Veliko olakšanje: Gudelj operisan uz optimistične procene, pauza između dva i tri meseca

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.24. | 18:14

Ako sve bude prošlo u skladu sa procenama, srpski reprezentativac će se na teren vratiti u finišu aktuelne sezone i imaće dovoljno vremena da se spremi za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

Procene iz Fudbalskog saveza Srbije oko povrede Nemanje Gudelja bile su opravdano optimistične, što potvrđuje i zvanična procena iz Sevilje nakon operacije srpskog reprezentativca. Ona kaže da prvotimca kluba sa stadiona Ramon Sančez Pishuan očekuje između dva i tri meseca pauze.

Gudelj je imao operativni zahvat nakon nakon naprsnuća spoljnjeg meniskusa levog kolena, koji je doživeo protiv Bilbaa prošlog četvrtka. Izveštaji iz Španije kažu da je uspešnu artroskropiju kolena u Madridu odradio doktor Manuel Lejes.

Izabrane vesti

Ako sve bude prošlo u skladu sa procenama, Gudelj će se na teren vratiti u finišu aktuelne sezone i imaće dovoljno vremena da se spremi za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Gudelj je izuzetno važan šraf u sistemu Dragana Stojkovića Piksija, posebno što može da odgovori na dve uloge u defanzivi. Za Orlove je odigrao 60 utakmica i postigao jedan gol.



tagovi

Nemanja Gudelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara