Komentari na vest

Veljko Milosavljević treći najmlađi debitant u Zvezdinoj istoriji: Ispred samo Ilić i Đurovski

S

Sta reci

pre 7 meseci

"neko" pokrenuo ozbiljan bager...ccc
b

bildovanje

pre 7 meseci

statistike....

pasharoni@outlook.com

pre 7 meseci

Vreme kada je Milko Đurovski počinjao da gradi karijeru u Zvezdi i ovo sad vreme se ne može porediti!! Sada deca dosta ranije sazrevaju psihički, a pogotovu fizički! Najveći broj naučnih studija o toj temetici tvrdi i dokazuje da je to pre svega zbog kvalitetnije ishrane a zatim i do dosta povoljnijeg okruženja u kojem deca sada odrastaju uopšte gledano. Sada se isključivo fokusiraju na treninge i na sport u kojemu su. Postoje čak i specijalizovane škole koje deca sada pohađaju, pa nemaju čak ni to dodatno opterećenje! Stoga sada nisu nikakva "čuda", niti izuzeci kada dete od 15,16 godina zaigra za prvi seniorski tim. Dok je u vreme Milkovog odrastanja - pre 50, 60 godina, takav neki igrač zaista smatran za "vunderkinda", i to s punim pravom, uzevši u obzir koje je to dete sve imalo druge obaveze da ispuni, u porodici, u školi, u svojoj vršnjačkoj okolini, pa tek posle da stigne da ide na treninge, naravno, ne na svaki i da stigne jer tada su išli gradskim prevozom na drugi kraj grada ili biciklom,. Nisu ih roditelji odvozili, čekali ispred da završe i kolima ih vraćali kući na masažu i baričnu komoru radi bržeg oporavka tela!! Stoga moj glas sasvim zasluženo kao najvećem Zvezdinom mladom fudbalskom talentu ide za legendu Milka Đurovskog! Živeo majstore!
d

drvo momak

pre 7 meseci

obicno, 3m visok
g

gosnn

pre 7 meseci

čemu to? ljubomora nas ubija kao narod, pusti dete neka raste i razvija se! a svoje komplekse leči na svojoj deci ili ako si klinac leči na sebi i izradi se kao normalna ličnost, a ne u nekog ko će mrzeti ceo svet. pozdrav
d

drvo momak

pre 7 meseci

Dobro i onda kad se stupi na veliku scenu izadje nego kao Erakovic ne moze loptu da prihvati i izbaci ga na poluvremenu pa nek nam se posle smeju kako bolji igraci izadju iz pfk
D

Daj faul

pre 7 meseci

Ti si verovatno fan Strahinje Pavlovica cim ovako nesto mozes da napises, a da ne pricam o tome da verovatno momka nisi nikad gledao!
d

dejanera

pre 7 meseci

Taj Erakovic je reprezentativac i prodat je za DDDDDEEEEBBBEEEELLLLEEEE pare! Ako i ovaj momak bude dao Zvezdi sve ono sto je Erakovic (i igracki i finansiski) ja vise nego zadovoljan!
@

@Daj faul

pre 7 meseci

Bio on fan Pavlovica ili ne, nista nije pogresio u vezi Erakovica. Inace sam zvezdas
D

DMM

pre 7 meseci

Fan Strahinje Pavlovica, koji na poslednje 2 tekme reprezentacije lično kriv za 3 primljena gola. Čas glumi krilo, čas štopera. Što je najgore, to kao da niko ne vidi.