Borko Duronjić (©FK Radnik)
Borko Duronjić (©FK Radnik)

Veliko pojačanje za najgori napad Superlige: Borko Duronjić može da bude najbolje krilo lige

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 15:10

Tvrdi sportski direktor Radnika Darko Gašić...

Crvenoj zvezdi su prepustili samo bod iz dva meča, ali u ostalim mečevima napad nije ispratio odbranu i Radnik je zimsku pauzu dočekao samo četiri boda iznad zone ispadanja. Pojačanja su bila neophodna, a možda i najveće je u Surdulici sletelo danas. Novi igrač Radničkog postoa je 24-godišnji Borko Duronjić, koji je stigao iz niškog Radničkog i potpisao ugovor na dve i po godine.

Duronjić je ponikao u Crvenoj zvezdi, igrao je potom za OFK Beograd, Voždovac i TSC u kojem je bio odličan, mada je dosta trpeo zbog pravila o bonus igračima, pošto je često bio taktička žrtva za mandata Zoltana Saba. Sada bi u Surdulici trebalo da pokaže da je zaista jedno od najopasnijih krila u Superligi

Izabrane vesti

Borka Duronjića znamo iz utakmica koje smo igrali protiv njega i mišljenja smo da je on daleko od svog maksimuma. Verujemo da ćemo mu pomoći da postane ono što može, a to je najbolji igrač u ligi na svojoj poziciji. A on nama da će pomoći da ostvarimo takmičarske ciljeve“, rekao je sportski direktor Radnika Darko Gašić.

Zadovoljan je i sam Duronjić.

Mogu reći da je ovo pun pogodak. Drago mi je što dolazim u sredinu u kojoj mogu dobro da napredujem. Surdulica je najbolje mesto za nastavak moje karijere, za moj razvoj i igru. Prezadovoljan sam uslovima i ekipom, mnoge momke znam sa terena i jako sam zadovoljan prijemom. Nadam se da ću pokazati da sam pojačanje“.


tagovi

Borko DuronjićDarko Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara