fudbal tamo gde jesi, uzmi masnu lovu i cuti. Do juce nisu znali da pokazu Saudijsku Arabiju na mapi, a danas vec pohrlili da igraju tamo. Slucajno bas kada je ogromna lova usla u igru. Ma, vazi!
F

FM

pre 8 meseci

Svaka prica ima dve strane. Neko je Dzejms Milner, a neko Dzordan Henderson… ;)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Sa kakvim kvalitetom covek napravi karijeru. I dalje mi nije jasno kako je otisao dalje od sanderlenda. Dosao covek do kapitenske trake, podigao silne trofeje. Svaka cast, nemam sta drugo da kazem
I

IskoAlarkon

pre 8 meseci

kakva je ovo kanturina ,da nisu bili prejaki nikad ne bi napravio karijeru kad je dosao godinama smesan igrac bio a onda kad se ekipa pojacala najnadmeniji bio kao da je KDB a ustvari englez kanturina . Los igrac nabedjen i sad jos ovo prica pa lice da si dobar ostavili bi te al si 0 .Prljav , pristojan pas i tehnika ostalo nista nema
T

Tite

pre 8 meseci

A nije mu postavljeno pitanje o siromašnoj i bolesnoj deci širom sveta ili o porodici koja je osnovna celija svakog društva! Očigledno to nisu engleske tj zapadne vrednosti! Ali u tradicionalnim zemljama su Bog i porodica na prvom mestu uvek bili i biće!
K

Klint

pre 8 meseci

Kakve on veze ima sa bolesnom decom širom sveta, on je običan fudbaler. A u tim tvojim "tradicionalnim" državama uopšte nisu na prvom mestu "Bog i porodica" već vladajuća elita. Te "tradicionalne vrednosti" je samo fora koja se prodaje masama kako se vlast ne bi menjala. Sve drugo su priče za malu decu.
M

Milos Obiliccc

pre 8 meseci

Nije do para,ali sam izabrao ipak najunosniju ponudu ,jer mi je izazov da igram u Arabiji.Vazii,zato te i nije zadrzao Liverpul,takav covek ne treba nikome.Jedno prica,drugo radi