Luka Stojanović nekad protiv Vujadina Savića (©Starsport)
Luka Stojanović nekad protiv Vujadina Savića (©Starsport)

Veliko pojačanje pred vratima Čuke: Luka Stojanović trenira na Brdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 12:59

Da li će i potpisati, ostaje da se vidi, ali...

Štoper Marko Gajić iz banjalučkog Borca, levi bek Ričard iz Flamenga, a kao šlag na tortu još jedno veliko pojačanje pred vratima Čukaričkog. Luka Stojanović, koji je već nosio beli dres od 2018. do 2020. godine, mogao bi ponovo da zaigra za Brđane.

Iskusni vezista je iz Čuke otišao u MLS ligu kada je, februara 2020. za obeštećenje od 500.000 evra prešao u Čikago. Odatle je prošlog januara otišao u saudijski Al Hazem, a sada je na pragu povratka u srpski fudbal.

Izabrane vesti

Za sada Stojanović samo trenira na Banovom brdu, ali postoje dobre šanse da se saradnja obnovi, jer nema sumnje da bi igrač takvih kvaliteta mnogo značio timu Dušana Kerkeza. Naravno, situacija bi mogla da se zakomplikuje ako bi se pojavio neki drugi, platežno sposobniji klub iz Evrope ili neke druge atraktivne lokacije.

Ali, Stojanović bi mogao da pomogne Čuki u nameri da nadoknadi četiri boda zaostatka za TSC-om i osvoji treće mesto u Mozzart Bet Superligi koje bi, u zavisnosti od ishoda u Kupu Srbije, značilo i sigurno grupnu fazu Lige konferencije.

Podsetimo, Luka Stojanović je u prvom mandatu za Čukarički odigrao 74 utakmice, postigao 23 gola, namestio još 11.



tagovi

Luka Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara